anladım ne demek istediğini ama doktordan neyin bilgisini alıcam onu anlamadım. bu bir anatomi her ay düzenli olarak bir sağdan bir soldan yumurtluyor da olabilirim ama benim rahim yapım farklı.illa sırayla yumurtlayacaklar diye bir şey yok. iki taraftan da yumurtlayabilir kadınlar 1 ayda.ara verdiğim için pişmanlık duymuyorum artık çok sıkıldım kendimi sıkmaktan tedavilere kafa yormaktan.sürecimize devam edicez haziran ayında 2. aşılamada da ne olacağını inan düşünmüyorum şuan. elbette soldan yumurtlamış olmak isterim tutsun diye ama takdir biraz da rabbimin. ben kendimi ona teslim ettim. sırasıyla yaptıracağız bütün işlemleri işte nasibimizde varsa olacaktır elbet. canım cüvuda yüklenmek de iyi değil bence. benim arkadaşımın 2. aşılaması tuttu üst üste denediler onun da çok geç büyüdü ama tuttu işte. inşallah senin de öyle olur. ama bana böyle geç büyüyorlar ya zorlanıyorlarmış gibime geliyor. nasip canım. inşallah tutar. bu arada anlatırmısın biraz muaynelerini kim yapıyor. aşılama için tüpe gelen çok insan var mı?
kenan bey mi bakıyor. ben de orda yapılmasını isticem 2. aşılamamın. hatta rahim filmimi götürücem.doğuştan rahim anomalim olduğunu söylicem. bence ben sıradan bir kısırlık vakası değilim. umarım geri çevirmez.
zeynep kamil i ara canım. telefon numarası 02163910680
buradan heyet odasını bağlattır. dahili numarası da 1009 sanırım.
bilgi almak istiyorum de. yaşım 35 diye söyle. hastanenizde tedaviye başlamak istiyorum de. aşılama uygulanıyor mu 35 yaşının üzerindekilere yoksa direk
tüp bebek mi diye sor.
özel in hakları kendilerine göre canım. bence eğer çok önemli bir sorun yoksa sende yumurtlama varsa eşinden de aşılama yapılacak kadar sperm çıkarsa aşılama olmalısın canım.
özel devlete yönlendirmekten hep kaçıyor. seni kendilerine bağlamak istiyorlar. karar senin.madem yaşında büyük eşinden koy ağırlığını.sen benim anne olma hakkımı elimden alamazsın de. özele imkanımız yetmez de.muayne olamamak senin sorunun bununla sen başa çıkmalısın. ayrıca eşin muayne odasına giremiyor nasılsa bayan muayne etti deyiver. içerde bayan doktor da var dersin. olur biter. hem belki şansına senin olduğun aya bayan gelir. benim öyleydi geçen ay. hem sen ilaçlarını raporla aldıktan sonra aşılama için bekleyebilirsin hangi ay kadın doktor gelirse o zaman olursun :) bu da bir seçenek.