ya normalde biz yardımlaşırız böyle ben ona giderim o bana gelir ama bu aralar istemiyorum işte bu kadar basit. biraz da fazla alınganım sanırım kadının birşey dediği yok. yardıma da ille gel demiyor erken gel bile demiyor dikkat ediyorum yani özel birşey istemiyor ama yoruldum diye de hayıflanınca üzerime alınıyorum sanırım. ben alıngan oldum annem de öyle diyor. mecbur değilim elbette içimden gelmeyen hiçbirşeyi yapmam ben. artık anlatmıyorum özel olarak da ama soruyorlar nasılsın iyimisin naptınız doktora gittiniz mi ne dedi vs.. kısaca anlatıyorum. bu aralar yardım edemediğimi anlasın diye bu ohss den bahsettim açıkliyım dedim sanki anlamadı gibi geldi dinlicek vakti de yoktu evi temizlemekten :) bu arada sen de kötü düşünme çünkü herşey iyi olacak. ben medicine a giderken doktorum bile yarım saat önce yada sonra farketmez demişti canım. eminim 1 gün 1 saat de bişey farketmez önemli olan kafada bitirmek. bence laylaylom olmak lazım tüp bebek tedavisindeyken o zaman daha güzel büyüyolar. ben tedavim olurken iğnemi vuruluyodum sonra herşeyi unutuyodum hayatıma geri dönüyodum sen de öyle yap canım takmazsan daha etkili sonuç alınıyor. hem herşey olacağına varıyor biliyorsun. bu arada senin de rahim duvarın ince. opu dan sonra onlar bakarlar zaten de sen de ekstradan söyle transfere kadar geçicek olan 3 yada 5 günde desteklenmesi gerekebilir. oldukça işe yarıyormuş. daha kalın bir rahim bebeğin daha iyi tutunması demek bence. 5.5mm den 8.3 e çıkmıştı 3 günde nerdeyse ger hün 1mm toparlanmış. senin de inşallah şöyle bir 9-10 m olur canım.
canım rahim duvarı bana da ince geldi. ama önceki kontrollerimden biliyorum benim hiç 8 mm üzerine çıkmadı. en fazla 7,8 falan oluyor. hatta bir keresinde doktor ile hemşire çok ince falan diyorlardı sonra ben müdahale edip ince mi diye sorunca gülümsediler adetin ilk günü ince olması normal falan dediler tam 7 mm ölçmüştü o zaman. umarım kalınlaşır. rahim duvarı ince rahim boyutu da küçük 3,5-5 cm. umarım bundan dolayı sorun yaşamam. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. kısmet olursa opu yapılır ve rahim duvarı ince çıkarsa doktorla konuşur takviye isterim mutlaka.
canım rahim duvarı bana da ince geldi. ama önceki kontrollerimden biliyorum benim hiç 8 mm üzerine çıkmadı. en fazla 7,8 falan oluyor. hatta bir keresinde doktor ile hemşire çok ince falan diyorlardı sonra ben müdahale edip ince mi diye sorunca gülümsediler adetin ilk günü ince olması normal falan dediler tam 7 mm ölçmüştü o zaman. umarım kalınlaşır. rahim duvarı ince rahim boyutu da küçük 3,5-5 cm. umarım bundan dolayı sorun yaşamam. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. kısmet olursa opu yapılır ve rahim duvarı ince çıkarsa doktorla konuşur takviye isterim mutlaka.