hanımcıklar ben bu yatak odası takımını aldım gitti Allahın izniyle bu takımın gri deseni olanını aldım ama perde yatak örtüsü ve halı kombinasyonu konusunda biraz kararsız kaldım .sizlerin zevkine güvenerek bana yardımcı olmanızı istiyorum.pamuk eller klavyeye :)
Eki Görüntüle 367177
Eki Görüntüle 367182
beğenenlerin hepsine teşekkür ederim kısmet ki ben bu takımı 1,5 sene önce beğenmiş nişanlıma göstermiştim aynısı 1,5 sene sonra benim oldu :)ben de siz bişeyler yazdıkca iyice kafam karıştı nişanlımda gri al dedi :S aklım karıştı iyice :)
ben yatak odama perde diktirmedim krem store perde üzerine krem ip tüllerden aldım araları desenle birleştirilmiş 25 tl.kenarlara da fon yerine kırmızı damla desenli ip tül aldım bi tane o da 25 tl ortadan ayırdım iki tarafa bağladım çok güzel oldu bir de kırmızı dışı kadifemsi bir avize
pembe düşünmüştüm ama eşyalarımda düşündüğüm renklerin hiç biri olmadı :) hep başka oldu yatak odamı da pembe düşünmüştüm de kombine edemem diye korkuyorum :)siyah beyaz olmasın diye gri aldım aynalı gibi duruyo biraz daha :S daha farklı ne olabilir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?