Gebeliğe Hazırlık Zeynep Kamil infertilite bölümüne gidenler bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman direk tüp diyebilirler. İnşallah bekletmezler daha fazla. Ümitsiz olma, burda bi arkadaşın eşi azospermdi 4 yıldır olmuyodu tüpte yapcak durumları yoktu tatile gittiklerinde hamile kaldı şimdi bebişi doğdu 5 aylık oldu bile

Ay canım çok sevindim ona Allah analı babalı büyütsün inşallah..peki ne yapmis acaba böyle azospermken bir anda yükselmiş olmuş anlamış değilim acaba bir şey kullanmış mi?
Siz ne kadar zamandir bekliyorsunuz?

Eşi ek vitamin kullanıyodu arkadaşta inofolic combi kullanmıştı. Çok detay bilmiyorum ama eşinin değerleri düzelmemişti diye biliyorum.

Bizim iki yılı geçti benim hipofiz bezimde adenom var. Prolaktin sorunu yaşıyorum

ben şimdi senin dediğine internetten arattım canım bilmiyordum eşimde sürekli bana böyle bir şey var bende bu hipofiz bezinde sorun olabilir mi diyordu bende nedir bu fln diyordum ama bir türlü bakmıyordum ..
Çok geçmiş olsun bir ilacı veya tedavisi var mı ?

İlaç kullanıyorum kitle büyük olduğunda ve ilaca yanıt vermediğinde alıyolarmış. Çok şükür ilaca yanıt veriyo benimki. Nasipse gelcek artık bebecikte

İlaç kullanıyorum kitle büyük olduğunda ve ilaca yanıt vermediğinde alıyolarmış. Çok şükür ilaca yanıt veriyo benimki. Nasipse gelcek artık bebecikte
amin inşallah bir an önce kucağın bebekle dolsun :)
zkml hastanesi bana tuhaf geldi bakalım neler olacak
daha testlerimi yeni hazırlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…