Zeytinburnunda kim var hadi bekliyorum bulumaya

11 temmuz cumartesi nasıl kızlar gelmeyi isteyenler fikirlerini söylesinler vereliniortakcokacimcoook
yorumları bekliyorummmmmmmmmm

Son düzenleme:
c.tesi bana uyar ama saat 13.00 dan sona olabilirmi ben çalışıom her c.tesi öyle olursa tarihler bana uyar

c.tesi bana uyar ama saat 13.00 dan sona olabilirmi ben çalışıom her c.tesi öyle olursa tarihler bana uyar

tabi öğleden sonra olur zaten anca 13 14 gibi hele songünlere yaklaşalım bakalım kim gelcek kim gelmicek duruma göre bakarız ayrıca bi buluşalım elbet tekrar buluşuruz diymi maksat memnun kalmak:lepi:

evet maksat buluşmak değil tanışıp arkadaş olmak devamı gelir inşallahzemuszemus

ayyyy ne güzel hemşerilerim buluşuyo buluşun kızlar buluşun bende burdan sizleri görüverem bende veliefendiliyim:lepi:

bende gelebılırım tatıle cıkmazsam eger o tarıhlerde kesın gelırım hemde:)..

kızlar 11temmuzda bakırköy nasıl gelenler lütfen kendini eklesin
1-selmat
2-
3-
4-
5-
6-
7-
.
.
..
.alkisalkisalkis
hadi bakalım liste başlıyor...................

canlarrrr buluşma yapıyormuşunuz baktım ama tarihinizi görememiştim ben kimsenin önüne geçmek istemezdim ve bu nedenle bu buluşma için çok bekledikk
Sizin tarihle bizim tarih aynıı:kedi::kedi::gitme:

Ben sizi topluca davet etsem acaba uyarmı size kaydirigubbakcemile5hem daha kalabalık oluruz hemde aynı gün yakın sayılan yerlerde 2 ye bölünmemiş oluruz
Görseydim tarihi düşünürdüm ama şimdi onlarca kişiye mesaj attım bileeee:gitme:

ben linki vereyim isterseniz sultanahmete buyurunbuyrunnnnnnnnn bir sonrakine biz zeytinburnuna gelelimkaydirigubbakcemile
Olmaz biz ayrıca buluşucaz derseniz oda olur ben bir arada olalım istiyorum çoookkk:1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...tanbullu-bayanlar-sultanahmete-gidiyoruz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…