Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.

Sonra görün bakalım ne oluyor :)

Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)

Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)

Pardon canım görmemişim bencede kafayı yedik iyice a.s

kızlar bugün yine turplu su ardından da zencefilli suyumu yaptım hihoyyyt

kızlar zencefilimden vazmı geçtiniz :oklava: :roflol:

hyrrrrr... ben turbu vakit bulup yapamasam da zencefili gün aşırı saçlarımı yıkadıkça yapıyorum.. hatta dün ılımış mı die kontrol etmeden döktüm saşıma okadar sıcakmış ki saç derim yanıoduuu :(

hyrrrrr... ben turbu vakit bulup yapamasam da zencefili gün aşırı saçlarımı yıkadıkça yapıyorum.. hatta dün ılımış mı die kontrol etmeden döktüm saşıma okadar sıcakmış ki saç derim yanıoduuu :(

ayy kıyamam :teselli:
dikkat et tatlımm :1hug:

şimdi kaynatıyorum ilk kezyapacağım spreyimi de hazırladım ben biraz kuruyunca sıkacağım saçıma.çünkü yıkadıktan sonra havluya sarıyorum saçın bütün suyunu çekiyor o yüzden biraz kurumaya yakın sıkacağım,susam ve çörek otu da koydum,kafamda turplu su var,beyin hücrelerimiz ölmezse iyidir:dance:uyyyy tıkandımmm haaa:dance::dance::dance:

hülyalı bir şey soracağım,ben bu şişedeki suyu bugün bitirmek zorundamıyım dolaba koysam durumazmı,her gün sıkarımgamyoncuiremsu bir de yaptığınız zencefilleri atıyor musunuz yoksa ikinciye yine aynı zencefilleri mi yapıyorsunuz,sankibr kere daha kaynatsam çıkacak gibi ama fikriniz var mı

Son düzenleme:
sanki tek başına zencefili deneyen yok gibi anladığım kadarıyla. ama yine de sonuçları merak ediyorum.

arkadaşlar bi sorum olcak ...ben turplu su ve ardından zencefili uyguluyorum memnunum..
ama 12 yaşındaki kıskanç kızımda ille banada yap dedi bende turpa dayanamıcanı bildiğim için onada 4-5 keredir zencefili uyguluyorum tarif ettiğiniz şekilde..ama şöle bişi dikkatimi çekti saçlarına uygulayıp kurudktan sonra zaten yağlı olan saçlarının daha çok yağlandını gördüm ..acaba besliyormu ? yoksa aksi bir tesir mi etti? sizce devam etmelimiyiz ?
bende öyle bir problem yok çok memnunum..cvbınız için tşkler ..

arkadaşlar bi sorum olcak ...ben turplu su ve ardından zencefili uyguluyorum memnunum..
ama 12 yaşındaki kıskanç kızımda ille banada yap dedi bende turpa dayanamıcanı bildiğim için onada 4-5 keredir zencefili uyguluyorum tarif ettiğiniz şekilde..ama şöle bişi dikkatimi çekti saçlarına uygulayıp kurudktan sonra zaten yağlı olan saçlarının daha çok yağlandını gördüm ..acaba besliyormu ? yoksa aksi bir tesir mi etti? sizce devam etmelimiyiz ?
bende öyle bir problem yok çok memnunum..cvbınız için tşkler ..

canım belki kızının saçına iyi gelmemiştir bence ona yapma süprizzzzz
sen sadece kendine devam et çünkü sana iyi gelmiş kaydirigubbakcemile5
belki onun saç yapısın babaya çekmiştir seninkinden farklıdır yerimseniben
uzun ve sağlıklı saçlarınız olsun kızınla inşallah olsun :teytey:

hülyalı bir şey soracağım,ben bu şişedeki suyu bugün bitirmek zorundamıyım dolaba koysam durumazmı,her gün sıkarımgamyoncuiremsu bir de yaptığınız zencefilleri atıyor musunuz yoksa ikinciye yine aynı zencefilleri mi yapıyorsunuz,sankibr kere daha kaynatsam çıkacak gibi ama fikriniz var mı

canım ben bir kere kaynatıyorum benneyaptımki
dolaba koyup bir kaç gün kullanabilirsin ama 3 günü geçmemesini tavsiye ederim
durdukça etkisi azalabilir diye düşünüyorum cnm kaydirigubbakcemile5

ay ben bu foruumu çok sevdim yaaa....
hemen bugün başlıyorum turplu suya. yarın da zencefil kökü alayım. yıllardır uzatamadığım saçlarım belki sizlerin sayesinde ve tabi ki Allah'ın izniyle uzar:D:D:D

ay ben bu foruumu çok sevdim yaaa....
hemen bugün başlıyorum turplu suya. yarın da zencefil kökü alayım. yıllardır uzatamadığım saçlarım belki sizlerin sayesinde ve tabi ki Allah'ın izniyle uzar:D:D:D

aramıza hoşgeldin cnm Şeniz

teşekkür ederim. zaten şu zencefil kökünü de aldım. turp suyunu da uygulayacağım. haydi hayırlısı. inşallah herkes hayallerindeki uzun saçlara kavuşur...

1 aya yakın bir süredir uyguluyorsunuz galiba ?

saçınız ne kadar uzadı?

valla arkadaşlar şu kk kadınlarına hayranım yahu..:asigim:
neler neler biliyosunuz siz böyle yaa...ben de hemen deniycem yarın..hatta şuan açık bi yer olsa üienmez gider alırım..kaydirigubbakcemile4
öyle bi heveslendirdiniz ki,allah hepinizin iyiliğini versinyerimseniben

evet arkadaşlar 15 yada bir ayda yaklaşık saçlarınız ne kadar uzadı?haftada kaç kere ve neyi denediniz?deneyeimlerinizi bekliyoruz..sevgiler..

ben turlu su ile birlikte kullanıyourm zencefili dün akşam saçımı boyayalı tam 1 ay oldu diplerdne gelen saçlar sayesinde biliyorum 3 cm uadı saçlarım :)
aslında gün aşırı ugulanması gerekirken ben haftada2 kez uygulayabiliyorum ama.. yani az uygulamama rağmen 3 cm. uzadı saçlarım

kızlar, bi tarif daha verilmişti
''Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın. '' CADIARZU
bu tarifi uygulayanlar varsa ayda ne kadar uzattığını yazabilirler miii :Saruboceq: sonuçları çookk merak ediyoruumm..sırnaşık şey

Back