- 13 Kasım 2018
- 47
- 46
- 3
- 30
- Konu Sahibi sacperisiii
-
Kızlar malum Cumartesi öğretmenler günü. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerden hediye almayacağımızı kibarca belirttik çocuklara. Ama ben kendi zümreme ufak bir hediye vermek istiyorum. 5 kişiyiz toplamda. Ufak ama anlamlı ne alabilirim? Ajanda kalem kupa vs okulumuz ismimize özel yaptırıyor. Başka neler olabilir
Biz uzun zamandır beraber çalıştığımız için böyle şeyleri sorun etmiyoruz sosyalde de yakın arkadaşız :) yani zaman zaman birbirimizin aradığı ya da beğendiği şeyleri hediye olarak alıyoruz birbirimize. Doğum günlerimizi boş geçmiyoruz.. bu sefer de benim içimden geldi. Zaten minik bir hediye olacak maneviyat ağırlıklıBence boyle bisey yapmayin onlarin bundan haberi yoksa kendilerini kotu hissederler.bende ogretmenim ve zumrem boyle bisey yapsa kendimi kotu hissederdim kutlamaniz yeterlidir
Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına olabildiğince koşuyoruz... Maddiyat ön planda değil, maneviyat ön planda olabilecek ufak bir hediyeden bahsediyorum. Zaten param çok olsa ohoo hiç sormam alır geçerim milyarlık hediyeleriBes kişilik bir pasta alın
Ne hediyesi canım bu krizde hediye mediye almayın
Paranız fazla ise ihtiyaci olan bir öğrencinin giderlerini karşılayıp sevindirin
Ama mantıklıMinik cuzdan
Pentiden kislik kalin corap patik
Fular yada sal
Eldiven
Sicak su torbasi
English home yada madam coco kolonya oda kokusu
Ben usumusmuyum nerdeyse hep kislik seyler onerdim
Teşekkür ederiiim :))) çikolata iyi fikirmiş gerçekten bol kahve içilen bir oda içinHediyeye gerek yok da güzel bir yerden çikolata yaptırıp dağıtabilirsiniz. Kahveyle birlikte yersiniz. Yeri gelmişken bütün idealist, işini iyi yapan öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
Doğru diyorsun valla :))) yensin çikolatalar içilsin kahveler :))patlat çiçek sepetinden ortaya bir çikolata sepeti oldu bitti:))
Teşekkür ederiiim :))) çikolata iyi fikirmiş gerçekten bol kahve içilen bir oda için
Hep yaptığımız şeyler onlar...Lahmacun yapip gotur:) bence cok sevinirler:))
Woww afferin kiz:)Hep yaptığımız şeyler onlar...
Yaaaa ne hoş bir fikirFidan alabilirsiniz
Bulunduğunuz yerde varmıdır bilmem ama süslü çam fidanları satılıyor hem çiçek yerine gecer hemde sizin dostlugunuzla birlikte büyüyecek bi anı olur
Ahhh evet :))) bizde de hiç eksik olmaz :)) bir leğen kısır yapayım bari diyeceğim ama akşamına yemeğimiz var okulca :))Bende öğretmenim öğretmenler odasında çikolata olsun börek olsun kısır olsun en çok bunlarla mutlu olurdum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?