Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senin opu gününde de benim transferim olur büyük bir ihtimalle kocalar kapılarda beklesinler ne heyecanlı aynı heyecanı doğumhane kapısında beklemek de nasip olsun. ay duygu ikimizinki de tutarsaaaaa değmeyin keyfimize derim he. bir de rabbim kucağımıza almayı nasip ederse seni havuzlu hana götürrüm

iğne ile ilgili endişelerini anlıyorum ama bunların hepsi aynı tedavide kullanılan ilaçlar beraber vurulması riskli olsa emin ol vermezdi doktor.ama sen yine de oku ve dikkatli vur.bak gör daha kaliteli olucaklar.

canım benim sen gayet bilgili ve bilinçli bir insansın emre beyin yaklaşımı da güzel ama genel olarak o merkezin yaklaşımı da böyle sanırım yani hastalara aşırı ilgi alaka saatlerce görüşme vs.. neticede bir yere güvenmek zorundayız. seçimlerin doğru umut la da görüş ondan sonra karar ver. bence de doktorlardan çok laboratuvar ve embriyologlar önemli. seçtiğimiz merkezler zaten bu işin önde gelenleri ben öyle düşünüyorum. ayrıca doktorun açık sözlü olması da çok güzel. hatta benim doktorum sadık bey ile de ilk görüşmemizde açık konuşmuştu. rahim anmalimin gebe kalmayı engellemeyeceğini ayrıca gebeliği taşıyabilecek boyutlarda göründüğünü ama ilk denememiz tutmzsa 2. deneme öncesinde histeroskopi ile açılıp kontrol edilmesi gerektiğini söylemişti. ben de daha ilkinii yapmadan ikinciyi düşünüyor diye önyargılı omuştum eşim de hatta tamam peşin hükmünü verdin doktorun demişti. olmaz burası diye çıktığım merkeze geri döndüm oturup mantıklı düşününce. hatta belki tutmazsa merkez değiştirmek de doğru değil diye düşünüp ikinci demememi de sadık bey de yaptırırım. daha kafamda sorular var hep. pazartesi rahim duvarımı sormayı unutmamalıyım. eğer 7mm nin altında olursa dondurucaz birdahaki ay transfer edicez demişti umarım öyle olmaz.

elifcim, evet istanbul tüp öyle biraz tatlı dille müşterisini hipnotize eden bir yer ama emre bey'in zaten kendinin mesleğine gönül vermiş biri olduğunu, sabrını, hastalara çok insan yaklaştığını ben amerikan hastanesindeyken de duymuştum. yani adam zaten nerede çalışırsa çalışsın bu model:))) bir de zigotmuş, fallop tüpüymüş, kromozom eksiklikleriymiş zaten bilgim var. bunları geçelim, siz bana tıptaki son olanakları, yardımcı tekniklerin istatistiklerini, başarı oranlarını anlatın oldum. o da sağolsun tüm gerçekliğiyle bahsetti. şu şu hakikaten başarılı ama şu şu palavra, daha işe yaradığına dair en ufak bir bulgu yok paranızı boşa harcamayın diye anlattı. sonuçta istese onuda yapalım, bunu da yapalım der paramı almaya bakar. ki buradan bir arkadaşa bu şekilde bursa acıbadem 10bin lira total rakam çıkarmış (raporsuz imsili mikroenjeksiyon+yuvalama+co-culture+embriyoskop işlemleri) yani hiç hayır dememişler, sizin ihtiyacınız var ya da yok en ufak tartışmadan tabii yapalım demişler. ha şu var vaktim olmadı merkezin istatistiklerini soramadım. onları da alacağım tabi o da karar vermemde etkili olacak.
diğer yandan umut siz de biliyorsunuz fabrika. en önemlisi biraz paracı bir yer. embriyoloğu tanıdık olduğundan, laboratuarında biraz iltimas görürüz gibi geliyor, ama doktorlarda böyle bir imkan yok. ama bu bile umutu seçmek için yeterli bir sebep. ulun bey hakkında bir çok negatif şey duydum, ama süleyman bey hakkında daha elle tutulur ayrıntılı bir duyumum yok. gidip tanışınca anlayacağız. bir de bayramda umutun embriyoloğu olan arkadaşla görüşeceğiz.bizi yemeğe davet ettiler. bakalım emre karatekelioğluna o ne diyecek.
bu iki merkez dışında da zaten alternatifim yok çünkü rapor geçen ve imsi cihazı olan bir tek bunlar var. yani zaten ya biri ya birinde yaptırmak zorundayım. hayırlısını seçmek nasip olur inşallah. ben dün eşimle konuştum, zaten yaşım ileri, bu ilaçlar da risk, ilaçlı olarak en fazla 3 defa denerim dedim. donmuşlar olursa tabi ayrıca denenir. ama devletin verdiği 2 hakkı muhtemelen tek merkezde denerim, parayla olacak 3.yü artık o zaman nereye güven duyarsam dedim. ki bu merkez muhtemelen ya memorial ya da brüksel tüp olur. çünkü ileri yaşta hamilelik elde etme istatistikleri epey bir yüksek.

