Kızlar aşılama oldunuz mu
Hayırlı olsun canım insallah hemen bebişin olur ben yarın ilk defa gidicem zeynep kamile ama hangi dr dan randevu alsam bilemedim infertiliteden dolu dr var ilk defa gidicem hic bisey bilmiyorumEkimde başlayacağım ben
Bende pendik güzel yalıdayım rabbim ins tez zamnda verir bebisiniPendikte oturuyorumm. Bende 2 yılda bi kimyasal gebelik onu da saymadılar gebelikten pek benzermişizsperm yıkaması için ücret istemiyolar mı eşim sgklı değil benim
Ben yarın evrakları teslim edicem
[/QUOTE ilk aşılamam mı olacak
Doktorları alsan da genelde asistanlar oluyo ve muayene etmiyolar. İstedikleri testleri evrakları falan söylüyolar tamamlayıp gidiyosun dosya sağlık kuruluna gidiyo ordan çıkan sonuca göre tedavi başlıyo canımHayırlı olsun canım insallah hemen bebişin olur ben yarın ilk defa gidicem zeynep kamile ama hangi dr dan randevu alsam bilemedim infertiliteden dolu dr var ilk defa gidicem hic bisey bilmiyorum
Sebep belli mi? Ne zamandır istiyosuun?Hayırlı olsun canım insallah hemen bebişin olur ben yarın ilk defa gidicem zeynep kamile ama hangi dr dan randevu alsam bilemedim infertiliteden dolu dr var ilk defa gidicem hic bisey bilmiyorum
Cok tesekkur ederim canımDoktorları alsan da genelde asistanlar oluyo ve muayene etmiyolar. İstedikleri testleri evrakları falan söylüyolar tamamlayıp gidiyosun dosya sağlık kuruluna gidiyo ordan çıkan sonuca göre tedavi başlıyo canım
Sebebsiz infertilite 1.5 senedir istiyorum canım esimin eski evliligindençocuğu var benim çocuğum yok rapor icin şartları varmı biliyomusunSebep belli mi? Ne zamandır istiyosuun?
Zaten sen tedavi görüyosun eşinin çocuğu olması bişeyi değiştirmez sanırım. Çünkü hasta biz gözüküyoruzSebebsiz infertilite 1.5 senedir istiyorum canım esimin eski evliligindençocuğu var benim çocuğum yok rapor icin şartları varmı biliyomusun
Insallah canımZaten sen tedavi görüyosun eşinin çocuğu olması bişeyi değiştirmez sanırım. Çünkü hasta biz gözüküyoruz
Aa ne biçim iş o öyle ya bana da mı öyle yapacaklar acaba benimde iğneli aşılama yazıyo. Ekimde gitcem ben bakalımKızlar benim dosyamın süresi geçti o yüzden tekrar dosya hazırladım iki gün önce götürdüm asistan kız dediki hasta olunca gel üç ay boyunca klomen deniycez sonra aşılama dedi. NAsıl olur eski raporumda aşılama yazıyor iğne ile dedim o yanlış çıkmış dedi, klomen bende işe yaramıyor dedim ama dinlemedi başına böyle bişey gelen varmı çok sinirliyim
Tamamen hayal kırıklığı yaşadım öncesinde klomen kullandığımı söyledim raporlarını getir dedi nerden bulucam attım hepsini dedim. Pkolularda 3 ay klomen yapıyorlarmışAa ne biçim iş o öyle ya bana da mı öyle yapacaklar acaba benimde iğneli aşılama yazıyo. Ekimde gitcem ben bakalım
Evet çok saçma olmuş. Benim rapor elimde aşılama diyo ortalığı birbirine katarım vallaEğer öyleyse neden en başta aşılama dedi
ESki raporu buldum adetin 3. Günü gidince götürücem ama yine klomen derse femera alıp kullanıcamEvet çok saçma olmuş. Benim rapor elimde aşılama diyo ortalığı birbirine katarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?