Zeynebimin beslenme programı

ekle sibelcim olsun en azından benimkisiyle karşılaştırma şansımız olur
yalnız ben bu muhallebi işini gün aşırıya çevirdim çünkü çocuğumu kabız yapıyor
bir de günde 2 kere meyve veriyorum birinde meyve suyu diğerinde püre şeklinde

canım muhallebinin içine evde hazırladığın veyve pürelerini katabilirsin ben öyle yapıyorum hoşbi tadı oluyo denizde gayet severek yiyo...günde bi kere kakasını yapan çocuk üç kere yapar oldu ..bir nevi meyveli muhallebi oluyo...

ya kızlar ben bu konuda çok cahilim sanırım meyve püresi sebze çorbası gece yatmadan muhallebi yoğurt ay ben nasıl yapıcam bunları yaa...

kızlar muzun kabız yaptığı kayısının ishal yaptığı bilinir ben de kabız kayısı vereyim dedim ama kızım daha kötü kabız oldu acaba meyvelerin kimyası bünyeden bünyeye değişiyor mu ya anlamadım

zuhalcim farklı bünyeler farklı tepkiler verebiliyorlarmış yenenlere canım
su içiriyor musun bol bol
sıcaklar iyice arttı malum

evet canım içriyorum ama mesela sen ne kadar içiriyorsun bir günde yazar mısın bol bol eşittir ne kadar

canım oğlanın gününe göre değişiyor bizimkinin miktarı
mesela bazı gece 100 ccyi suyu sabaha kadar bitiriyor bazı gece 50yi zor içiyor
günde en azından 100-200 cc arasında içiyor ama

çok güzelmiş hemen kopyamı çektim, ben de ne yedireceğimi şaşırdımçorba konusunda bişey sorcağım bu domates yada tarhana çorbası nasıl yapılacak içine salca konuyor mu?

canım domatesi birçok yerde 8. aydan sonra başlayın diyorlar
alerjen olabiliyormuş

tarhanayı direk sulandırıp kaynatıyorum ben
bebişlerin yemeklerine salça baharat falan koymamak gerekiyor
pişirdikten sonra çok az tuz ve zeytinyağı koyuyorum öyle yediriyorum
yanında da bebek ekmeği yoksa normal ekmek içi

bende 4 gündür şeftali yediriyorum ara arada muhallebi ama beline kadar sıçıyor kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Son düzenleme:
teşekkürler symslow paylaşımın için baya işime yaradı ama şunu anlamdım kahvaltıdan sonra 12 ye kadar bişi dememiş o zaman içinde anne sütümü vericez yoksa bişi verilmicekmi
bende dün yoğurda başladım çok şükür yoğurdu güzel yiyor midesi bulanmadı ama meyve yediremiyorum hep öğürüyor midesi bulanıyor zorla bi kaç kaşık veriyorum sonra hepten bıkmasın diye vermiyorum ama böylede olurmu ne yicek bu çocuk daha kahvaltı , çorbalar var önümüzde onlarıda beyenmeyip yemezse naparım ben acaba

kızlar yeni doktorumuz zeynebe kilo alması için fantomalt diye bir ek besin verdi
eczaneden aldık fiyatı 24 tl
tamamen kilo almaya yönelik çünkü şu anda kilo almaya ihtiyacımız var dedi
karbonhidrat desteği yapacağız dedi
içitiği meyve suyuna püreler çorbasına bir ölçek koyup verem bakalım ne olacak

zeynep bebelacın falan kavanoz mamalarına bayıldı ama sanki kakası da o mamalara benzedi ya
eskiden kakasının görüntüsü daha doğaldı sizde nasıl durumlar

canım benimkinin bildiğin kupkuru simsiyah resmenmafoldumben çocuk kaka yaparken kıpkırmızı oluyor altıda tahriş oldu sertlikten bende kayısı yediriyorum bol bol içini yumşatsın diye. inşallah faydası olur.

X