Zevkli hanımlar hediye önerisi bekliyorum :)

sacperisiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
47
46
3
30
Kızlar malum Cumartesi öğretmenler günü. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerden hediye almayacağımızı kibarca belirttik çocuklara. Ama ben kendi zümreme ufak bir hediye vermek istiyorum. 5 kişiyiz toplamda. Ufak ama anlamlı ne alabilirim? Ajanda kalem kupa vs okulumuz ismimize özel yaptırıyor. Başka neler olabilir

Minik cuzdan
Pentiden kislik kalin corap patik
Fular yada sal
Eldiven
Sicak su torbasi
English home yada madam coco kolonya oda kokusu
Ben usumusmuyum nerdeyse hep kislik seyler onerdim

Bence boyle bisey yapmayin onlarin bundan haberi yoksa kendilerini kotu hissederler.bende ogretmenim ve zumrem boyle bisey yapsa kendimi kotu hissederdim kutlamaniz yeterlidir
Biz uzun zamandır beraber çalıştığımız için böyle şeyleri sorun etmiyoruz sosyalde de yakın arkadaşız :) yani zaman zaman birbirimizin aradığı ya da beğendiği şeyleri hediye olarak alıyoruz birbirimize. Doğum günlerimizi boş geçmiyoruz.. bu sefer de benim içimden geldi. Zaten minik bir hediye olacak maneviyat ağırlıklı

Bes kişilik bir pasta alın
Ne hediyesi canım bu krizde hediye mediye almayın
Paranız fazla ise ihtiyaci olan bir öğrencinin giderlerini karşılayıp sevindirin
Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına olabildiğince koşuyoruz... Maddiyat ön planda değil, maneviyat ön planda olabilecek ufak bir hediyeden bahsediyorum. Zaten param çok olsa ohoo hiç sormam alır geçerim milyarlık hediyeleri

Bende öğretmenim öğretmenler odasında çikolata olsun börek olsun kısır olsun en çok bunlarla mutlu olurdum sanırım

5 kişilik arkadaş grubu adına 5 ağaç dikebilirsiniz.
Ben yeğenim dogdugunda cekuv'da ağaç diktirmistim,sertifika almıştım. Çok mutlu olmuştu ablamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…