- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 40
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Ben en çok çalışma zorunda olmayanlara özeniyorumKızlar çok güleceksiniz biliyorum ama. Kafama takıldı sizlerin düşüncelerini merak ettim. Şimdi bu sosyal medya malum herkesi herşeyi takip edebiliyoruz. Özellikle yabancı ünlülerin hayatlarına şöyle bakınca ne bileyim işte yatlarda gezmeler, yemeler içmeler, partiler. Giyinmeler, süslenmeler, alışverişler. Çok da mutlu görünüyorlar. Şöyle onlara bakınca bizim hayatımız da hayat mı diyorum. Siz hiç böyle düşündünüz mü?
Edit: bir yandan da fakirler, savaştakiler, annesiz babasız çocuklar. Hayatın dengesizliği çok kafamı karıştırıyor.
Ben aynen öyle yaptım mesela. Bence de en güzeli instagram face yok. Huzur seviyem arttı.Haddim olmayarak bir öneride bulunmak isterim.Özenmeyi engelleyemiyorsanız, takibi bırakın. Olmaz mı?
Teşekkür ederim cevabınız içinÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız. Evet bazen tekrar sarsılabiliyoruz. Öyle durumlarda mümkün oldukça kendinize fazla yüklenmeyin. Küçük adımlar atmanız ve kendinize sevecen yaklasmaniz mühim olan.
Ben züğürt tesellisi diyorum böyle şeylere.Kızmayın ama bana hiç inandirici gelmiyo. Daha istedigini yiyip icemeyen surekli ay basini çocuğunu düşünen insan mutlu olamaz. Disciye gittim iki gündür para para diye arıyolar
Düşünmeyen yoktur sanırım ,adalet kavramı dünyada pek işlemiyormu diye düşünmemek elde değil ,nimet konusunda her zaman kendinden alttaki insanlara bakıp şükretmek lazım ,yoksa zenginlerin ,ünlülerin hayatlarına gıptayla bakarsak ,önümüzü göremeyizKızlar çok güleceksiniz biliyorum ama. Kafama takıldı sizlerin düşüncelerini merak ettim. Şimdi bu sosyal medya malum herkesi herşeyi takip edebiliyoruz. Özellikle yabancı ünlülerin hayatlarına şöyle bakınca ne bileyim işte yatlarda gezmeler, yemeler içmeler, partiler. Giyinmeler, süslenmeler, alışverişler. Çok da mutlu görünüyorlar. Şöyle onlara bakınca bizim hayatımız da hayat mı diyorum. Siz hiç böyle düşündünüz mü?
Edit: bir yandan da fakirler, savaştakiler, annesiz babasız çocuklar. Hayatın dengesizliği çok kafamı karıştırıyor.
Amaç o zaten özendirmek sosyal medyanın başka bir amacı yok Show mekanıKızlar çok güleceksiniz biliyorum ama. Kafama takıldı sizlerin düşüncelerini merak ettim. Şimdi bu sosyal medya malum herkesi herşeyi takip edebiliyoruz. Özellikle yabancı ünlülerin hayatlarına şöyle bakınca ne bileyim işte yatlarda gezmeler, yemeler içmeler, partiler. Giyinmeler, süslenmeler, alışverişler. Çok da mutlu görünüyorlar. Şöyle onlara bakınca bizim hayatımız da hayat mı diyorum. Siz hiç böyle düşündünüz mü?