- 22 Şubat 2016
- 221
- 72
- 48
- 32
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Canım fiyatta çok önemli tabi ama merkezde çok önemli benimde bahçeciden önce farklı yerde iki denemem olmuştu olumsuz hüsran hep o yüzden fiyattan çok merkeze odaklanmanı tavsiye ederim. Bahçeciyi öneririm kesinliklehanımlar merhaba. ben 2 asılama sonrası artık tüp bebek kısmına geçmeye hazırlanıyorum. uzun zamandır aklımda bahçeci cem çelik vardı ama görüşme sonrası fiyat baya tuzlu geldi. bende zeynep kamilde yapmaya niyetleniyorum ama başarı oranı nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası. yaptıran memnun olan yada olmayan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim :)
merhaba canım bende tüp bebek tedavisi için orada başladım daha başındayım bence biraz karışık bir hastane testlerimizi yaptıracağızhanımlar merhaba. ben 2 asılama sonrası artık tüp bebek kısmına geçmeye hazırlanıyorum. uzun zamandır aklımda bahçeci cem çelik vardı ama görüşme sonrası fiyat baya tuzlu geldi. bende zeynep kamilde yapmaya niyetleniyorum ama başarı oranı nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası. yaptıran memnun olan yada olmayan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim :)
Zeynep kamil de mi basladinizmerhaba canım bende tüp bebek tedavisi için orada başladım daha başındayım bence biraz karışık bir hastane testlerimizi yaptıracağız
Esim ucretten dolayi devleti dusunelim falan dedi ama tabi ona kolay geliyor olan bana oluyorCanım fiyatta çok önemli tabi ama merkezde çok önemli benimde bahçeciden önce farklı yerde iki denemem olmuştu olumsuz hüsran hep o yüzden fiyattan çok merkeze odaklanmanı tavsiye ederim. Bahçeciyi öneririm kesinlikle
Evet başladık ama çok tuhaf bir şey oldu tüp bebek bölümüne gittim hem adetin 21. Günü için progesterone bakılacakti birde kağıtta yazan smear ve kültür testi yapılacaktı ikisini de aynı günde çıkartırım diye düşündüm jinekoloji bölümünden randevu aldım fakat sabahtan tüp bebek için gittiğim yerde sizin muayeneniz var bu gün aynı gün olmaz ikisi deyip sadece beni jinekoloji muayene yönlendirdiler..Zeynep kamil de mi basladiniz
Ya cidden Allah razi olsun devlet hastaneleri bakiyo vs ama bazen cidden sacmaliyolar. Ne alaka simdi. Onlar da sadece tahlil yapmicakmiydiEvet başladık ama çok tuhaf bir şey oldu tüp bebek bölümüne gittim hem adetin 21. Günü için progesterone bakılacakti birde kağıtta yazan smear ve kültür testi yapılacaktı ikisini de aynı günde çıkartırım diye düşündüm jinekoloji bölümünden randevu aldım fakat sabahtan tüp bebek için gittiğim yerde sizin muayeneniz var bu gün aynı gün olmaz ikisi deyip sadece beni jinekoloji muayene yönlendirdiler..
Smear testi 20. Gün çıkacakmış kültür 3 günde veriyorlarmış
Neden aynı zamanda verilmiyor anlamış değilim
sistem kabul etmiyor diyor bende anlamadımYa cidden Allah razi olsun devlet hastaneleri bakiyo vs ama bazen cidden sacmaliyolar. Ne alaka simdi. Onlar da sadece tahlil yapmicakmiydi
Allah dusurmesin ne diyelim. E siz o tahlil icin 1 ay daha mi bekliceksiniz simdisistem kabul etmiyor diyor bende anlamadım
Progesteron için adetin 21. günü yazıyordu ama bana pazartesi günü gel dedi oradaki kayıt alan kişiAllah dusur
Allah dusurmesin ne diyelim. E siz o tahlil icin 1 ay daha mi bekliceksiniz simdi
acaba progesteron hormonuna bakılması için 21. günden sonra da oluyor mu ? bilgisi olan var mı ?Allah dusur
Allah dusurmesin ne diyelim. E siz o tahlil icin 1 ay daha mi bekliceksiniz simdi
Merhaba sızın durum nedır tuttu mu tup bebegı nız acabaacaba progesteron hormonuna bakılması için 21. günden sonra da oluyor mu ? bilgisi olan var mı ?
merhaba canım daha yeni tedaviye başladım dün hastanedeydimMerhaba sızın durum nedır tuttu mu tup bebegı nız acaba
Bende sanırım pazartesi başlıcam adettemerhaba canım daha yeni tedaviye başladım dün hastanedeydim
İlaç tedavisine başladım .. Senin durumun nedir ?
canım bende adetken ultrasona girdim sabahtan sonra da dosyayla beraber gidiyorsun ultrasona tedavi başlangıcı yapacağım diyorsun seni alıyorlar hemen bankodan ultrasona yönlendiriyorlarBende sanırım pazartesi başlıcam adette
ultrasondan sonra sizi ilaca başlatacağız dediler ilaç raporunu götürmüştüm onu alıp kurul onaylıyormuş onu bekledik sonra onaylandı ilacı aldık ve hemşireler nasıl ilaç kullanıldığını anlattılar süreç bu şekilde ilerliyorBende sanırım pazartesi başlıcam adette
Pekı gun verdıklerı kısa uzun kagıtta anaztezı den randevu alıncak yazilmis sız ne zaman onay aldınızultrasondan sonra sizi ilaca başlatacağız dediler ilaç raporunu götürmüştüm onu alıp kurul onaylıyormuş onu bekledik sonra onaylandı ilacı aldık ve hemşireler nasıl ilaç kullanıldığını anlattılar süreç bu şekilde ilerliyor
Sen o kâğıda verdikleri ayda adetin başladığında gideceksin sadece sana o gün ultrasona sokuyorlar sonra ilaca basliycaksin diyorlar doktora sıra bekleyip ilaç yazdırıyorsunPekı gun verdıklerı kısa uzun kagıtta anaztezı den randevu alıncak yazilmis sız ne zaman onay aldınız
Anaztezı onayı ne zaman alıncak pekıSen o kâğıda verdikleri ayda adetin başladığında gideceksin sadece sana o gün ultrasona sokuyorlar sonra ilaca basliycaksin diyorlar doktora sıra bekleyip ilaç yazdırıyorsun
O kagıtta anaztezı den randevu alınacak yazıyorsa bende pazartesı adette gıdıcem olursam inşallah da bu anaztezı kısmını anlamadımSen o kâğıda verdikleri ayda adetin başladığında gideceksin sadece sana o gün ultrasona sokuyorlar sonra ilaca basliycaksin diyorlar doktora sıra bekleyip ilaç yazdırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?