Bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar buraya

Doz arttırımı veya ek ilaç vermediler mi? Oraya gittiğimde bana da rahim dinlendirme dediler 2 ay kadar hemde. Bunun için de ek ücret alıyorlar. Çok şaşırdım. Bu uygulamayı diğer konuştuğum yerlerde ve tedavi gördüğüm yerde duymadım. Yani tabi ki rahim dinlendirme yapılıyor ama ek ücret alınması çok saçma. Şu an tedavi gördüğüm doktorum buna ihtiyaç duymadı mesela. Yumurta toplama sonrası adet oldum dün. Bu adetimle transfer hazırlığına başlayacağız mesela.
Doz arttı tabi öğlen 3 akşam da 1 iğnem var. Adetim çok ağır kanamalı gectigi için rahim kalınlığının iyi olması gerekiyormuş. Rahim dinlendirme ücreti 9600 lira sebep sorunca embriyolariniza özel solusyonlarla bakım yapacağız dediler😅

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ☺️ herkes bahçeci için farklı konuşuyor sanırım bulduğumuz bütün hastanelerle görüşüp öyle karar vereceğiz 🥰🌸
Öncelikle hayırlı olsun nereyi seçerseniz seçin tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlat nasip olsun Allah’ın izniyle 🙏 bende bahcecideyim evet gerçekten maddiyat olarak yüksek ama laboratuvarı çok iyi diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Doz arttı tabi öğlen 3 akşam da 1 iğnem var. Adetim çok ağır kanamalı gectigi için rahim kalınlığının iyi olması gerekiyormuş. Rahim dinlendirme ücreti 9600 lira sebep sorunca embriyolariniza özel solusyonlarla bakım yapacağız dediler😅
Bu rahim dinlendirme muhabbetleri çok saçma gerçekten. Ne bakım yapacaklar 9600 liralık Allah aşkına 😂 bana kalırsa bu durum külliyen yalan.

🥰🥰🥰 evet rahim dinlendirme olayını bende anlamıyorum ne yapıyorlar sanki 😅 zaten kalan embriyoları dondurma parası da alacaklar 🥰

Öncelikle hayırlı olsun nereyi seçerseniz seçin tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlat nasip olsun Allah’ın izniyle 🙏 bende bahcecideyim evet gerçekten maddiyat olarak yüksek ama laboratuvarı çok iyi diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bu kadar ün yaptıysa laboratuvarı kesinlikle iyidir. Ama adım başı ücrete tabi. Her dışarıdan testi de kabul etmiyorlar. Maddiyat olarak olarak beni aşardı ciddi anlamda maalesef. Hakkımızda hayırlısı hepimizin 🥰

🥰🥰🥰 evet rahim dinlendirme olayını bende anlamıyorum ne yapıyorlar sanki 😅 zaten kalan embriyoları dondurma parası da alacaklar 🥰
Embriyom kalmaz zaten 2 yumurtam var zar zor büyüyor doktor hep olumsuz konuşuyor, bakalım dolu cikacakmi, bakalım embriyo oluşacak mı, sürekli tedaviyi sonlandırma muhabbeti yapıyor üzülüyorum

Bu kadar ün yaptıysa laboratuvarı kesinlikle iyidir. Ama adım başı ücrete tabi. Her dışarıdan testi de kabul etmiyorlar. Maddiyat olarak olarak beni aşardı ciddi anlamda maalesef. Hakkımızda hayırlısı hepimizin 🥰
Laboratuvarı dünyada en iyi 3 merkezden biriymiş embriyo çözülmede embriyo ölüm oranı çok düşükmus

Embriyom kalmaz zaten 2 yumurtam var zar zor büyüyor doktor hep olumsuz konuşuyor, bakalım dolu cikacakmi, bakalım embriyo oluşacak mı, sürekli tedaviyi sonlandırma muhabbeti yapıyor üzülüyor
Doktorunuz kim ? İnsallah sağlıcakla buyur kaliteli embriyonuz oluşur

Eğer konuşmaları sizi rahatsız ediyorsa ve umudunuzu kırıyorsa, kurum içindeki başka bir doktorla devam edin sürecinize. Çünkü bu süreçte en önemli şey moral. Doktor baştan moral bozarsa biz ne yapalım ki
Ben inatla bozmuyorum moralimi daha çok hirslaniyorum o yumurtalar büyüyecek o embriyolar olusacak🤣

X