Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar saçlarımı yıkadım ve bir kez daha zencefil ve turpun muhteşem gücüne şahit oldum :teytey:

hülyalı mrb canım ben bugün turplu suyu denicem =) bu zencefilide denemek istiorum geçen aktarda gördüm ama kök şeklinde olan diildi sanırım bnm gördüüm yani kurutulmuş kayısı gbi duruodu ama rengi açık sarıydı,bu snn kaynattığın nası bişi foto koyablrmsn??

hülyalı mrb canım ben bugün turplu suyu denicem =) bu zencefilide denemek istiorum geçen aktarda gördüm ama kök şeklinde olan diildi sanırım bnm gördüüm yani kurutulmuş kayısı gbi duruodu ama rengi açık sarıydı,bu snn kaynattığın nası bişi foto koyablrmsn??

bence doğrusunu görmüşsün canım tahtaya benziyor gibi dimi:)))doğru görmüşsün bence.sorsaydın ya aktara kök zencefil istiyorum diye onu verirdi kesin. hihoyyyt

bence doğrusunu görmüşsün canım tahtaya benziyor gibi dimi:)))doğru görmüşsün bence.sorsaydın ya aktara kök zencefil istiyorum diye onu verirdi kesin. hihoyyyt

canım o zmn gttğmde bu konuyu görmemştm yoksa dururmuum hiç =) nese gdnce sorarımm artık

kök zencefil dediginiz bumudur...evde varmış geçen yıl kızımın bogazları agrıyınca aktar vermişti bi kaç şey daha verdi kaynatıp içirmiştim ama tahminim zeencefil bu....

s6300572qx3.jpg
[/IMG]

kök zencefil dediginiz bumudur...evde varmış geçen yıl kızımın bogazları agrıyınca aktar vermişti bi kaç şey daha verdi kaynatıp içirmiştim ama tahminim zeencefil bu....

s6300572qx3.jpg
[/IMG]

aynen canım zencefil kökünün ta kendisi yerimseniben

çooooook tşk ederimkaydirigubbakcemile5 bnm aktarda gördüüm kök halindeki diilmiş o zmn

arkadaşlar ilk kez bugün denedim. saçlarımı zencefilli su ile duruladım ve öyle bıraktım.parlayacağını umut etmiyordum.bekletir yeniden yıkarım diyordum ama gerçekten güzel oldu.saçlarım parladı ve çok yumuşak oldu. teşekkürler hülyalı....:1hug:

kızlar yakında hepimiz bitki saç uzmanı olucaz yaaa bu gidişle..
:)))

sevgili hülyalı bişey sormak istiyorum cnm kişisel olacak ama:1rolleyes:resimdeki senmisin???

eğer sensen çok güzel saçların var çıt çıt mı orjinal mi??
eğer orjinalse niye bunlarla uğraşıp dahada uzatmak istiyosun şekerim..görenlerin canı yokmu görüyoruz canımız çekiyo herhalde ........:çok üzgünüm:

sevgili hülyalı bişey sormak istiyorum cnm kişisel olacak ama:1rolleyes:resimdeki senmisin???

eğer sensen çok güzel saçların var çıt çıt mı orjinal mi??
eğer orjinalse niye bunlarla uğraşıp dahada uzatmak istiyosun şekerim..görenlerin canı yokmu görüyoruz canımız çekiyo herhalde ........:çok üzgünüm:

canım resimdeki Hillary Duff olması gerekiyor yerimseniben

Zencefil güzellerim benim :1hug:
ben yokken arkadaşların sorularını ne güzel de cevaplamışlar Şeniz
bi arkadaş foto koymuş evet o kullandığım zencefilin ta kendisidir şutarafagitti
ben fotodaki değilim cnm o hilary duff,zaten o olsam bakıma ihtiyacım olmazdı sanırım sırnaşık şey
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz a.s.
5-10 dakika kaynatmak yeterlidir kızlar
diğer sorular cevaplanmış
aklınıza takılan başka sorular olursa ben burdayım kaydirigubbakcemile5

Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.

Sonra görün bakalım ne oluyor :)

Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)

Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)

Tamamdır, iki kez denedim ama, absürd bir sonuç yok, harıl harıl uzar artık :sm_cool:

Tamamdır, iki kez denedim ama, absürd bir sonuç yok, harıl harıl uzar artık :sm_cool:

Ay valla kıskandım cnm bende mi böle yapsam acep :1rolleyes:

Ama çok uğraşamıom ya annem zaten kızıp duruyo çok uğraşıon die
:çok üzgünüm:

Ay valla kıskandım cnm bende mi böle yapsam acep :1rolleyes:

Ama çok uğraşamıom ya annem zaten kızıp duruyo çok uğraşıon die
:çok üzgünüm:

Benim annem de öyle :) Sanırım bu saç bakım forumuna katılım yapanların çoğunun annesi "kel kalacaksın yakında" lafını bin kez söylemiştir :roflol:

kaydirigubbakcemileBeniMde kocişim söylüyo kel kalcakmışım:oklava:

Back