• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy inşallah azından bal damlıyo kız :KK68:hepimizin karnı bebişlerle dolar tez zamanda inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı: :KK200: :KK46::KK46::KK46:
tup bebek bolumunde spermiogram vermek icin beklerken esimle cuma asilama olacaklari cagrdi gani bey mavi kot pardesulu biri vardi ama arkadan gordum acaba senmiydin mavi giyinecegim demistinya.bi gorusemedik

tup bebek bolumunde spermiogram vermek icin beklerken esimle cuma asilama olacaklari cagrdi gani bey mavi kot pardesulu biri vardi ama arkadan gordum acaba senmiydin mavi giyinecegim demistinya.bi gorusemedik
Olabilir açık kot mavisi ama kumaş olsun burda sohbet ediyoruz dertlesiyoruz ya yetiyo sizinle konuşmak gerçekten çok iyi geliyo dışardaki insanlarla herşeyi konuşamıyoruz anlamiyolar herşeyin altında bişey arar gibi soruyorlar "naptın olmuyomu falanca şöyle yapmış olmuş şu Dr a gitmiş olmuş "kimisi kafana takma olur allah verirse zaten olur ne uğraşıyon hastaneyle bilmem ne herkes çok biliyo bizi bizden başka anlayan yok tanımıyorum ama seviyorum sizi :KK200:

Olabilir açık kot mavisi ama kumaş olsun burda sohbet ediyoruz dertlesiyoruz ya yetiyo sizinle konuşmak gerçekten çok iyi geliyo dışardaki insanlarla herşeyi konuşamıyoruz anlamiyolar herşeyin altında bişey arar gibi soruyorlar "naptın olmuyomu falanca şöyle yapmış olmuş şu Dr a gitmiş olmuş "kimisi kafana takma olur allah verirse zaten olur ne uğraşıyon hastaneyle bilmem ne herkes çok biliyo bizi bizden başka anlayan yok tanımıyorum ama seviyorum sizi :KK200:
aynen oyle yadmayan bilmiyo gercekten.yeri geliyo kendi ailem bile beni anlamiyor diye dusunuyorum.burda konusmak cok iyi geliyor.igneni vurdun degilmi canim.iliski yasagini soylediler degilmi cuma urolojiye gdip kayit actrcaksiniz sonra ganinin yanina gdeceksiniz.bana 9.30 10 gbi gel dedi 9.30 da ordaydim ama esimi 10.45 de aldilar asi 11.45 de hazir oldu.ogle arasina 10 dk vardi aldilar 10 dk yattim yatmadim kaldirdilar geri.biraz erken gdin hemen ismin yazilsin

aynen oyle yadmayan bilmiyo gercekten.yeri geliyo kendi ailem bile beni anlamiyor diye dusunuyorum.burda konusmak cok iyi geliyor.igneni vurdun degilmi canim.iliski yasagini soylediler degilmi cuma urolojiye gdip kayit actrcaksiniz sonra ganinin yanina gdeceksiniz.bana 9.30 10 gbi gel dedi 9.30 da ordaydim ama esimi 10.45 de aldilar asi 11.45 de hazir oldu.ogle arasina 10 dk vardi aldilar 10 dk yattim yatmadim kaldirdilar geri.biraz erken gdin hemen ismin yazilsin
Allah bizim yardımcımız olsun gercekten herkez anca konuşuyo içinde ne yaşiyosun onu bilen yok bilsede umursayan yok oyuzden en ıyısı kimseye bişey demıycen kendı içinde yasıycan herseyı sadece ken dı kendıne yanar canın şoma agızlı insanlar yuzunden deyıl

Rabbim kalbımızı evımızı şenlendırsın inşlh bu mubarek gunlerde bizi gerı cevırmesın içimizdeki o yuku hafıfletsın huzura mutluluga kavustursun

Rabbim kalbımızı evımızı şenlendırsın inşlh bu mubarek gunlerde bizi gerı cevırmesın içimizdeki o yuku hafıfletsın huzura mutluluga kavustursun
amin canim neguzel dua etmissin.rabbim buyuk insallah duslarimizi kabul etsin

Tşk ederim canim bilgi verdiğin icin Allah yardimcimız olsun

oo epey olusmus ya tup bebek yaptrsan 20 yumurta rahat cikar.neysr canim hayirlisi buymus demek lazim canin skilmistr dogal olarak anliyorum seni.birdaki alt ultrasonda soylerler zaten.ben ozelde asilama yaptrmistim 1 yumurtam vardi oda catlamayip kiste donusmustu.senin buarada hem fazla yumurtan olmus hemde erken gelismisler 17 mm catlamalik olmus yani
bakalım sonraki adette tekrar başlıycam. inşaAllah hayırlısı...

Kızlar size aşılama dan sonra ilaç vajinal krem vs. Verdilermi

tupbebekte bile dollenmis yumurtayi koyuyolar 6 gunde yerlesiyo yani 1 haftamiz var canim daha A Ayse1995 sen neyaptin canim oldumu asilama

Back
X