kızlar konuştum embriyolog bahar usluyla. nasıl tatlı bir kadın anlatamam. aslında 11 de konuştum ama malum annem yanımda olduğu için pc girmeme izin vermedi. şimdi alışverişe gitti bende giriverdim:) bahar hn size çok güzel haberlerlerim var güzel bölünmeleriniz oldu dedi. öncelikle kadın doğumcu arkadaşlar bize sizden aldıkları 20 yumurtanızı getirdiler dedi. yani toplanan 26 yumurtadan 20 tanesi olgun çıkmış. bu 20 yumurtanın da yarıdan fazlasının döllendiğini, bölünmelerin devam ettiğini söyledi. şu an kaç hücreli olduklarını sormadım kesin bilgi veremeyeceği için. cuma günü transferinizi yapmayı planlıyoruz. daha kesin ve detaylı bilgiyi o zaman vericez. şu an bölünmeler devam ediyor. cuma günü sizi eşinizle birlikte sabah saat 8 de transfer için bekliyoruz dedi. cuma günü çok kalabalık olacağını, ilk beni almayı planladıklarını söyledi. sabah idrarınızı da yapmadan gelirseniz sizi strese sokmadan ve vakit kaybettirmeden ilk sizi almayı düşünüyoruz transfere dedi.
böyle işte kızlar dua edin bölünmeleri sağlıkla devam etsin. gece uykularım kaçtı hem ağrıdan hemde heyecandan sık sık uyandım. annem bizde kaldı gece koyunkoyuna yattık anneciğimle. kocayı da salona yolladık:) normalde hiçbir gece tuvalete kalkmam. uykum çok derindir. hani top patlasa uyanmam derler ya öyle. yani depremde bile uyanmamıştım siz düşünün:) ama dün gece 3-4 kez tuvalete kalktım. yatağa gelince de karnımın ağrısından ne sağa ne sola dönebildim. ne yana dönsem ağrılarım başlıyordu. sabah da dünden çok daha kocaman bir karınla uyandım. resmen karnımın içi su doluydu. ve hayatımda ilk defa kabızlık yaşadım. normalde bağırsaklarım harika çalışır ama işlemden beri tuvalete çıkamadım. her yolu denedim ama olmuyordu. sonunda kocaman olan karnımı kucaklayıp ağrılara rağmen evde gezinmeye başladım ve akabinde çözüldü bağırsaklar. gerçekten işe yarıyormuş. anneciğimde iki gündür güzel bakıyor bana. sevdim aslında bu işi. eşimde sürekli etrafımda. bi de şu ağrılar olmasa

dün gece birazda heyecandan uykum kaçtı. bir yerlerde senin ve eşinin hücrelerinden oluşan bebeler olması çok heyecan verici. sabaha kadar dua ettim. şimdi tek dileğim cuma günü yeterli sayı ve kalitede embriyorlarım olması. dua edin kızlar benim için bölünmeleri devam etsin.