iyidir ne olsun aynı benim ben daha sağlık raporu için tekrar gideceğim bugün gittim
Nasıl gitti aşılaman kendini nasıl hissediyorsun
Kızlar aksi gibi grip oldum, çok üzgünüm inşallah tutarAyrıntıları alalım
Kızlar aksi gibi grip oldum, çok üzgünüm inşallah tutar
Aşılama güzeldi ama tüm günümüz hastanede geçti 9ds gittik 3te çıkabildik. Dün akşamdan beri kasıklarımda hafif ağrı var onun dışında bişey yok. Alttan bi jel verdi onu sürüp yürüyorum hergün 20-30dk. 15 gün sonra test dediler ama o kadar dayanamam ben tabiki
Çok güzel bir bekleyiş yaKızlar aksi gibi grip oldum, çok üzgünüm inşallah tutar
Aşılama güzeldi ama tüm günümüz hastanede geçti 9ds gittik 3te çıkabildik. Dün akşamdan beri kasıklarımda hafif ağrı var onun dışında bişey yok. Alttan bi jel verdi onu sürüp yürüyorum hergün 20-30dk. 15 gün sonra test dediler ama o kadar dayanamam ben tabiki
ben sağlık raporunu sağlık kuruluna onaylatmadım bi gittim bi o eksik dediY yasemin773 tekrar neden çağırdılar ki? Of bu hastane cidden insanı oyaladıkça oyalıyo
Bende hemen 7. günden sonra erken gebelik testlerine başlardım yada hemen gidip bir yerde kan verirdimKızlar aksi gibi grip oldum, çok üzgünüm inşallah tutar
Adetle birlikte neye karar verildiyse başlanıyopawlover acaba bundan sonraki durumda ne olacak dosyam açıldıktan sonraki işlem nedir gün mü belirlenecek
7 değil de 12 gün olunca bi kan veririmBende hemen 7. günden sonra erken gebelik testlerine başlardım yada hemen gidip bir yerde kan verirdim
ben 12 gün dayanamam kusura bakma yani :)7 değil de 12 gün olunca bi kan veririm
yok ya bizim direkt şu evrakları hazırlayın dedi bizde tmm dedik gittik hazırladık getirdik en son bir hafta sonra raporum çıkacakAdetle birlikte neye karar verildiyse başlanıyo
Onun öncesinde çatlatma iğnesinin etkisi geçmez ki ama geçer mi?ben 12 gün dayanamam kusura bakma yani :)
İşte rapor çıktıktan sonra adetle birlikte başlıyolar tedaviyeyok ya bizim direkt şu evrakları hazırlayın dedi bizde tmm dedik gittik hazırladık getirdik en son bir hafta sonra raporum çıkacak
Ben öyle yapmamıştım :)Onun öncesinde çatlatma iğnesinin etkisi geçmez ki ama geçer mi?
İşte rapor çıktıktan sonra adetle birlikte başlıyolar tedaviye
kanda bence çok önemli değil çatlama iğnesi etkisi genede bir sor derim şuanda kaçıncı günündesinOnun öncesinde çatlatma iğnesinin etkisi geçmez ki ama geçer mi?
İşte rapor çıktıktan sonra adetle birlikte başlıyolar tedaviye
Aşılama günü hariç 3üncü günüm bugünkanda bence çok önemli değil çatlama iğnesi etkisi genede bir sor derim şuanda kaçıncı günündesin
O 3 sene evli olma sartini ben de duydum ve hic anlam veremedim. Hele de 35 yasini gecmis bir kadin icin cok agir bir sart. Evlilik hukuki bir durum, 3 yil evli olup cesitli nedenlerden dogru duzgun iliski yasayamayan veya korunan ciftler var. Diger tarafta da 2 yildir her ay deneyen ciftlere 1 yil daha bekle deniyor. Bu durumda 3 yillik evlilik sarti neye hizmet ediyor? Bizim 3 yili doldurmaya 10 ayimiz var ama o kadar bekleyecegimi sanmiyorum. Sizin de bunu anlatmaniz cok iyi olmus, herkes bilerek planini yapabilir boylece.Merhabalar 2 sene önce yaşadığım Zeynep Kamil Hastanesi tecrübemi anlatmak isterim. Tüp bebek diye gittim, dedilerki dur önce aşılama 2 aşılama olmadan tüp bebek yapamazsın. Peki dedim başladım aşılamaya tutmadı tabi iğneli aşılama oldum yaşım 36 olduğundan belkide. Neyse iğnelerden baya kilo aldım dedimki Tüp bebek olacak yapacak birşey yok sabret. Dediğim gibi aşılama tutmadı tam tüp bebeğe geçiş yapacağız dediler yapamazsınızNeden dedik, dediler ki ya kadında ya erkekte problem olacak ama sizde yok... Yada 3 sene evli olacaksınız biz daha 2 senelik evliydik. Yani 2 aşılama boşuna oldum tüp bebekte yapamadım. Şimdi tekrar rapor almak için başvurdum. Evrakları topluyorum çünkü hala bebeğimiz yok 4 sene bitti evlilikte. İnşallah bu sefer tüp bebek için raporu alabileceğiz. Baştan bana eğer şartları söyleselerdi aşılamada yaptırmazdım, ama son dakikaya kadar gelip en son olmaz dediler. Devlet hastanesinde olmanın sıkıntısı bence. Önüme kim gelirse anlatıyorum ki herkes bilsin benim gibi 1 sene boyunca boşuna uğraşmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?