• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda kim var hadi bekliyorum bulumaya

Daha tarih belli değil canımm bi kalabalık olalımda kaydirigubbakcemile3
Sen ne tarafta oturuyosun ?

ÇAPA DA BEN

AMA CALISIYORUM ISTE ONUN ICIN SORMUSTUM UYGUN BIR ZAMAN OLURSA GELIRIM HERALDE BIRDE YAKIN ZAMAN OLMAZSA DAHA IYI OLUR TATILE CIKICAMDA BEN :gitme:

ÇAPA DA BEN

AMA CALISIYORUM ISTE ONUN ICIN SORMUSTUM UYGUN BIR ZAMAN OLURSA GELIRIM HERALDE BIRDE YAKIN ZAMAN OLMAZSA DAHA IYI OLUR TATILE CIKICAMDA BEN :gitme:

hemen dönceksen bekleriz canım anca toplanırız zaten birde çalışanlar içinde cumartesi sanırım en uygun evlilerde pazar çıkamazlar

kızlar bende zeytinburnu spor klubüne spora gidiyorum her gün :))

hemen dönceksen bekleriz canım anca toplanırız zaten birde çalışanlar içinde cumartesi sanırım en uygun evlilerde pazar çıkamazlar

1 TEMMUZDA BURDA OLUCAM CANIM ARTIK O ZAMANA KALIRSA GELIRIM BENDE BENIM YUZUMDEN UZAMASIN KISMET opuyorumnanaktan

Zaten toplanana kadar bayagı bi zaman gecer diye düşünüyorum ben hem kalabalık olalım hemde hepimize uygun bi tarih olur lülülülülülü

kısmet ya cok ıstıyorum aslında sızlerle bulusmaya gelmeyı ama sız bana bakmayın sız yapın yıne yaparız sonra hem yerıde bana uygun olucak zeytınburnu süper ya

Zaten toplanana kadar bayagı bi zaman gecer diye düşünüyorum ben hem kalabalık olalım hemde hepimize uygun bi tarih olur lülülülülülü

:1no2: o kadar sürermi,bende bu yakınlarda sandım,ben bir hafta yada on güne kadar tatile gidiyorum,neyse artık yaz sonu bi buluşma daha olursa ona gelirim yerimseniben

kısmet ya cok ıstıyorum aslında sızlerle bulusmaya gelmeyı ama sız bana bakmayın sız yapın yıne yaparız sonra hem yerıde bana uygun olucak zeytınburnu süper ya

KIZLAR TOPİĞİ TAKİP EDİN BURDAN HABERLEŞİRİZ HEP GÜNÜNE KARAR VERİRİZ SONRA BENİMDE 2HAFTA SONRA ANCA ZATEN HEMDE KALABALIK OLURUZ :kahve:

bende gelebilirim ama c. tesi olursa daha iyi olur çalışanlar için bende z.burnuna yakınım

kızlar bu kadarmıyız koskoca kadınlar kulübünde bu taraflarda oturan hadiyin toplanalım gün kararlaştırcaz yakındakaydirigubbakcemile5

Back