- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
-
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Hadi yaaEllerine sağlık canım yarışmada başarılar domatesten gülü de yarımız sunumda kullandık nerdeyse
Benimkine bakmadın mı yoksaHadi yaa
Ben dundu sanirim hepsini tek tek baktim hic dikkatimi cekmedi. Az onceki dolmaya bakinca dedim ben gul yapmaya calistim, alimunnum yapmis
Tesekkurler canim
Hic eksi denemedim, bi sonrakine denicem mutlaka tesekkurler canimEkşilisi de çok güzel oluyor ellerine sağlık canım
Tesekkur ederimEllerine sağlık canım benim başarılar dilerim
Hepsine ayni anda bakimca kimin ki hangisi karistirio insan, tarifler epey birikmis bn gorene kadarBenimkine bakmadın mı yoksailk ben yaptım ahahaha
Benimki patlıcan rulolarıHepsine ayni anda bakimca kimin ki hangisi karistirio insan, tarifler epey birikmis bn gorene kadar
Tesekkurler canimEllerine sağlık canım.ilk kez gördüm.Bol şanslar
Evet baktim simdi seninkide harika olmus, ellerine saglikBenimki patlıcan ruloları
Eh işte daha pişecez vaktimize var bu yarışmada da olacağını sanmıyorum bakalım bundan sonra pasta varmış galibaEvet baktim simdi seninkide harika olmus, ellerine saglikkaptin bu isi sende
O isik var sende yaparsinEh işte daha pişecez vaktimize var bu yarışmada da olacağını sanmıyorum bakalım bundan sonra pasta varmış galiba
CansınO isik var sende yaparsin
Immm olsa guzel tarifler olur, gelsin pastaciklar
Hemde ilk katilisimda oldumCansın ❤ Sende yaparsın hiç birinci oldun mu?
Ayyy gelsin tarifim hazır hemen kapmam lazım geçen sene hiç yapılmamış bi tarif
Oooo cok havalı neyde birinci olmustunHemde ilk katilisimda oldum
Bu 6. fln olmasi lazim, katilmaya calisiyorum hep oylama baslayinca guzel sariyo
Eski tariflere bakiosan oda iyi bak, ben hic bakmadim kategori acildikca kim neler yapmis
KurabiyeOooo cok havalı neyde birinci olmustun
Ben pastalara baktım ama benim yapacağım içinde yoktu
Kus yuvasi kurabiyesiNe kurabiyesi yaptın ki