- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi sacperisiii
-
Yasak mı bilmiyorum ama örnek olması icin fideland diye instagram dan veya kendi sitesinden nasıl bişey olduguna bakabilirsiniz :)Yaaaa ne hoş bir fikirgerçekten çok teşekkür ederim. Bunu yapacağım
Ayy o da çok güzel eğer samimi bir ortam var ise ama bileklik alabilirsiniz küpe vs anahtarlıkAhhh evet :))) bizde de hiç eksik olmaz :)) bir leğen kısır yapayım bari diyeceğim ama akşamına yemeğimiz var okulca :))
Tam da onlara bakıyordum :)) Darüşşafaka da olabilir ya da LÖSEV5 kişilik arkadaş grubu adına 5 ağaç dikebilirsiniz.
Ben yeğenim dogdugunda cekuv'da ağaç diktirmistim,sertifika almıştım. Çok mutlu olmuştu ablamlar
Yasak mı bilmiyorum ama örnek olması icin fideland diye instagram dan veya kendi sitesinden nasıl bişey olduguna bakabilirsiniz :)
Yılbasında vermişlerdi bize de inanılmaz hoşuma gitti
Ah ne güzel ben fidandır kalem tohumdur ömürlük hediyeleri cok severim çok sevindimKime niyet kime kısmet
Tam aradığımı buldum sayende çok teşekkür ederim.
Kızlar malum Cumartesi öğretmenler günü. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerden hediye almayacağımızı kibarca belirttik çocuklara. Ama ben kendi zümreme ufak bir hediye vermek istiyorum. 5 kişiyiz toplamda. Ufak ama anlamlı ne alabilirim? Ajanda kalem kupa vs okulumuz ismimize özel yaptırıyor. Başka neler olabilir
Ayyy gece gece canım istedi yaaaLahmacun yapip gotur:) bence cok sevinirler:))
Tohumlu kalem yada ona benzer birsey olabilir maneviyat demişsiniz ya içine çiçek tohumları oluyor ve kalıcı bir şey oluyor saksıya ekilip bakılıyor felanBiz uzun zamandır beraber çalıştığımız için böyle şeyleri sorun etmiyoruz sosyalde de yakın arkadaşız :) yani zaman zaman birbirimizin aradığı ya da beğendiği şeyleri hediye olarak alıyoruz birbirimize. Doğum günlerimizi boş geçmiyoruz.. bu sefer de benim içimden geldi. Zaten minik bir hediye olacak maneviyat ağırlıklı
Lahmacun yapip gotur:) bence cok sevinirler:))
Söylemeden geçemeyeceğim çok zevklisinizAh ne güzel ben fidandır kalem tohumdur ömürlük hediyeleri cok severim çok sevindim
bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama,tema vakfına arkadaşlarınız adına bağış yapabilirsiniz.size bir plaket gönderiyolar.üzerinde isimler olan.manevi olarak çok kıymetli bir hediye olur diye düşünüyorum. Öğretmenler gününüzü şimdiden kutlarımKızlar malum Cumartesi öğretmenler günü. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerden hediye almayacağımızı kibarca belirttik çocuklara. Ama ben kendi zümreme ufak bir hediye vermek istiyorum. 5 kişiyiz toplamda. Ufak ama anlamlı ne alabilirim? Ajanda kalem kupa vs okulumuz ismimize özel yaptırıyor. Başka neler olabilir
Yemek yarismasindan:)Şimdi eşimi uyandiriyorumnereden aklına geldi allasen
Lahmacun candir:)Ayyy gece gece canım istedi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?