Maşaallah maşaallah aman dikkat edin Yanında kim varEvet, zaman hızlı geçiyor. Abisi ile arası çok sıkı fıkı. Seviyorum diye çok bunaltıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah maşaallah aman dikkat edin Yanında kim varEvet, zaman hızlı geçiyor. Abisi ile arası çok sıkı fıkı. Seviyorum diye çok bunaltıyor
Nerde yaşıyorsun kiKız sen bizim karsi komsjmusun yoksa onunda 10 gün oldu doğum yapali erkek ☺
Kaynana ve kayınpeder. Annemler gitti pazar günüMaşaallah maşaallah aman dikkat edin Yanında kim var
Göz demişken benim oğlanin gözler kan canagi napalım bilmiyorum yarın aşı var durursa Dr a da gidicez niye olur ki ya Nevreste Kukrim Kirmizi pabuc evde bisey yapabilirmiyimBencede
Allah kavuştursun canım:)Kayınpederin nasıl oldu?Kaynana ve kayınpeder. Annemler gitti pazar günü
SEN nerdesin ☺☺☺Nerde yaşıyorsun ki
Mikrop almış olabilir canım.Evde tedavi ile geçmeyebilir.Emziriyor muydun?Göz demişken benim oğlanin gözler kan canagi napalım bilmiyorum yarın aşı var durursa Dr a da gidicez niye olur ki ya Nevreste Kukrim Kirmizi pabuc evde bisey yapabilirmiyim
Ben yeterince konuştum sinir ettim birilerini susayım en iyisiTabi Blue_Peri ile senin kilo probleminizde yok
Degilmissin karşı komsunun kV KP yok☺Kaynana ve kayınpeder. Annemler gitti pazar günü
Senin karşı dairedeymiş:)SEN nerdesin ☺☺☺
Enfeksiyon mu kaptı acaba. Dr damla krem falan yazar, bi göster istersenGöz demişken benim oğlanin gözler kan canagi napalım bilmiyorum yarın aşı var durursa Dr a da gidicez niye olur ki ya Nevreste Kukrim Kirmizi pabuc evde bisey yapabilirmiyim
Emiyo ablaMikrop almış olabilir canım.Evde tedavi ile geçmeyebilir.Emziriyor muydun?
Yok yok devam etBen yeterince konuştum sinir ettim birilerini susayım en iyisi
büyük ihtimal mikrop kapmıştır geziyorsa ortalarda bıcırık :)Göz demişken benim oğlanin gözler kan canagi napalım bilmiyorum yarın aşı var durursa Dr a da gidicez niye olur ki ya Nevreste Kukrim Kirmizi pabuc evde bisey yapabilirmiyim
Tüh keşke benimde olmasaydıDegilmissin karşı komsunun kV KP yok☺
Süt damlat canım evde yapabileceğin en iyi yöntem odur:)Emiyo abla
sendeler mi hala canım :)Tüh keşke benimde olmasaydı
Gostericez bakalım durursa sol gözü 1 haftadir var grip gibiydi ondan dedik bugün sağ da olduEnfeksiyon mu kaptı acaba. Dr damla krem falan yazar, bi göster istersen
Enfeksiyon olmuştur canımGostericez bakalım durursa sol gözü 1 haftadir var grip gibiydi ondan dedik bugün sağ da oldu