- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi yksogrencisiolanbirisi
-
Ahmet TalhaTalha ismini yanına başka hangi isimler olabilir ?
Ya seni gördükçe aklıma rükneddin geliyo, affetCennetin kapısı? Cennetin bahçesi?
Şimdi sana sence ne olsun zeyd iyi mi diyecek.Her isim için ayrı başlık mı açacaksınız
Ajjjkım daha dini isim yok ben napabilirim.Ya seni gördükçe aklıma rükneddin geliyo, affet
Çok haklısınAjjjkım daha dini isim yok ben napabilirim.
Peki Talha Eren nasılŞimdi sana sence ne olsun zeyd iyi mi diyecek.
GüzelPeki Talha Eren nasıl
Yaa kıymetimi bilin nasıl da nokta atışı bi öneri yaptım size
Zeyd mahmud daha havalı benceMahmut koy. Ilerde mahmut emi derler. Havali olur ogluşun.
Talha da, Zeyd'de iki güzide sahabenin ismidir. :)Talha çok güzel ama işte Zeyd beni biraz düşündürüyor
Mutluluk demek Saad.Hayatım salladım biliyosun.Belirtetyim de konu sahibi yanlış anlamasın.
TeomanAkın koyun, Göktürk koyun, Alp koyun, Oğuz koyun ama nolur Türkçe birşeyler koyun. Güzel tarihimizden birşeyler taşısın. Ya Arap ismi yada otel ismi gibi saçma sapan isimler görüyorum hep.
Zeyd, RasulAllah'ın en sevdiği sahabelerden birinin ismidir.Akın koyun, Göktürk koyun, Alp koyun, Oğuz koyun ama nolur Türkçe birşeyler koyun. Güzel tarihimizden birşeyler taşısın. Ya Arap ismi yada otel ismi gibi saçma sapan isimler görüyorum hep.
M Msspinkie manasını yazmış zaten.Mutluluk demek Saad.
Attila' ya da ben düşüyorumTeomanSon zamanlarda çok düşüyorum bu isme
Talha Bera koyabilirsin. Bera, seçkinlik, Fazilet sahibi olmak anlamına gelir.Peki Talha Eren nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?