zevkine güvendiğim bayanlara bir soru :) bakıp geçmeyin yorum yazıverin :)

bence seçimin güzel gri her renk ile rahatlıkla kombin edebilirsin .griye kırmızı siyah keskin renkler çok hoş kombinasyon oluşturur.bence iki rengi düşünebilrisin.

:nazar: hanımcıklar ben bu yatak odası takımını aldım gitti Allahın izniyle :1: bu takımın gri deseni olanını aldım ama perde yatak örtüsü ve halı kombinasyonu konusunda biraz kararsız kaldım:10:.sizlerin zevkine güvenerek bana yardımcı olmanızı istiyorum.pamuk eller klavyeye :) :54:

:9:
Eki Görüntüle 367177

Eki Görüntüle 367182

çok güzel bır takım güle güle kullan. bana sorarsan böyle şık ve sade takıma ben mor renk bı örtüler kombine ederdim.. ;)

bence gri bir yatak örtüsü ve fon perde gri olursa çok güzel olur diye düşünüyorum. Yatak odası takımını zevkli buldum güle güle kullanmanı dilerim.

Öncelike çok hoş bir mobilya, güle güle kullan.
Normalde gri pembe ile iyi gider. Ama senin takımının deseni gri, ağırlık beyazda. Yani odaya baktığında gri değil beyaz görüyorsun. O yüzden pembe ile döşeme bence. Pembe beyaz bebek odası gibi olur, ağır durmaz.
Turkuazın baskın tonlarını ve somonu bir arada kullanabilirsin.
Ama ben gene de daha koyu renk tercih ederdim. Turkuazın koyu ve parlak tonlarına mürdümün griye dönük parlak tonları eşlik edebilir.
Kırmızı tavsiye etmem. Zaten üniforma gib oldu kırmızı beyaz siyah kombini iki senedir. Ben sevmiyorum da..
Örnek bulursma resim koyacağım.

Ammmaaa, en kesin fikrimi sorarsan, kendine temiz kullanım konusunda güveniyorsan bemmmbeyaz olsun herşey. Sadece tek hali ya da tek yatak örtüsünü pasparlak tek renk yapabilirsin içine.

Bu linkte de beyaz yataodası diye görsellerde aratınca çıkan resimler var, seveceğin biri olur mutlaka, fikir verir en azından.

http://www.google.com.tr/search?q=b...e&cd=2&sqi=2&ved=0CCMQ_AUoAQ&biw=1440&bih=737

Son düzenleme:
takımın güzel güle güle kullan ben yatak odasına pembeyi yakıştırmıyorum çocuk odası gibi hava katıyo arkadaşım beyaz takım aldı pembe perde yaptırdı şimdi pişman bence gri siyah ve kırmızıyla bütünleyebilirsin yatak odası dediğin ateşli olur kırmızının çok yakışacağına eminim benim mobilyam kahve-krem avizemi perdemi falan kırmızıyla tamamladım herkes çok beğeniyo

canım oturma odan da mormuş madem yeşilin tonlarını düşünebilirsin ççünkü çok dinlendirici bir renk bence çok hoş olur.

arkadaşlar link paylaşmak yasak olduğu için müdahale edebilir yöneticiler

beğenenlerin hepsine teşekkür ederim kısmet ki ben bu takımı 1,5 sene önce beğenmiş nişanlıma göstermiştim aynısı 1,5 sene sonra benim oldu :) :1: ben de siz bişeyler yazdıkca iyice kafam karıştı :D nişanlımda gri al dedi :S aklım karıştı iyice :)

beğenenlerin hepsine teşekkür ederim kısmet ki ben bu takımı 1,5 sene önce beğenmiş nişanlıma göstermiştim aynısı 1,5 sene sonra benim oldu :) :1: ben de siz bişeyler yazdıkca iyice kafam karıştı :D nişanlımda gri al dedi :S aklım karıştı iyice :)

ben yatak odama perde diktirmedim krem store perde üzerine krem ip tüllerden aldım araları desenle birleştirilmiş 25 tl.kenarlara da fon yerine kırmızı damla desenli ip tül aldım bi tane o da 25 tl ortadan ayırdım iki tarafa bağladım çok güzel oldu bir de kırmızı dışı kadifemsi bir avize