Son düzenleme:

cnm nerde konuşmuşsun arkamdan göremedim :))cnm maddi yükünü bana yüklemesi şöyle yani altın meselsi onlarda zaten düğünde takılanlar ikimizin sayıulır yine..eşim bu parayıda öderde umrede orda burada çok para harcadı bu sene..arabaya şuna buna . kurbanda var tabi bu sene illa kesecek durmaz..zaten para yetmior ki tüp için yeditepede bile olsam en az 2000 tl si gider oda katacak yani altınların yanına..medicinede 1000 tlsi ider en fazla:))yani o kadar da hakıszlık etmeyeyeim benim hiç param olmadı yani birikmiş..ama eşim beni burundan estetik ameliyat paramı bile verdi..bu da var iki sene önce ..buna da mecbur değildi yoksa harcar yani..fikir vermemesi sorun doktor ne derse yapar aslında..bu günde amliyat olcam dedim de kızdı ne öle olmadın şimdi de böle diorsun haklı tabi ordan..ama baya düşünen benim yinede

cnm benim aslında sorunum çikolat kistimi müsinöz kidtmi belli değil yani iyi huylu ur deoplerde böle yazılmıştı düşünülebilir diye..kesinde değildi karın boşluğunda da sıvı vardı zaten bu urlar çikolat kistlerinin içinede karışabiliormuş..benim korkum o ..çikolata kistide değil aslında..ne olduğu tam belli olmadığından pişman oluyroum ameliyat olmadığıma bazen ..çocuğun tutunup tutunmasını çok düşünmüyorum yani..kistlede tutan var tutmayanda kisti olmaynalrında tutmayabilior bilemioumm belki şans mı diyim artık..ama medicinede ki figen hanım kistin tüp için başarı oranını düşürdüğünü demişti ..yani sağlık için olunca özel sigorta karşılar diye düşünüyorum ama kısırlık işlemlerini karşılamıor..ssk ile olursam herlde marmarada falan olurum

nevincim lab. isimlerini tellerini mail attım bakarsın. valla aylinle birlikte gidip anlaştığı hastaneyle pazarlık yaparsan büyüüük bir sevaba girersin diye düşünüyorum. aylin biraz pazaarlık işini beceremez gibime geldi vakit ayırırsan ona valla vura kıra bence bişeyler yaptırırsın gibime geliyor. aylinin bu kararsızlığı dediğin gibi birazda eşinden kaynaklanıyor maddi olarak beraberhareket etseler hiç bu sıkıntıya düşüp aşırı kararsızlık yaşamıycak.öncelikle oturup eşiyle enine boyuna konuşması lazım. hatta gerekirse acıtasyon yapmalı nihayetnde insna evladı biraz vicdana gelir diye düşünüyorum. hiç guru yapıpta ben kendimi acındıramam demesin.yeri geliyor hepimiz yapıyoruz yeri geliyor gururlu dim dik karşısında duruyorz yeri geliyor duygularını kullanıyoruz acıtasyon yaparak. sonuçta kötü bir niyetle yapmayacak. bence öncelkle eşiyle konuşsun (aylin sana sesleniyorum:) ). yani tamam annen sürekli yanında destek oluyor ama eşinin yanında olup destek olması çok çok farklı emin ol niahyetinde bebek ikinizin olacak. mesela benim iğnelerimi eşim yapıyor ilk aşılamadan itibaren o yaptı.kaç çeşit iğne yağtık bacak iğnesi menapur faln yapımları puregona göre daha zor ama bana yaptırmıyor. ve yaptığında kahrolmaya başladı canına yazık değilmi diye söylenip zamanında s.çtık şimdi temizlemeye çalışıyorum diyor. senin eşinde bazı konularda geç kalmaz umarım. ama en iyi fikir çok ciddi bir şekilde karşına alıp konuşmak sonra tavrı ve yaklaşımı aynıysa tek başına yola devam etmek. konuşma esnasında arada duygusal moda girip 2 damla yaş dökmeyi unutma

