Gebeliğe Hazırlık Zeynep Kamil infertilite bölümüne gidenler bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrsiron_ merhaba bende tüp bebeği orada yaptıracağım evraklarımı toplamam bitti çarşamba günü günüm belli olacak :) siz ne aşamadasınız ?

Mrsiron_ merhaba bende tüp bebeği orada yaptıracağım evraklarımı toplamam bitti çarşamba günü günüm belli olacak :) siz ne aşamadasınız ?
Merhabalar bende evrakları hazırlayacağım benim biraz işler karışık daha önce evraklarım olduğundan sadece testleri yeniledim. Evrak araştırması yapıyordum bende çünkü söylemediler neler hazırlamam lazım devlet kısmında yardımcı olabilir misiniz bana?

tüp bebek bölümünde bize bir kağıt verdiler randevusuz gidiyorsun orda evrak listesi veriyorlar
adetin 3. günü bir kan testi istiyorlar
adetin 21. günü progesteron hormonunu görmek istiyorlar
sonrasındasağlık raporu için psikoloji anestezi genel cerrahi ve dahiliyeye görünmen gerekiyor oınları yaptın mı

Yok canım benim için önemli olan gitmeden önceki devlet istekleri o yüzden sordum ne istiyorlar diye

Yok canım benim için önemli olan gitmeden önceki devlet istekleri o yüzden sordum ne istiyorlar diye
valla detaylı bilmiyorum ama söylenen şu bizim zamanımız geçtiği için tam bişey diyemiyorum ben gittik bize direkt tüp bebek dediler çünkü eşimden kaynaklı düşüklük ve 6 yıllık evlilikte hiç hamile kalamadım sanırım 3 yıllık evlilik şartı aranıyormuş yaş olarak kaç yaşına kadar yapılıyor onu bilmiyorum

Benim aşılamam negatif oldu tüp bebeğe başladım. Sizin pozitif sonuçlanır inşallah
Inşallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.Bu ay tek yumurtam var insallah tutar.Tüp bebek icin ben evlilikten kaybediyorum 1 yil daha beklemem gerekiyor.

Benimde bu ay klomen+ovitrelle kullandım fakat negatif bu ay
Bana bunlar vakit kaybı gibi geldi, kendimi yıpratmak istemedim özele geçtim canım. İnşallah kısa vakitte nasip olur çok uğraşmazsın
Inşallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.Bu ay tek yumurtam var insallah tutar.Tüp bebek icin ben evlilikten kaybediyorum 1 yil daha beklemem gerekiyor.
Amin inşallaah. Benim de tutmuyordu ama artık vakit kaybetmek oyalanmak yıpranmak istemedim özele geçtim ben

Canım nerde başladın tüp bebeğe , benimde umudum Yok ta eşimin ısrarı ile gidiyorrum bende tüp bebek düşünüyorum yazın

Anladim canim hayirlısı bakalim.Benim şimdilik özelde yaptırma durumum yok.İlerisi icin de nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…