Niye böyle yapıyolar acaba ne saçma yaESki raporu buldum adetin 3. Günü gidince götürücem ama yine klomen derse femera alıp kullanıcam
Uğraşmamak içinNiye böyle yapıyolar acaba ne saçma ya
Moralim bozuldu inşallah öyle bişey demezler ya direk gider tüpe başlarımUğraşmamak için
Ben biraz deniycem olmadı bende tüp deniycem beklemek çok zorMoralim bozuldu inşallah öyle bişey demezler ya direk gider tüpe başlarım
inş bende aynı durumdayım testlerimizi hazırlıyoruz bakalım inş bizede tüp derlerde uğraştırmazlarMoralim bozuldu inşallah öyle bişey demezler ya direk gider tüpe başlarım
Sorun nedir?inş bende aynı durumdayım testlerimizi hazırlıyoruz bakalım inş bizede tüp derlerde uğraştırmazlar
6 senedir evliyiz eşimde toplam sayı ve morfolojide sorun vardı doktora gittik varikosel dediler ameliyat olduktan sonra düzelme olmadı bizde artık beklemek istemiyoruz ama tüp bebek konusunda da morfoloji sorunu olduğu için çok ümitsizim ..Sorun nedir?
O zaman direk tüp diyebilirler. İnşallah bekletmezler daha fazla. Ümitsiz olma, burda bi arkadaşın eşi azospermdi 4 yıldır olmuyodu tüpte yapcak durumları yoktu tatile gittiklerinde hamile kaldı şimdi bebişi doğdu 5 aylık oldu bile6 senedir evliyiz eşimde toplam sayı ve morfolojide sorun vardı doktora gittik varikosel dediler ameliyat olduktan sonra düzelme olmadı bizde artık beklemek istemiyoruz ama tüp bebek konusunda da morfoloji sorunu olduğu için çok ümitsizim ..
Ay canım çok sevindim ona Allah analı babalı büyütsün inşallah..peki ne yapmis acaba böyle azospermken bir anda yükselmiş olmuş anlamış değilim acaba bir şey kullanmış mi?O zaman direk tüp diyebilirler. İnşallah bekletmezler daha fazla. Ümitsiz olma, burda bi arkadaşın eşi azospermdi 4 yıldır olmuyodu tüpte yapcak durumları yoktu tatile gittiklerinde hamile kaldı şimdi bebişi doğdu 5 aylık oldu bile
Eşi ek vitamin kullanıyodu arkadaşta inofolic combi kullanmıştı. Çok detay bilmiyorum ama eşinin değerleri düzelmemişti diye biliyorum.Ay canım çok sevindim ona Allah analı babalı büyütsün inşallah..peki ne yapmis acaba böyle azospermken bir anda yükselmiş olmuş anlamış değilim acaba bir şey kullanmış mi?
Siz ne kadar zamandir bekliyorsunuz?
ben şimdi senin dediğine internetten arattım canım bilmiyordum eşimde sürekli bana böyle bir şey var bende bu hipofiz bezinde sorun olabilir mi diyordu bende nedir bu fln diyordum ama bir türlü bakmıyordum ..Eşi ek vitamin kullanıyodu arkadaşta inofolic combi kullanmıştı. Çok detay bilmiyorum ama eşinin değerleri düzelmemişti diye biliyorum.
Bizim iki yılı geçti benim hipofiz bezimde adenom var. Prolaktin sorunu yaşıyorum
İlaç kullanıyorum kitle büyük olduğunda ve ilaca yanıt vermediğinde alıyolarmış. Çok şükür ilaca yanıt veriyo benimki. Nasipse gelcek artık bebecikteben şimdi senin dediğine internetten arattım canım bilmiyordum eşimde sürekli bana böyle bir şey var bende bu hipofiz bezinde sorun olabilir mi diyordu bende nedir bu fln diyordum ama bir türlü bakmıyordum ..
Çok geçmiş olsun bir ilacı veya tedavisi var mı ?
amin inşallah bir an önce kucağın bebekle dolsun :)İlaç kullanıyorum kitle büyük olduğunda ve ilaca yanıt vermediğinde alıyolarmış. Çok şükür ilaca yanıt veriyo benimki. Nasipse gelcek artık bebecikte
Evet biraz değişik bi hastane çok oyalıyolar insanıamin inşallah bir an önce kucağın bebekle dolsun :)
zkml hastanesi bana tuhaf geldi bakalım neler olacak
daha testlerimi yeni hazırlamaya başladım
sonradan randevu aldığımda söylediler eğitim hastanesi olduğu için böyleymiş bende bilmiyordum yeni öğrendimEvet biraz değişik bi hastane çok oyalıyolar insanı
Evet bazen öyle küçük süprizler yapabiliyolar
Sen şuan da hangi aşamadasin aşılama ıcın tarih mi vereceklerEvet bazen öyle küçük süprizler yapabiliyolarhayırlısı olsun inşallah hakkımızdaa
Adet olunca gitcem başlicaz inşallah ama işte arkadaşa aşılama denmesine rağmen klomen demişler öyle derseker özele giderim heralde direk tüpe başlarımSen şuan da hangi aşamadasin aşılama ıcın tarih mi verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?