Zeyd ismi sizce nasıl?

Size en begendıgım erkek ve kız isimlerini yazmayacağım, emınım hemen kaparsınız
Kımsenın duymadıgına da emınım........
Coookkkkk merak ettim ama söyleme bence. Çünkü ben söyledim arkadaşım bir ismi aldı yeğenine koydu, öbür ismi de oğluna koycekmis ve benim henüz çocuğum yok

Bilmiyorum ama ben dini bir isim koyacak olsam da Burak, Adem gibi isimler tercih ederdim. Böyle daha dile yatkın. Ne demek istediğimi anladınız umarım.
Benim bulunduğum ortamlarda bu tarz isimler çok aslında o yüzden normal geliyor bana

Benim bulunduğum ortamlarda bu tarz isimler çok aslında o yüzden normal geliyor bana
Olabilir Geçen bir akrabamız çocuguna ılgın ismini koydu mesela çocuguna su ismini koyanlar var Kızım olursa Zeynep yada Zehra erkek olursa da yapıştır Göktuğ, Attila falan bittii. O kadar

O kadar guzel erkek isimleri varken talha zeyd, zeyd talha, talha ve zeyd kombinasyonunda neden donup duruyorsunuz? Ustelik surekli konu aciyorsunuz. Kendi cocugunuzun ismini bu kadar cevreye sormaniza gerek yok, icinize siniyorsa koyun. Ha cok kararsiz kalirsiniz 1 baslik ok ama fazlasi ve her gelene de oeki su nasil bu nasil demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…