- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
Isin asli artik her doktor kendine gore birseyler diyor cunku bende televizyonda bir doktordan dinlemistim zeytinyaginda kizartma yapmanin zararli oldugunu
Zeytinyagini tabiiki kullaniyorum ama soguk bir sekilde salatalarima ve yemeklerimin uzerine vs hatta zeytinyagini ocak uzerinde kullanmanin zararli oldugunu duydugum icin kullanmiyordum diyebilirim cok fazla kizartma yapan bir insanda degilim zaten
ayrica kendi kafama gore degilde senin kafana gore mi is yapacagim??? sen oyle yapiyor olabilirsin, ama ben boyle yapiyorum. Ayrica gunumuzde bir cok kisinin kanser olma sebebi ya da olum sebebi sadece cicek yagi degil herhalde degil mi? Ha unutmadan uzmanlar bugun birseye yanlis deyip yarin dogruluyorlar o kadarda cok guvenmiyorum o yuzden doktorlara, uzmanlara ama zeytinyaginin soguk tuketildiginde harika birsey oldugunu emin ol biliyorum.
ben düzgün bir dille yazarken ve terbiye sınırları içinde kalırken, sizin cevabınız ne kadar ayrı dünyalardan olmuş.
arkadaşım dediğim insan 25 yaşında anjiyo olmuş ve şu anda 45 yaşında olan bir insan. biraz bilginiz varsa anjiyo nedir normalde kaç yaş civarında olur, 25 yaşın ne kadar erken olduğunu, durumun ne kadar ciddi olduğunu anlayabilirsiniz. 20 senedir çok şükür bir rahatsızlığı yok ve doktorunun dediklerini yapıyor, aynı doktorun.
siz zaten benim kafama göre iş yapmayın, baya farklı kafalarımız. doktorların kafasına göre de yapmayın.
ama her şeyden önce iyi niyetle bir şey yazan insanlara saygılı olun! babamın kızı değilsiniz, arkadaşım değilsiniz. bana sen deme hakkınız olmadığı gibi, düşman da değiliz kötülüğünüze bir şey yazacak değilim.