elifcim sadık bey bana 300 doz puregon 75 doz menapur verdi zaten menapur 75 doz 1 yapımlık her akşam 1 toz 1 su karıştırıp vuruyorum menapuru. valla incirmi yaradı bilmiyorum ama ilk tüp denememde gittiğimde adetken kenan da bir çok tane saydı yumoş ama ebatkalrını bilmiyorum o zamanda en az 5-6 tane vardı diye hatırlıyorum. acaba bunca ilaca rağmen yine incir yapmak doğru olurmuki?? doktora soracaktım bitkisel ne yapabilirim yuada bunları yapayımmı diye utandım diyemedim madem onları yapacaksın bana en diye geldin der içinde. muayane esnasında bi yerime dokundu ahh oldum pardon bilmem nereye dokundum dedi:)) kenan olsa tınlamazdı (ama buda para alıyor nihayetinde)bu arada muayene koltuğunu sevmedim ben belkide oturur pozisyonda muayene ettiği için canım yandı. zk nın koltukları yeni olaydı orda daha iyiydi gen genişten açıyorduk ya bana o eczacı öyle dedi rapor konusunda ama çar. zk nın ordaki eczanelerede sorarım(servet hariç) gerçekten ne kadar geç alırsak ilaç alma hakkımız düşüyormu diye. öyle yada böyle cebimden çıkacaktı napalım artık razıyız.ama şu aralar benimde kafamda sürekli ve eşimde üstüne hatırlatım canımı sıkıyor bu kadar ilaç alıyorum ilerde bi hastalık çıkarırmı diye(( accayip taktım bu duruma.. baharın yazdıklarını okudum sağolsun araştırmış. ne bilim işte bir yandan da korkmaya başladım ilerde olabilecek hastalıklar için. düşünsenize o kadar uğraş didin çocuk yap yıllar sonra bu ilaçlarn bana geri dönüşümü toprakla olsun sonra ana olmasın çocuğun başında oooff içim daraldı hee

yok cnm aslında o kadar parayı düşünmüyorum düşünüyorum da o kadar değil ...para konusu eşimle aramda sorun değil yanlış anladınız sanırım dedim ya harcamalar çok uğundan adama da hepsini sen ver öde diyemem masrafta çok zaten altınlar ikimizin sayılır düğünde takıldı..destek derken fikren şöyle yap böyle yap demez ben neye karar verisem o yani..ama haksızlık etmekte istemem ben eve beş kuruş harcamadım şimdiye oda var kendi geçindir evi dört dörtlük yani..estetik burun amliyatı paramıda terddütsüz ödedi oda var..benim zaten param yokii vereceğim kendime ait öle..kolonoskopi olacağım zaman baya destek oldu lavman falan o yaptı bana .şu an karrasızlığım internet okumaktan baya kafam karıştı yaa para da değil artık mesele kendimde kötü huylu urdan şüphe ediorum tüm bulgular bende...

aylincan bu kist senin kafanı çook karıştııryor zk. ya geri gidip ameliyatını olsan daha sora ne yapman gerektiğini düşünsen olurmu. hani tek düşüncen merkez seçmek değil birde kist olayını da düşünüyorsun. ameliyatını olsan sonra ter temiz olarak düşünsen bebek işini hem belki ameliyattan sonra kendiliğinden olur olmasa bile tüpün tutma olasılığı bir nebzede olsa artmış olur. hani ameliyatını özelde ol desem ekstra çok şeyler çıkartırlar diye düşünüyorum. bu sebeple belki tüp için ayırdığın parada ameliyata gidebilir. bir önceki yazımda da sana ithafen yazdım eşinle karşılıklı çok ciddi konuş tedavi sürecini tek başına yüklenme maddi manevi ortak olması söyle. evililikte snein param benim param diye bişey olmamalı. 4 yıllık eviliyiz kesintisiz çalıştım maaşımı vermeyip benim param demeye yada ayrıca birikim yapmaya hakkım yok evliliği böler diye düşündüm kenarda eşimin bilmediği 1 kuruşum dahi yok bu salkıkmı oluyor yada aynen eşiminde yok. paramız varsa ikimizin yoksa da ikimizde parasısızdır. bu sebeple bu gibi ayrımalr kopuşlara neden olur umarım eşin idrak eder ama geç olmaz...

