- Konu Sahibi MeDuSa
:roflol: :roflol:
annelere kocalara neyse sanki kendileri kel kalcak :dilcikar:
:roflol:
Neyse, istediğimizi elde edelim de görürler o zaman kim kel :jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol:
annelere kocalara neyse sanki kendileri kel kalcak :dilcikar:
valla benimkide az kaldı diyecek turbun kokusundan içi kalktı zaten..kız ne bulursak kafamıza sürüyoruz zaten zencefilide bir ara deneyecem tabii önce almam gerekecek ben turbu bile iki kez deneyebildim sadece valla saçımda o kadar bekletecek zaman bulamıyorum..ama bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum..hülyalı saol tatlım verdigin bilgiler için..
:roflol:
Neyse, istediğimizi elde edelim de görürler o zaman kim kel :jeyyar:
Hmmm demek zencefil ölemi CADIARZU
haddi bakalım turptan sonra birde bunu deneyelim kaydirigubbakcemile2
harikasınız kızlar çok zeki gördüm sizi hihoyyyt teşekkürler ayrıca hülyalı...seviyorum sizi Şeniz
Saçımda zencefil suyu varrr kaydirigubbakcemile5 Sonucları kuruyunca yaziciğim![]()
Saçımda zencefil suyu varrr kaydirigubbakcemile5 Sonucları kuruyunca yaziciğim![]()
bugün yine turp günüm :) şuan koydum ocağa kaynıyor bi güzell :) akşama kadar bekleticem sonra da zencefilli su ile son durulamasını yapıcam öyle de kurutucam :) bu ikisini aynı anda kullanınca okadar parlıyor ki saçlarım sürekli ayna karşında duruyorum :)
hem yarın benim doğum günümmmm :) 23 olmama sadece 1 gün var :)
yarına şöyleee parıl parıl saçlarla gireyim tüm senem de öyle olsun![]()
turplu suyum hazir zencefilide atese koydum kayniyo hadi bismillahkaydirigubbakcemile2cok saol hulyalimmmŞeniz
Geldimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
Zencefil sonuçlarım : evet arkadaslar inanılmaz derecede gür duran saçlarım ve hiçbir zaman düzleştirinin tutmadıgı saçlarım bugün bütün gün boyunca çok güzeldi sevgilim cok begendi Şeniz :jeyyar:
sağol hülyalımmm uzayacak inşallah süpersin kızz sengözlerimebaksanab
yar saclariimm lule luleee sagliksiz saclar size gule guleeeeee saclarima bakmaktan kendimi alamiyooomm tu tu tu maasallaahhhhulyalim & fairylikeŞenizŞeniz dileyin benden ne dilerseniz:hooray::sm_cool: