zevkine güvendiğim bayanlara bir soru :) bakıp geçmeyin yorum yazıverin :)

dolphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
184
0
46
Nevşehir
hanımcıklar ben bu yatak odası takımını aldım gitti Allahın izniyle bu takımın gri deseni olanını aldım ama perde yatak örtüsü ve halı kombinasyonu konusunda biraz kararsız kaldım.sizlerin zevkine güvenerek bana yardımcı olmanızı istiyorum.pamuk eller klavyeye :)

hayırlı olsun çok güzel bir takım....
pembeyle konbin edebilirsin
yada gri siyah....

pembe düşünmüştüm ama eşyalarımda düşündüğüm renklerin hiç biri olmadı :) hep başka oldu yatak odamı da pembe düşünmüştüm de kombine edemem diye korkuyorum :) siyah beyaz olmasın diye gri aldım aynalı gibi duruyo biraz daha :S daha farklı ne olabilir ki??

Son düzenleme:
takım çok güzel güle güle kullan ...madem pembe yapmak istiyordun ozaman ...pembe halılar pembe tül beyaz stor perde pembe abajurlar çok güzel olur

Bence de çok güzel her renkle kombin olur ki neredeyse :)) Ama tek renk seçip onunla kombin etmelisn bence karman çorman bir şey de olmamalıı

:) ya pembeyle düşünüyorum da dediğim gibi korkuyorum beceremezsem diye çok iddialı değilim kombin konusunda :) örnek gösteremezmisiniz??

hazır konu açmışken şunu da soruyum şimdi ben bu tv ünitesinin beyazını aldım.tv ünitesi de takım ama bulamadım resmi.tv ünitesi ve gümüşlükleri yanyana koyup oturma odasına alıyım diyorum uygun olur mu?? bana kalsa hiç açmicam ama nişanlımın annesi ilk zamanlar aç sonra kaldırırsın dedi :) kıramadım bende.evim döşenince size resimlerini gösteririm inş :) mayısı bekleyin anacım Eki Görüntüle 367216 Eki Görüntüle 367217

bence pembeyle yapmaaa
mor yada kırmızıyla yapabilirsinnn
pembe daha basit kalırr lilada sakın yapma
şöyle iddialı olsun

mor veya kırmızı diyorum yaniii

Son düzenleme:
bence yatak odanızı mürdüm rengi ile kombinleyebilirsiniz

diğer bir tavsiyem de turkuaz olabilir..

yatak odana bana kalırsa tek renk halı tercih etmelisin mesela halını güzel bir kül rengi tonunda gri tülünü beyaz simli fon olarakta toz pembe yaptırabilirsin bu da benim hayalimdi evlenmeden önce ama insanın hayal ettiği ve aldığın genelde birbirini tutmuyo

yada halını mürdüm tonlarında alıp yine dediğim beyaz simli tül ve uçuk gri fonla tamamlayabilirsin

Bence beyazı lila ve pembeyle kombinlersen şirin olur, mürdüm gri kahve toprak tonlarla o ferahlığı dengelemiş olursun ağır ve şık durur, ben turkuaz perde ve peluş halı ile kombınlemeyi düşünüyorum beyaz yatak odamı, tam yatağımın üstüne de dikdortgen turkuazın denizin hakım olduğu doğa tablosu. tamam işte ferah huzurlu bir oda benım atmosferim bu :) ama gizemlı hoş olsun diyorsan bordo kırmızı dene beyazla harıka duruyor :) güle güle kullan benım ıstedıgım modele çok yakın :)

Yatak odan gayet güzel ve şık güle güle kullan bence tek bir renkle kombinle sakın renkleri karıştırma özellikle halıda basitleştiriyor çünkü ben pembeyi pek sevmiyorum yani daha doğrusu açık pembeyi illa pembe kombinleyeceksen koyu ve parlak tonunu kullan ama bence en güzeli siyah yada kırmızı ile kombinlemen bu topikte kırmızı beyaz bi yatak odası vardı yanllış hatırlamıyorsam yatağın üzerinde gül yaprakları falan vardı benim gözüme hoş gelmişti arşivleri karıştır istersen orada çok fazla örnek bulabilirsin birde tüllerin yere kadar olsun kesinlikle bu mobilyaya stor yada yarım gitmez

nasıl stor gitmez sadece perdeyle güneşlikmi alıyım?? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…