• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep erva m

haticehetice123

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
102
38
18
36
Merhaba. 12 agustos ta ankara etlik Zübeyde Hanım dogum hastanesi nde doğum yaptım.2 gün sancim sürdü 2.gün sancilarim düzene binince gittik hastaneye. Tabi ondan önce 2 3 defa gittik telasimizdan acemilikten.sancin siklasinca gel demis erdi. Neyse 12 agustos gecesi sancilarim dayanılmaz olmaya başladı 5 dk da bir geliyordu hem.cantalarida alıp gittik hastaneye. Doktor baktı 4 5 cm açıklık var bahçede 1 2 saat yürü gel dedi.1 saat yurumusuz eşimle. Hatırladıkca kötü oluyorum çok acı çektim. 1 saat sonra girdik tekrar hastaneye.evrak işler i prosedürler i falan hallettik ama bi yandan kivraniyorum.sonra eşimle vedalasma vakti geldi. Hastaneye refakatçi de almıyorlar eşin ailen dışarda beklemek zorunda kesinlikle içeri almıyorlar.çok pişmanım o hastanede doğum yaptigima. O kadar yalnız çaresiz kaldım o kadar acı çektim ki ne yardimci olan bi doktor ne moral veren bi hemşire vardı. Gelen giden kızıyor du ellerini itiyorum diye sana tutanak tutacam diye tehdit etti beni doktor dusunsenize. Onların yüzünden kastım kendimi.ikinamadim.daha ilk dogumum çok okudum ama tecrubesizim sonuçta ikinmayi bilmiyorsun diye laf yedim.inanin eşime ulaşıp hemen özel bi başka hastaneye sevk edilmeyi o kadar istedim ki ama ne care orda doğum yapmak zorundaydim. Bu psikolojiyle normal doğum yapamadım.sezeryan a aldılar.sabah 10 02 de dogum yapmışım. Belden uyusturdular ama o yorgunlukla uyumusum uyandigimda gözlem odasına goturuyorlarmis eşimle annem geldi Bebeğimi de eşim gösterdi' Bu mu ' dediğimi hatirliyorum sonra yine uyudum galiba.hiç umdugum gibi olmadı hastaneden ertesi gün kaçtım 1 gece yattım yavrum u da alıp evimize geldik. Burdan sonrası güzel☺şimdi 38 günlük kızım. Çok seviyorum onu çok tatlı. Ben sevdikce gülmeye de başladı artık. Çok güzel bi his Rabbim isteyen herkes e nasip etsin.toz pembe bi tablo çizemedim kusura bakmayın ama hastane doktor hastane ortamı bunlar çok onemliymis çünkü o anda insan yaninda birilerini istiyor dusunsenize doğumdan sonra yanımda annem bile kalamadı hastanenin saçma kuralları yüzünden.ameliyatli olduğum halde bebegim le yalnız kaldım ilk gün.neyse geçti gitti çok şükür

Keşke önceden araştırsaymışsınız bizlere ders olsun soralım bu tarz şeyleri :) sonuçta ikinizde sağlıklısınız çok şükür :)

Tanıdığımız biri vardı Muhasebeci o hastanede. Iyi demişti. Son kontrollere de oraya gittim çok memnun kalmıştım ama sorun dogumhanedeki doktorlarda bunu bilemezdim

hayda ne biçim bi yermıs hamile kadına öyle seyler denirmi azarlanırmı sinir oldum ya, annenmde dogum yaparken nevsehir de ebe onu azarlıyordu kucuktum bişey diyemedim simdiki halim olsaydı ona neler demezdimki, herkes adam gibi yapsın işini azarlıyorsa asabi ise saglıkcı olmasın abi, bizim burda saglık ocagında da kan alan biri var dr ye dedim bu suratsız kadın kanımı alırsa ben erken dogum yaparım istemiyorum onu dedim. suratı seytan gibi sinir oluyorum boyle seylere

Back