- 24 Mart 2019
- 135
- 293
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Ben de bir şey almıycaksam avm ye bile gitmem . Ulaşamayacağımız şeyleri takip edip olsun istemek ( ütopik şeyler için) psikolojik anlamda yorar sadeceUlaşamayacagim şeylerin hirsini yapmam ya da oturup üzerine düşünüp, hayaller kurmam.
Hatta eskiden annem magazada filan kiyafet begenip dene istersen sonra aliriz belki derdi ve ben almayacaksak denemem diyip
denemezdim, niye kendimi heveslendireyimdi.O an alacaksam denerdim.
Kızlar çok güleceksiniz biliyorum ama. Kafama takıldı sizlerin düşüncelerini merak ettim. Şimdi bu sosyal medya malum herkesi herşeyi takip edebiliyoruz. Özellikle yabancı ünlülerin hayatlarına şöyle bakınca ne bileyim işte yatlarda gezmeler, yemeler içmeler, partiler. Giyinmeler, süslenmeler, alışverişler. Çok da mutlu görünüyorlar. Şöyle onlara bakınca bizim hayatımız da hayat mı diyorum. Siz hiç böyle düşündünüz mü?
Edit: bir yandan da fakirler, savaştakiler, annesiz babasız çocuklar. Hayatın dengesizliği çok kafamı karıştırıyor.
Bu hissiyat bende hep olur. Esim hadi avm ye gidelim dese" valla şu an yeteri kadar param yok bişey alamam" diyorum. illa avm ye gidince para harcamak zorunda değilsin diyor. Tamam da gezerken ona bak buna bak "aa su ne güzelmiş, bak burda ne var" deyip sonra da geri bırakıp cıkmak istemiyorum diyorumBen de bir şey almıycaksam avm ye bile gitmem . Ulaşamayacağımız şeyleri takip edip olsun istemek ( ütopik şeyler için) psikolojik anlamda yorar sadece
Ben yatları katları olup gezmekten başka işleri olmayanlara değil ama çalışma saatleri kısa, hayat kaliteleri yüksek, az parayla gezebilen, sokaklarında güvenle yürüyebilen, boşanma tabusu olmayan, arkalarında kapı gibi sosyal devletleri olan Avrupa yerlilerine özeniyorum. Yani evet Suriyede, Irakda doğmamış olmak da bir şans ama olmuşken İsviçre olaydı daha mesud olurdum:)
Ancak başım ağrır Işıklar havasızlıkBu hissiyat bende hep olur. Esim hadi avm ye gidelim dese" valla şu an yeteri kadar param yok bişey alamam" diyorum. illa avm ye gidince para harcamak zorunda değilsin diyor. Tamam da gezerken ona bak buna bak "aa su ne güzelmiş, bak burda ne var" deyip sonra da geri bırakıp cıkmak istemiyorum diyorum