zevkine güvendiğim bayanlara bir soru :) bakıp geçmeyin yorum yazıverin :)

Canım öncelikle Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin ben beyazla mürdüm konbinasyonunu çok beğeniyorum bence mürdümle deneyebilirsin.

Ay benim yemek odam ve tv ünitem Bence oturma odasına sadece üniteyi götür gümüşlük ve konsol yemek odasının yanında kalsın...Tv ünitesi tek başınada hoş duruyor bence

sevdiğin bütün renklerle uyumlu olacağına emininm. ben olsam mor mavi ve fuşyayla kombinlerdim.

toz pembe bir perde ,kumbeji duvarlar yine bej rengi halı ve pembe aksesuarlarla romantik bir yatak odası olabilir.benimde beyaz yatakodası mobilyalarım.daha gelmedi.yeni taşınacağım evime gelecekler.benim yatakörtüm lila..ben de bu yüzden beyaz perde ve lila aksesuarlar kullanacağım..siyah yatak örtüsü hiç düşünme bence.çok kasvet yaratır,iç karartır..hele yatakodasında....bence sakin,huzur veren bi renk seçembe,lila hatta turkuaz...

merhaba. yatak odanız modern-avangard arası tam çözemedim tarzını. hayırlı olsun öncelikle.

benimki gibi country olsa sana da çiçek desenli pembeli bir perde önerirdim ama bu tarzda ne olur bilemiyorum dürüst olmak gerekirse. moderne yakın olması dolayısıyla ne kadar düz ve sade olursa o kadar iyi olurlar diye düşünüyorum...

aqualily nin soft pembe seçimi bencede çok hoş, kombin rengi sorarsanız ben gül kurusu derim (nevresimlerin,perden-halıların perden,yada sade ürünler seçersen bu 3 nüde gül kurusu yapabilirsin.)

kesinlikle lila derim bi arkadasimin salonu gri beyaz ve lila o kadar hos duruyorki anlatamam :103::103::103:

Canım ozaman kırmızı, siyah, gri nin uyum rengini bilirsin. çok da güzel oluyor 3ü birlikte. Bence öyle yap. Halın bu 3 renk karışımında olsun perden gri tonlarında aksesurların kırmızı ve siyah renklerinde. Odanda yanan ışık beyaz olsun bence şahane olur.

çok güzel bir takım güle güle kullan. bence mor halı, beyaz dümdüz tüller, lila fon olabilir., abajur ve aksesuarlardada fuşya tonlarını kullanabilirsin.. ( önceki yorumların hepsini okumadım benzerleri varsa kusuruma bakma:)))

yatak odan için siyah beyaz kırmızı kombini yapabilirsin ,mobilyan beyaz, halılarında siyah beyaz şu tüylü halılardan,perdelerin ve yatak örtünde kırmızı, bence süper olur

Çok güzel sade ve şık :) zaten beyaz olması başlı başına yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…