Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar paylaştıkça çoğalsın bu ve hepimizin saçları çok sağlıklı olsun inşallah :Saruboceq:
hepimiz zencefile ve turpa devam edelim ve yaptıklarımızı burda paylaşalım :içelim:
sağlıklı ve uzun saçlar bizi bekliyo hihoyyyt
bu arada dökülmeyede son veriyoruz :lepi: :hooray: :enbuyukkk:

bugün yine turp günüm :) şuan koydum ocağa kaynıyor bi güzell :) akşama kadar bekleticem sonra da zencefilli su ile son durulamasını yapıcam öyle de kurutucam :) bu ikisini aynı anda kullanınca okadar parlıyor ki saçlarım sürekli ayna karşında duruyorum :)
hem yarın benim doğum günümmmm :) 23 olmama sadece 1 gün var :)
yarına şöyleee parıl parıl saçlarla gireyim tüm senem de öyle olsun ;)

yeni yaşın hayırlı olsun cnm Şeniz

umarım yeni yaşında çook güzel ve çook uzun saçlarınla mutlu olursun :asigim:

sevgili arkadaşlarım ben de bugün tuplu su ve zencefilli su yaptım.fakat pratik olsun diye kaynayan turpların son beş dakikasında içine zencefil attım.

sonra bu suya yumurta sarısı karıştırıp uyguladım.saçlarımı yıkadıktan sonra bir türlü tarayamadım.kafamçokkarıştıglisin sprey saç kremini boca ettim saçlarıma ..

kuruyunca çok güzel ve parlak oldular gerçekten ama bundan bir ders çıkardım :

DEMEKKİ NEYMİŞ?

ELMAYLA ARMUTU BİRBİRİNDEN AYIRMAK GEREKİRMİŞa.s

önemli olan hatalardan ders almak değilmi canlarım:asigim:

sevgili arkadaşlarım ben de bugün tuplu su ve zencefilli su yaptım.fakat pratik olsun diye kaynayan turpların son beş dakikasında içine zencefil attım.

sonra bu suya yumurta sarısı karıştırıp uyguladım.saçlarımı yıkadıktan sonra bir türlü tarayamadım.kafamçokkarıştıglisin sprey saç kremini boca ettim saçlarıma ..

kuruyunca çok güzel ve parlak oldular gerçekten ama bundan bir ders çıkardım :

DEMEKKİ NEYMİŞ?

ELMAYLA ARMUTU BİRBİRİNDEN AYIRMAK GEREKİRMİŞa.s

önemli olan hatalardan ders almak değilmi canlarım:asigim:

hahaha :))) harikasın canım ya kaydirigubbakcemile3

yeni yaşın hayırlı olsun cnm Şeniz

umarım yeni yaşında çook güzel ve çook uzun saçlarınla mutlu olursun :asigim:

cnm yaaa çok teşekkür ederim okadar mutlu oldum ki anlatamam ..
zaten buruk başladı doğum günüm .. çok iyi geldiğini yazdığını okumak... ŞenizŞenizŞeniz

cnm yaaa çok teşekkür ederim okadar mutlu oldum ki anlatamam ..
zaten buruk başladı doğum günüm .. çok iyi geldiğini yazdığını okumak... ŞenizŞenizŞeniz

rica ederim ne demek....a.s.

seni mutlu edebildiğime çok sevindim..:teselli::1hug:

inşallah ömür boyu mutlu olursun cnm..:içelim:yeni yaşına bu kadehler..

gayee21 doğum günün kutlu olsun canım,nice mtlu yıllara =)

kızlar bugün turp ve zencefil günüm hihoyyyt hihoyyyt

bende dün akşam kaynattım zencefili soğuttum. kurudukça sürüyom saçıma. şimdide sürdüm. yumuşacık yapıyo saçları. zaten alırken aktarda söyledi saçları yumuşattığını. teşekkürler hülyalı. artık hem turp hem zencefil yapıcam.

bende dün akşam kaynattım zencefili soğuttum. kurudukça sürüyom saçıma. şimdide sürdüm. yumuşacık yapıyo saçları. zaten alırken aktarda söyledi saçları yumuşattığını. teşekkürler hülyalı. artık hem turp hem zencefil yapıcam.

Sanada iyi geldiğine çok sevindim cnm a.s. :1hug:

Ben de zencefil aldım bugün:lepi:
Şuanda saçımda turplu su var ve ben zencefili son durulama suyu olarak kullanacağım. 1/2 çay bardağı da elma sirkesi ekleyeceğim. Çünkü elma sirkesi saça harika bir parlaklık veriyor.kaydirigubbakcemile5
Yalnız bu kök zencefilden kaç adet atayım acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim.kaydirigubbakcemile

Ben de zencefil aldım bugün:lepi:
Şuanda saçımda turplu su var ve ben zencefili son durulama suyu olarak kullanacağım. 1/2 çay bardağı da elma sirkesi ekleyeceğim. Çünkü elma sirkesi saça harika bir parlaklık veriyor.kaydirigubbakcemile5
Yalnız bu kök zencefilden kaç adet atayım acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim.kaydirigubbakcemile

canım bu zencefilin boyuna göre değişir orta boy bi zencefilden iki üç tane atabilirsin yani görmedende bişey diyemicem fasla benneyaptımki

canım bu zencefilin boyuna göre değişir orta boy bi zencefilden iki üç tane atabilirsin yani görmedende bişey diyemicem fasla benneyaptımki

Valla kimse bişi demeyince ben de kafama göre yaptım.benneyaptımki
Cezveye suyu doldurdum 4 adet attım içine, ama 3 tane falan yeterli gelirdi sanırım.
Son durulama suyu olarak kullanadım. Herhangi bir zararı olmadı, yani belli olmuyor saçta olduğu. Saçlarım kuruttuğumda her zamanki gibi güzeldi.:icecream:
Olumlu etkilerini de zamanla görürüm herhaldea.s
Ben bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Banyodan sonra durulama suyu olarak.:1rolleyes:
Çok teşekkürler paylaşımın için.:1hug:

Valla kimse bişi demeyince ben de kafama göre yaptım.benneyaptımki
Cezveye suyu doldurdum 4 adet attım içine, ama 3 tane falan yeterli gelirdi sanırım.
Son durulama suyu olarak kullanadım. Herhangi bir zararı olmadı, yani belli olmuyor saçta olduğu. Saçlarım kuruttuğumda her zamanki gibi güzeldi.:icecream:
Olumlu etkilerini de zamanla görürüm herhaldea.s
Ben bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Banyodan sonra durulama suyu olarak.:1rolleyes:
Çok teşekkürler paylaşımın için.:1hug:

Rica ederim canım :1hug:
zaten ilk yapışta anlamışsındır ne kadar zencefilin yeterli olacağını gamyoncuiremsu
birde faydasını görürsen ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5

yaaa ben hala alamadım şu zencefilden,yolum düşmüo hiç o tarafa,ne kdr oratalama olarak fiyatı??

1 tane turpum kaldı. onu da yapıyıp sonra zencefile başlıcam. memlekete gidicem bu cuma:D babama aldırııyım zencefilleri de:D malum öğrencilikde 1kurusun hesabı yapılıyo:D

Turplu Suyla zencefilli suyu karıştırıp yapsak ne olurki :bbo: hem turpun kokusunu yatıştırmış olur diye düşünüyorum.Yakında hastalanıcam ama gene denemeye çalışıorum bunları ya Allahım akıl fikir wer bana:çok üzgünüm:

Turplu Suyla zencefilli suyu karıştırıp yapsak ne olurki :bbo: hem turpun kokusunu yatıştırmış olur diye düşünüyorum.Yakında hastalanıcam ama gene denemeye çalışıorum bunları ya Allahım akıl fikir wer bana:çok üzgünüm:

muhauahaahuahauh:D delirdik biz delirdik:D kafayı yedik:D ahahahah:D

Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.

Sonra görün bakalım ne oluyor :)

Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)

Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)

ben bunu daha önceden açıklamıştım.

Back