- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- Konu Sahibi Tuanatuna01
Hadi hayırlısı yarın benim toplamam varAy hadı hayırlsı inşallah ıyı yumoşlar olur ben bugun başladım igne ye pazartesı ilk kontrolum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı yarın benim toplamam varAy hadı hayırlsı inşallah ıyı yumoşlar olur ben bugun başladım igne ye pazartesı ilk kontrolum
Benim 2 bın raporlu 10 adet gonal f 300 doz 20 adet merıonal 150 doz 4 tane bacaktan olan 1 catlatma dozlar benim baya yuksek kac yumurtan olusmus pekıHadi hayırlısı yarın benim toplamam var
meraba biz ekim ayında sormuştuk zeynep kamile ocak ayına vermişlerdi genelde 2-3 ay sonraya veriyolar biz özelde yaptırmıştıkKızLar merhaba birşey soracağım size spermiyogram için en erken gün veren hastane neresi acaba eşim bugün küçük çekmecede araştırma hastanesine gitti 2 ay sonrasına gün vermişler daha önce hasekide yaptırıyordu ama orada yapmıyorlarmış artık. Zeynep kamilde kaç gün sonraya gün veriyorlar
merabalar yazıları okudum da baya tutuyormuş bende raporluyum sanırım ptesi adetin 2. günü olarak zeynep kamile gidicem hiç o kadar tutucağını tahmin etmemiştim...Benim 2 bın raporlu 10 adet gonal f 300 doz 20 adet merıonal 150 doz 4 tane bacaktan olan 1 catlatma dozlar benim baya yuksek kac yumurtan olusmus pekı
Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Aslında hasekide 2 hafta sonraya gün veriyorlardı ama orasıda yapmıyormuş artıkmeraba biz ekim ayında sormuştuk zeynep kamile ocak ayına vermişlerdi genelde 2-3 ay sonraya veriyolar biz özelde yaptırmıştık
Özelde ne kadara yaptırmıştınız acabameraba biz ekim ayında sormuştuk zeynep kamile ocak ayına vermişlerdi genelde 2-3 ay sonraya veriyolar biz özelde yaptırmıştık
rica ederim böyle günlerde bilgileri paylaşmak gerekir... biz maltepe üniversite hastanesinde yaptırmıştık 250 tl vermiştik ama ekim ayıydı değişmişmidir bilmemÖzelde ne kadara yaptırmıştınız acaba
Onu söylemiyorlar sana ultrasonda sadece büyümüş mü onu on bilgisi veriliyor bugün yumurta toplattim karnım ağrıdı adet sancısı gibi kanamam var ara araBenim 2 bın raporlu 10 adet gonal f 300 doz 20 adet merıonal 150 doz 4 tane bacaktan olan 1 catlatma dozlar benim baya yuksek kac yumurtan olusmus pekı
kaç yumurta toplandı bunu söylediler mi peki ? ve sonraki işleyiş hakkında bilgi verdiler mi?Onu söylemiyorlar sana ultrasonda sadece büyümüş mü onu on bilgisi veriliyor bugün yumurta toplattim karnım ağrıdı adet sancısı gibi kanamam var ara ara
Kac yumurtan toplandı canım Ayy hadı hayırlısı yaaa zormu pekı opuOnu söylemiyorlar sana ultrasonda sadece büyümüş mü onu on bilgisi veriliyor bugün yumurta toplattim karnım ağrıdı adet sancısı gibi kanamam var ara ara
Evet bana zor geldi kanamam oldu ara ara adet sancısı gibi ağrım varKac yumurtan toplandı canım Ayy hadı hayırlısı yaaa zormu pekı opu
Agrı kesici falan vermedıler mı transfer ne zaman pekı bellı mı kac yumurta oldugunu soyluyolarmıEvet bana zor geldi kanamam oldu ara ara adet sancısı gibi ağrım var
Bende korkuyorum ya dun başladım ıgnelere bıde bende cıkolata kıstlerı varAgrı kesici falan vermedıler mı transfer ne zaman pekı bellı mı kac yumurta oldugunu soyluyolarmı
Söyle soylıyım yarın net belli olacakAgrı kesici falan vermedıler mı transfer ne zaman pekı bellı mı kac yumurta oldugunu soyluyolarmı
Ama toplanan adeti solemıyormıkı o nasıl işSöyle soylıyım yarın net belli olacak
Yarın gıdıcenmı gene pekıSöyle soylıyım yarın net belli olacak
Yok canim yarin 11 gibi arayacağım labaratuarı bilgi verecekler şu gün gel diyeYarın gıdıcenmı gene pekı
Naptın canım aradinmi durum nasıl ne zaman gel dedılerYok canim yarin 11 gibi arayacağım labaratuarı bilgi verecekler şu gün gel diye