- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Bende anlamamıştım sordum anesteziye almıyorsun şuanda randevu ilk adetinle git onlar sana bir sonraki gun ne zaman gelecegini söylüyor ve anesteziden randevu al diiyor merak etme bende bilmiyordum alarak mi gideyim diye girişteki arkadaslara sordum hayir suanda almayin sizi yonlendirecekler demişti ona gore alırsınız demislerdiO kagıtta anaztezı den randevu alınacak yazıyorsa bende pazartesı adette gıdıcem olursam inşallah da bu anaztezı kısmını anlamadım
Anestezi olayı 2. Ultrasona çağırdıklarında sana hemşireler sana ilaç kullanımını anlatirken söylüyorlarO kagıtta anaztezı den randevu alınacak yazıyorsa bende pazartesı adette gıdıcem olursam inşallah da bu anaztezı kısmını anlamadım
Anestezi onayı dosyayı hazırlamak için zaten alıyorsunbı kac tanıdıgım başlamadan önce anaztezı onayı almışlarda ondan sordum herkes kafasına gore heralde
Ben gıttım aldım onay canım sorun cıkmadı verdı yanıAnestezi onayı dosyayı hazırlamak için zaten alıyorsun
Bende adetle birlikte gelin deyince sordum anesteziye randevu alalım mı diye hayır dediler sizi yönlendireceğiz dediler alın randevu deriz dediler benim şimdi bugün randevum var konu hakkında gene detaylı anlatırım
Ne zaman aldım be bende oradaydım bugunBen gıttım aldım onay canım sorun cıkmadı verdı yanıbıde hasta olsam
Sabah aldım randevu alıp gıttım tup bebege baslıcam opu için onay istiyorum dedım bı evrak hazırlayıp verdıNe zaman aldım be bende oradaydım bugun
Dün sabah bende oradaydım seni mutlaka görmüşümdürSabah aldım randevu alıp gıttım tup bebege baslıcam opu için onay istiyorum dedım bı evrak hazırlayıp verdı
Ben sadece anaztezi ye ugradım ama 10 gıbı onay almıstım işte yaşlılar vardıDün sabah bende oradaydım seni mutlaka görmüşümdürhangisiydin acaba
Evet bende ordaydım o saatde hatta bende tup bebek için onay için gelenlerdendim beni mutlaka görmüşsündür kapıdaydık biz geneldeBen sadece anaztezi ye ugradım ama 10 gıbı onay almıstım işte yaşlılar vardı
Alala dunde ordaydım ben dun başlandı benım sabahtan 3 e kadar ordaydımEvet bende ordaydım o saatde hatta bende tup bebek için onay için gelenlerdendim beni mutlaka görmüşsündür kapıdaydık biz genelde
Kız bende dün pazartesi dünde oradaydım mutlaka görmüşümdür seni ismin neydiAlala dunde ordaydım ben dun başlandı benım sabahtan 3 e kadar ordaydım
Gül bordo asofman altı beyaz mont vardı bendeKız bende dün pazartesi dünde oradaydım mutlaka görmüşümdür seni ismin neydi
Perşembe yumurta toplanacak benim ben kahverengi montum var saçım örgülü hepGül bordo asofman altı beyaz mont vardı bendesenın suan durum ne oldu
Perşembe günü oradaysan görürüm seni mutlaka yaz bana buradan sabahtan orada olacimGül bordo asofman altı beyaz mont vardı bendesenın suan durum ne oldu
Ya senin ıgneler ne kadar tuttu ne verdıler kaç dozPerşembe yumurta toplanacak benim ben kahverengi montum var saçım örgülü hep
Camim benim 1400 TL tuttu ama herkesin farklı durumuna göre bana fazla ilaç yazdılarYa senin ıgneler ne kadar tuttu ne verdıler kaç doz
Camim benim 1400 TL tuttu ama herkesin farklı durumuna göre bana fazla ilaç yazdılar
Sen ne kdr aldınYa senin ıgneler ne kadar tuttu ne verdıler kaç doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?