Gebeliğe Hazırlık Zeynep Kamil infertilite bölümüne gidenler bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
Selamlar,

Bende buraya gitmeye başladım süreç hakkında bi kaç birşey sormak istiyorum var mı burada tedavi gören?

Bari güncel kalsın biz yazalım da görüp cvp veren olur herhalde

Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine Sağlık kuruluna dosya gittikten sonraki aşama ne acaba? Bide dosyanın üzerinde tüp bebek mi yazıyodu seninde canım?

Dosya gidiyor sonra sonuç için tekrar gidiyorsun sağlık kurulundan raporu aldığımda benimkinde aşılama yazıyordu. Doktora gidiyosun raporla beraber doktor hasta olunca gel filan diyo o şekilde gidip başlıyorsun fakat ben ekimde çıkartmıştım raporu ama sorunlar çıktığı için gidemedim raporun süresi geçti o yüzden tekrar evrak hazırlıyorum bu ay evrakları tamamlayıp önümüzdeki ay aşılama olucam inşallah

Benle aynı başlayacaksın sanırım ben de yeni verdim evraklarımı bayramdan sonraki adetle gel dedi bana da ne yazcak çok merak ediyorum Sadece aşılama yada tüp mü yazıyo acaba yoksa klomen falan da yapıyolar mı? Klomen denemek hiç istemiyorum

Canım bence aşılama yaparlar sana, interfilite kaça gidiyorsun yaşın kaç

Canım bence aşılama yaparlar sana, interfilite kaça gidiyorsun yaşın kaç
İnfertilite 1e gidiyorum 25 yaşındayım ama prolaktinomam var tümörden ötürü çatlatma iğnelerini kullanmamam gerekiyo sanırım. Bakalım yarın endokrin doktoruna danışcam. Sen hangisine gidiyosun, sizin sebep nedir?

Böyle miydi senin dosyanda? Bide aşılama ücretli mi imzalattıkları kağıtta tüp bebek ücretleri yazıyo ama aşılama bulamadım

Eklentiler

• 09AEFEE4-ED4F-4013-9364-BAD4EFA71ED9.png
    526 KB · Görüntüleme: 179
Bende 1 e gidiyorum 23 yaşındayım canım bendede pko var iki senelik evliyim gebe kalamadım hiç. Aşılamada sadece ilaca ücret ödüyorsun. Benimde reglim dün bitti bakalım belki denk geliriz hastanede Nerde oturuyorsun

Pendikte oturuyorumm. Bende 2 yılda bi kimyasal gebelik onu da saymadılar gebelikten pek benzermişiz sperm yıkaması için ücret istemiyolar mı eşim sgklı değil benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…