valla gülünecek durumlara düştük ama ne yapalım bu doğru evlilikte seneler geçtikçe malesef o ilk heyecanlar kalmıyor çok sık olmuyor heyecanlı birliktelikler. ben artık nasılsa tedavi görüyorum tedavi gördüğümüz aylarda bunu görevmiş bilinciyle yapıyoruz. o yüzden bu ay boş olduğum için çocuk olacakmış umuduyla değil sadece eşimle istediğim için birlikte oluyorum. sanırım ikimizde çok uzun zamandır stresten farkına varamamışız. o yüzden bu ay çok mutluyum :)
sadece bugün aşılamamız var deyip kayıt yaptırıyosun canım. benim cevabım geç kaldı ama sen şuanda hastanedesindir sanırım. sonrasında eve gel ve istirahat et canım bütün gün yat hatta yarın da ve yarın akşam la birlikte bikaç gün de kendiniz spontan ilişkide bulunun ve şansı arttırın canım. Allah yardımcınız olsun inşallah tutar.benim de umudum var aslında kafama takmıyorum bebek olacak diye eşimle stresten uzak beraber olmaya çalışıyoruz başarılı da oluyoruz sanırım stresten unutmuşuz inan rahatça birlikte olabilmeyi. belki ilaçların etkisi devam eder de yumoşum falan olur. dün 15. günümdü hesap yapmadım aslında birliktelik oldu nasip artık. ağrılarım geçti 1-2 gün böyle adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasıklarımda hiç de akıntım yoktu sonra biraz biraz akıntım başladı bazen şeffaf bazen de sarımsı ve o geldikçe ağrılarım geçti inşallah temizleniyordur rahmim kist olmasından çok korkuyorum. doğum kontrol hapı da kullanmak istemedim.benim de bugün raporum çıkıyor bikaç gün içerisinde gidip alırım ilaçlarımı sonra 10 haziran ı beklicem. ve inşallah gittiğimde kist var bu ay olmicak demezler

(( soğan suyu içmeye devam ediyorum. artık işe yararmı bilmem 20. günüme kadar devam edicem. hem psikolojimi de rahatlatıyor.
yumurtan kendiliğinden çatlamış olabilir canım onun lekelenmesidir telaşlanma inşallah tutar aşılaman.
canım benim de öyle oluyor malesef adet günüme 3-4 gün kala kahverengi leke geliyor sonra gelmediği günde oluyor yada gün içinde lavaboya gittikçe bikaç damla kanlı akıntı pembe kahverengi anca 3-4 gün sonra sökülüyor. çok özledim pat diye geliveren adetimi :)))
çok sevindim canım ya bu puregon valla işe yarıyor şansın ikiye katlandı sen rahat ol kendini Allaha bırak aşılaman umarım sorunsuz geçer canım sen de sonrasında çalışmayı ihmal etme.
:)) erkek işte karısının sözünden önce kankalarının sözüne güvenir. aralarında erkek doktora giden varsa karısı biz gidiyoruz falan demiştir bişey olmuyo demiştir :))) ay çok komik ama atlatmış olmana sevindim canım devlet hastanesine gidiyorsan sabırlı olmalısın. sen şimdi adetinin 2. gününde git hormon ve ultrasonun yapılsın sonrasında smear testin yapılıcak eşin ürolojiye gözükücak.rahim filmin yoksa rahim filmi isterler. sonuçlarına göre de aşılama yada tüp bebek derler. sen milletin ne dediğine bakma. bu devlet tabiki sıra olacak ama tüpe geçemeyenler muhakkak ara verenler kistleri olanlar başka tedavileri çıkanlardır. ben inanmıyorum aşılama sürecini bitiren herkes başvuruyor tüp bebeğe çok bekletilmez. belki ücretli ler için geçerli olabilir o. zaten tüp bebek raporu çıkınca süresi 6 ay canım.
ben filme girmeden önce bir kas gevşetici iğne vurmuşlardı bana. işe yaramıştı biraz uyuşuk gibiydim kasmadım kendimi. ilaç verilince acıdı tabi biraz ama geçti. ve çok net çıkmıştı.
İŞTE BENDE BUNU DİYORUM BİZEDE BÖLE AĞRI KESİCİ YAPSALARDI ŞÜPHE KALKKARDI EN AZINDAN BU ŞARTMIŞ ASLINDA RADYOTOMA GÜVENDİM ÇOK NE BİLİM YAA