Zevkli hanımlar hediye önerisi bekliyorum :)

Yaaaa ne hoş bir fikir :KK58: gerçekten çok teşekkür ederim. Bunu yapacağım :KK200:
Yasak mı bilmiyorum ama örnek olması icin fideland diye instagram dan veya kendi sitesinden nasıl bişey olduguna bakabilirsiniz :)
Yılbasında vermişlerdi bize de inanılmaz hoşuma gitti

Yasak mı bilmiyorum ama örnek olması icin fideland diye instagram dan veya kendi sitesinden nasıl bişey olduguna bakabilirsiniz :)
Yılbasında vermişlerdi bize de inanılmaz hoşuma gitti

Kime niyet kime kısmet
Tam aradığımı buldum sayende çok teşekkür ederim.:KK200::21:

Ben de öğretmenim, biri bana Yılmaz Özdil’in son kitabı Mustafa Kemal’i hediye etse hiç de fena olmaz hani. Fıstık ezmeli Ventura çikolata da alabilirsiniz. İsim yazılı flash bellek ya da powerbank de işlevsel olur.

Kızlar malum Cumartesi öğretmenler günü. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerden hediye almayacağımızı kibarca belirttik çocuklara. Ama ben kendi zümreme ufak bir hediye vermek istiyorum. 5 kişiyiz toplamda. Ufak ama anlamlı ne alabilirim? Ajanda kalem kupa vs okulumuz ismimize özel yaptırıyor. Başka neler olabilir :KK16:

Kokulu tas magnetler çok moda hem ucuz hem kalici öyle birşey düşünebiliriz isimlerini yazdırabilirsiniz yada öğretmen ler gününü kutlayabilirisiz

Dolmakalem alabilirsiniz. Bir de guzel bir not defteri. Turkce ogretmeni deyince aklima uzun parmaklariyla dolmakalemini tutan ogretmenim geliyor

Biz uzun zamandır beraber çalıştığımız için böyle şeyleri sorun etmiyoruz sosyalde de yakın arkadaşız :) yani zaman zaman birbirimizin aradığı ya da beğendiği şeyleri hediye olarak alıyoruz birbirimize. Doğum günlerimizi boş geçmiyoruz.. bu sefer de benim içimden geldi. Zaten minik bir hediye olacak maneviyat ağırlıklı
Tohumlu kalem yada ona benzer birsey olabilir maneviyat demişsiniz ya içine çiçek tohumları oluyor ve kalıcı bir şey oluyor saksıya ekilip bakılıyor felan

Kızlar malum Cumartesi öğretmenler günü. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Öğrencilerden hediye almayacağımızı kibarca belirttik çocuklara. Ama ben kendi zümreme ufak bir hediye vermek istiyorum. 5 kişiyiz toplamda. Ufak ama anlamlı ne alabilirim? Ajanda kalem kupa vs okulumuz ismimize özel yaptırıyor. Başka neler olabilir :KK16:
bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama,tema vakfına arkadaşlarınız adına bağış yapabilirsiniz.size bir plaket gönderiyolar.üzerinde isimler olan.manevi olarak çok kıymetli bir hediye olur diye düşünüyorum. Öğretmenler gününüzü şimdiden kutlarım

demın fidan fıkrı gordum cok mantıklı bende cok sevdıgım eski ogretmenım ıcın bu dusunceyı degerlendırıcem
:KK68:

Back
X