Çok güzelmiş takımlar çok beğendim. Beyaz ağırlıkta olduğu için renkli seçimler yaparak hoş bir uyum yakalayabilirsin. Siyah-beyaz sever misin bilmem ama hekeste var ve bana bıkkınlık verdi. Ben olsam pembe, fuşya, mürdüm,mor, lila, kırmızı gibi canlı renklerle kombinlerdim. Benim mobilyalarım da beyaz. Ben mor-lila halılar kullandım.Perdelerim de pullu perde. Desenlerin griyse pullu-simli perdeler ve renkli bir fon çok hoş duracaktır

ben yatak odama perde diktirmedim krem store perde üzerine krem ip tüllerden aldım araları desenle birleştirilmiş 25 tl.kenarlara da fon yerine kırmızı damla desenli ip tül aldım bi tane o da 25 tl ortadan ayırdım iki tarafa bağladım çok güzel oldu bir de kırmızı dışı kadifemsi bir avize

bna gösterebilmisin resmini??

bence halılarını karışık bi desen alma sade bej ya da beyaz al her renk nevresimle yatak örtüsüyle uysun kendini sınırlama atııyorum pembeli alırsan halını nevresim ya da örtü halıya oranla daha çabuk eskiyen ve yenilenen şeyler oluyo ve bu sefer mecbur halıya uysun deniyo ..perdende de öyle bence ...
odanda eğer pembe olsun istersen mesela bolca pembeli kırlent koyabilirsin beyaz bir örtüye...
ya da pembe bir yatak örtüsü alırsın
71033020.jpg

istikbal-pembe-tonlarinda-yatak-odasi-modelleri.jpg
gibi...

veya
71028327.jpg
bunun gibi bi örtü alıp canın istedikce istediğin renkte kırlentler ekleyebilirsin ..
pembe-gri-dekorasyon.jpg

1010_buyuk_zoom.jpg

mondi_nevresim_takimlari-5.jpg

pembe düşünmüştüm ama eşyalarımda düşündüğüm renklerin hiç biri olmadı :) hep başka oldu yatak odamı da pembe düşünmüştüm de kombine edemem diye korkuyorum :):1: siyah beyaz olmasın diye gri aldım aynalı gibi duruyo biraz daha :S daha farklı ne olabilir ki??

şimdi canım griye yine syah beyaz ya da gri takımı sönük gösterir.beyaz ve griye en iyi turkuaz gider bence. pembe ve fıstık yeiliyle de güzl kombin oalbilir böyle küçük üçük pembe grimsi çiçekli yatak örtüleri var ayrıca aynı desenden perdeler var umarım analtabilmişimdir.şunlar gibi

$yeşil halı.webp $çiçekli halı.webp $çiçeklii.webp$imagesCAZ3J7MX.webp $mavi örtü.webp $mavi perde.webp$pembe perde.webp

tatlım gülerek yat :1: :1: cok şık...takım oldukca sade...yatak örtüsü,perde ve ufak halılarla biraz renk katardım ben olsam..örnegin;kırmızı beyaz gri tonları yada sütlü kahve rengide beyazla cok uyumlu oluyor..tekrardan hayırlı olsun cnm :16:

griliyse ozaman kesinlikle mor,beyaz,gri dekarosyonu yap mesela perdelarde halılarda ve yatak örtüsünde mor çok güzel duvar kağıdıda yaptırırsan çok hoş olur grili morlu falan çok şık durur:34:

perdelerini zebra düşündünmü?halıda bordo renk olursa güzel bir kombi olıur bence yatak örtünle.

Back
X