Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yakınım ne zaman bulusacaksınız
bende yakınım ne zaman bulusacaksınız
Daha tarih belli değil canımm bi kalabalık olalımda kaydirigubbakcemile3
Sen ne tarafta oturuyosun ?
ÇAPA DA BEN
AMA CALISIYORUM ISTE ONUN ICIN SORMUSTUM UYGUN BIR ZAMAN OLURSA GELIRIM HERALDE BIRDE YAKIN ZAMAN OLMAZSA DAHA IYI OLUR TATILE CIKICAMDA BEN :gitme:
kızlar bende zeytinburnu spor klubüne spora gidiyorum her gün :))
hemen dönceksen bekleriz canım anca toplanırız zaten birde çalışanlar içinde cumartesi sanırım en uygun evlilerde pazar çıkamazlar
1 TEMMUZDA BURDA OLUCAM CANIM ARTIK O ZAMANA KALIRSA GELIRIM BENDE BENIM YUZUMDEN UZAMASIN KISMET opuyorumnanaktan
Zaten toplanana kadar bayagı bi zaman gecer diye düşünüyorum ben hem kalabalık olalım hemde hepimize uygun bi tarih olur lülülülülülü
kısmet ya cok ıstıyorum aslında sızlerle bulusmaya gelmeyı ama sız bana bakmayın sız yapın yıne yaparız sonra hem yerıde bana uygun olucak zeytınburnu süper ya
:1no2: o kadar sürermi,bende bu yakınlarda sandım,ben bir hafta yada on güne kadar tatile gidiyorum,neyse artık yaz sonu bi buluşma daha olursa ona gelirim yerimseniben
5-cadikazani23çok güzel tatlım o zaman liste şöyle şimdilik hele bi toplanalım gününe daha sonra kararlaştırırız topiği takip et
1-selmat
2-ask bocuğu
3-seyhn
4-masummasal