Gebeliğe Hazırlık Zeynep Kamil infertilite bölümüne gidenler bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım insallah hemen bebişin olur ben yarın ilk defa gidicem zeynep kamile ama hangi dr dan randevu alsam bilemedim infertiliteden dolu dr var ilk defa gidicem hic bisey bilmiyorum
Doktorları alsan da genelde asistanlar oluyo ve muayene etmiyolar. İstedikleri testleri evrakları falan söylüyolar tamamlayıp gidiyosun dosya sağlık kuruluna gidiyo ordan çıkan sonuca göre tedavi başlıyo canım

Bilgisi olan yazabilir
Cok tesekkur ederim canım

3 kez klomen catlatma ignesi oldum olmadı dr zeynep kamilde randevu al benim yapabileceğim bisey yok dedi

Sebebsiz infertilite 1.5 senedir istiyorum canım esimin eski evliligindençocuğu var benim çocuğum yok rapor icin şartları varmı biliyomusun
Zaten sen tedavi görüyosun eşinin çocuğu olması bişeyi değiştirmez sanırım. Çünkü hasta biz gözüküyoruz

Kızlar benim dosyamın süresi geçti o yüzden tekrar dosya hazırladım iki gün önce götürdüm asistan kız dediki hasta olunca gel üç ay boyunca klomen deniycez sonra aşılama dedi. NAsıl olur eski raporumda aşılama yazıyor iğne ile dedim o yanlış çıkmış dedi, klomen bende işe yaramıyor dedim ama dinlemedi başına böyle bişey gelen varmı çok sinirliyim

Aa ne biçim iş o öyle ya bana da mı öyle yapacaklar acaba benimde iğneli aşılama yazıyo. Ekimde gitcem ben bakalım

Aa ne biçim iş o öyle ya bana da mı öyle yapacaklar acaba benimde iğneli aşılama yazıyo. Ekimde gitcem ben bakalım
Tamamen hayal kırıklığı yaşadım öncesinde klomen kullandığımı söyledim raporlarını getir dedi nerden bulucam attım hepsini dedim. Pkolularda 3 ay klomen yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…