- 13 Ağustos 2020
- 31
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi yksogrencisiolanbirisi
-
Zeyd eşim seviyor ama bana çok Arap geliyor ileride dalga geçerler diye üzülüyorum yoksa on numara isimBen de Saad ismini seviyorum
Talha çok güzel ama işte Zeyd beni biraz düşündürüyorTalha Zeyd nasıl?
Esin ortadogu ulkesindense guzel isim ama turkseniz biraz fazla arapca geldi bana..
Saad ın anlamı nedırZeyd eşim seviyor ama bana çok Arap geliyor ileride dalga geçerler diye üzülüyorum yoksa on numara isimBen de Saad ismini seviyorum
Herkes Talha Zeyd ı okudu zaten, tek tek her yazana Talha Zeyd nasıl mı diyeceksinizNeden öyle düşünüyorsun ki ?
Türk olupta Arapça dışında yabancı isimler koyanlarda var.
Talha Zeyd nasıl?
Cennetin kapısı? Cennetin bahçesi?Saad ın anlamı nedır
Artık favorı ismım saadCennetin kapısı? Cennetin bahçesi?
Hayatım salladım biliyosun.Artık favorı ismım saad
Bence cok guzel ama su fenomen kadin var ya Alex koydu ogluna. Onun gibi absurd kaliyor. Arapmis babasi da ikinci ismi o istemis gibi. Sizin bileceginiz bir sey. Benim fikrim bu yonde.Neden öyle düşünüyorsun ki ?
Türk olupta Arapça dışında yabancı isimler koyanlarda var.
Talha Zeyd nasıl?
Ya Merve inandım biliyor musunHayatım salladım biliyosun.Belirtetyim de konu sahibi yanlış anlamasın.
Artık favorı ismım saad
[/QUsaadet anlamında
Talha ismini yanına başka hangi isimler olabilir ?Bence cok guzel ama su fenomen kadin var ya Alex koydu ogluna. Onun gibi absurd kaliyor. Arapmis babasi da ikinci ismi o istemis gibi. Sizin bileceginiz bir sey. Benim fikrim bu yonde.
İnanılacak insan mıyım? Değişik değişik isimler buluyolar anlamları hep bu oluyo.Ya Merve inandım biliyor musun
Talha tek basina cok guzel. Illa ikinci isim mi istiyorsunuz? Yumusatin Selim ile.. veya ali ileTalha ismini yanına başka hangi isimler olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?