Selamlar yolun açık olsun. Rabbim gönlüne göre nasip etsin herşeyi.
Sana yaptıklarımı bahsedeyim. Kullandığım gonallar yüzünden vb. İlaçlardan kilom vardı. 67 kiloydum. 5-6 kilo verdim 1 ayda.
Çok büyük araştırmalar yaptım. Sırayla yazayım canım.
Öncelikle kilo vereceksin deli gbi yürüyorum. Üstelik çalışıyorum. Akşamlara sıkıştırdım bunu. Spor yapıyorum. Kilo büyük faktör.
Takviyelerim vsr tabiki doktor önerisi biosteron şimdi yok piyasada ama muadili var. Çok önemli takviye pharmasupra life women, solgar resveradrol bunu ben araştırdım. Doktor onayladı . Şimdide selenyum aldım takviye bundan eşime de içiriyorum . Önümüzdeki ay olacak bizim. Bu ay hazırlık.
Sonrasında kahve çay direk kes. Kesemiyorsan yavaş yavaş. Şeker , tatlı vb şeyler sıfır. Bunlar benim savaşımdı. Ama neredeyse hiç yok.
Karbonhidrat hamur işleri vs. Sıfır. Ekmek bile tam buğday yada ekşi mayalı köy ekmeği
Paket gıdalar, içecekler katkılı herşey sıfırlanacak
Yoğurt organik, yumurta organik,
Avakodo, ananas, badem, yaban mersini,yeşil sebzeler, zeytin yağ, meyveler. Çok önemli.
Özellikle balık haftada 2 gün. Bakliyat haftada 3 gün. Tavuk organik değilse yeme.
Kırmızı et yok diye okudum. Ama tercih. Doktor sorun yok dedi.
Mesela hava sıcak csnım meyve suyu istedi vişne kaynattım şekersiz onu içiyorum.
Çikolata, şeker,tatlı pilav,makarna vb şeyler asla yok.
Tatlı hücreleri öldürür. O sebeple.
İş zor canım bunları yiyp kilo almamak. Mesela akşam 8 den sonra asla birşry yeme
Canın tatlı istediyse shaker da yoksa bir kabın içinde yoğurt, az süt çilek,muz vs ne meyve varsa birde chia tohumu bir iki kaşık ekle. Karıştır bir kaseye dök. Bekle al sana puding.
Tatlı isteğimi böyle öldürüyorum.
Hergün sabah 1 yumurtam var tabiki organik.
Programım böyle . Ben yaptım. Sen de kendine uyarlaysbilirsin. İstediğin birşey olursa yardımcı olurum.