yanlış anladınız yaa ben altınları sahiplendiğim için vermeyeceğim dediğim için öle diorum benim param diye zaten ...param da yokki harcayayaım tek kuruş bile..dedim ya hep o harcar..ama kist fena halde kafamı kurcaladı yine internet çok kafamı karıştırdı ben önce buna bakayım en iyi..uzun zuzun detaylı yazamadığım için yanlış anlaşılıor

ya ne bilim canım erkekler bazen bencil olabiliyor sende kendim ödiycem dedin adam elini eteğini çekti diye düşündum. birde her yere annenle gidince .. gerçi eşin gereksiz izin almaması iyi evde tek çalışan o ve işini koruması gerek ben bile eşime gerek olmadıkça götürmüyorum. kocan tabiki yapacak canım kadın daha çok yıpranıyor onca koşturmaca ilaç iğne narkoz ameliyat valla olan kadına oluyor erkekte karısına manen destek olmalı sonuna kadar. bizdede bazen film kopuyor ama sonra kendien geliyor:)

aman da aman kocasını nasıl da korurmuş:))))) bakıyorum da toz kondurmuyorsun:))))))))))))))))))))))))))))))))
ne bileyim güzelim ben seni tanıyıp sevdiğimden, sana kıyamadığımdan, eşine biraz gıcık oldum her halde. bir de huyumdur kadınlara fazla korumacıyımdır:))) erkeklere daha gaddarım. elbette yapacak, edecek, parasını da verecek, manevi sıkıntısını da çekecek modeliyim. çünkü malum erkekler üzerine minimum sorumluluk almaya pek meraklı.
neyse sen hayırlısıyla ne yapacağına karar ver de bakalım.
bu arada bana zk konsey raporunda bana 4500 ünite ilaç önermiş. doktor 275 iu ile başlanır, büyük ihtimalle de yeterli olur dedi. allah büyük olur da tüpüm 1. de tutarsa, benim iptal olan aşılamadaki 3 kutuyla beraber fazla fazla ilaç artması lazım. sana burada söz veriyorum sen de tüp yaparsan sana yardımcı olacağım.

heh işte bak orası doğru heryere annemle gidiorum bu var işte onda..ama parasal konu değil kesinlikle gerçekten erkekler çok bencil yada benimkimi öle..kendisi aklını başka yerlere verdiği için burda açıklayamayağım sebepler yüzünden diyim o konuda desteği yok ..yani az..çocuk onun için zaten o kadar önemli değil olmasa da olur ..çünkü kafa başka şeylere yoruyor..izin konusunda evet vardiyalı çalışıor güzndüzleride uyuması gerek ondan bende heryere gel demiorum ama bazen bizimde film kopuor oda haklısın diorr

yahu bu siteye ne oluyor yazdıklarım çıkmadı..hehh işte bak o konuda doğrusun heryere annemle gittiğim bu konuda destek değil ...izin konusunda kendisi vardiyalı çalıştığından benimle heryere gel diyemiorum gündüz uyuması lazım gelior bazen malum gececi olunca..o yüzden yani..arada bizde de film kopur hemen haklısın diyip hatasını düzltmeye çalışıor...ama çocuk üzerine fazla düşmüor gerçekten de erkekler bencil yada benimki fazla öle diorum...kendisi aklını başka şeylere yorduğıundan burada açıklayamayacağım sebepler..yoksa sorun para değil ama manevi destek buna katılıorum..nevincim yok kocamı koruduğumdan değil de her zaman eğri oturup doğru konuşmak isterim allah için yani..kötü yönleri çok bence ama parasal konuda değil allah için..kimsye haksızlık etmek istemem insan olarak kocama da başkasına o var yani..

:))) aynen bende öyleyimdir hem cinsleri fazlasıya tutarım benim için haksız olsalarda 1 adım öndedirler. her ne olursa olsun kadınalrın yanındayım. ha eşimin haksız taraflarıda varsa toz pembe göstermem yani iyiymiş gibi yapmam neyse odur. burada anlatıyorsamda eleştirme hakkı doğar sizlere. ayrıca mor çatı üyesiyim :)) bekarlığımda olmuştum. arada eşimi hırpalayınca mor çatıya ben gidicem karımda şiddet görüyorum der:))) canım bizdede hayırlısıyla bebe olsun ve 4. ayına girsin parayla satmak yerine bildiğim brine vermek daha iyi her şey para demek değil insana sevapta lazım. ama yine tutmazsa malum ilaçlar yine bana lazım olacak(

şu an zaten allak bullak duygularım netten okudukalrım aklımı karıştıror yani imkan olsa yarın hemen amliyat olcağım o derece kendimi kötü hissediorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…