Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:lepi: Bende hemen yapmak istiyorum,aradım annemi pazardan turp al dedim şimdi (kadında şaşırdı neferet ederim turptan ) zencefilde alıcam aktardan..Acaba çabuk uzatırken zayıflar mı saçlar? CADIARZU
Zaten benimkiler o kadar hassas bir durumda ki ellemeye korkar hale geldim :çok üzgünüm:

yok canım niye zayıflatsın ki saçları zaten bakım yaptığı için uzuyor saçlar :1hug:

kızlar akşam kuaföre gideceğim bir şey söylemişti sadece içiyon saça sürmek yok uzatıyomuş akşam öğreneyim sabah yazarım size bide içerek uzatalım demi yaww[/color]

tamam cnm öğrenince bizlere de söylemeyi unutma kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün öğlen götürdüm yanımda fısfıslı bir şişeye koydum diplerine, heryerine sıktım durdum kurudukça:))) büro mis gibi koktu her gelen ne güzel kokuyor burası diyip durdu...hatta sıkarken komisere yakalandım ne sıkıyorsun saçına dedi bende zencefillli su dedim.alemsin yaaa bana da sıksana dedi.bende size yaramaz dedim güldü gitti:)))

valla alemsin cnm adam doğru sölemiş :roflol:

Vayyy kokoş hatunlara bakınn heleeeelaelaelaelaelae
Ya böyle şeylere beni heveslendirmeyin yaaakafamçokkarıştı
Bakın merak ettimm şimdi:dance:
Zaten şimdi kafamda badem yağı ve şişeye ismini yazmayı unuttuğum bi yağ var artık hint yağımı susam yağımı ne bilmiyorum:çok üzgünüm:
e yarın çarşıya çıkarsam bunuda alayım bari:)Deneyim:)
Saçları pırıl pırıl yapıyo demek :) Tamda benim işime yarıcak olan şey yani:) Kırıklarada ii geliyormu bari:)Kestirmeden kurtulayım şu paçoz halimden :roflol::roflol:

yarında emniyete giderken götürecem.bugün pek vaktim olmadı ama büroları gezip diğer bayanlarada tavsiye edecem:) düşünsenize herkes elinde fısfıslı şişelerle gezdiğini ne güzel bir görüntü olur. :roflol::roflol:

Vayyy kokoş hatunlara bakınn heleeeelaelaelaelaelae
Ya böyle şeylere beni heveslendirmeyin yaaakafamçokkarıştı
Bakın merak ettimm şimdi:dance:
Zaten şimdi kafamda badem yağı ve şişeye ismini yazmayı unuttuğum bi yağ var artık hint yağımı susam yağımı ne bilmiyorum:çok üzgünüm:
e yarın çarşıya çıkarsam bunuda alayım bari:)Deneyim:)
Saçları pırıl pırıl yapıyo demek :) Tamda benim işime yarıcak olan şey yani:) Kırıklarada ii geliyormu bari:)Kestirmeden kurtulayım şu paçoz halimden :roflol::roflol:

hatın kız sende yap seninde saçların hem parlasın hem uzasın hem kırıkların gitsin :içelim:

hatın kız sende yap seninde saçların hem parlasın hem uzasın hem kırıkların gitsin :içelim:

ohh ohhh hadiyin bakalım kokoş hatunlar iş başında düşte sizin arkanızda:)Ben geriden gelicem ama olsun :):)

ohh ohhh hadiyin bakalım kokoş hatunlar iş başında düşte sizin arkanızda:)Ben geriden gelicem ama olsun :):)

aa burayada hoşgeldin Düş* , hoşgeldin canım inşallah işine yarar senindekaydirigubbakcemile5
hülyalı bitanem zencefilim kaynıyorrrhihoyyythihoyyyt

aa burayada hoşgeldin Düş* , hoşgeldin canım inşallah işine yarar senindekaydirigubbakcemile5
hülyalı bitanem zencefilim kaynıyorrrhihoyyythihoyyyt

ohhhh valla bu seferde ben kıskandım cnm kaydirigubbakcemile3
bende yarın kaynatcam :içelim:
bugün saçımın dipten çıkan yumuşacık kısmını gördükçe boyalı yerlerden nefreet eder oldum hatta kısacık kestireyim de kendi saçlarım daha çok uzasın dedim ama cesaret edemedim valla laelaelaelaelae
boyayı da terk ediorum bundan sonra varsa yoksa bakım :enbuyukkk: :dance:

hülyalım valla bende saçlarımı 5aydan beri boyatmıyorum :):)
Alacalı oldu resmen saçlarım.
Birde uçları çok sertti yıpranıktı ki hala öyle ama kestirmemektede inat ediyorum.:)
Badem yağı sürüyorum yavaş yavaş düzeltiyor:)
Birde bunu denicem işte:)
çook uzun bi süre de saçlarımı boyatmıcam:)
Dediiğin gibi varsa yoksa bakım:)

ohhhh valla bu seferde ben kıskandım cnm kaydirigubbakcemile3
bende yarın kaynatcam :içelim:
bugün saçımın dipten çıkan yumuşacık kısmını gördükçe boyalı yerlerden nefreet eder oldum hatta kısacık kestireyim de kendi saçlarım daha çok uzasın dedim ama cesaret edemedim valla laelaelaelaelae
boyayı da terk ediorum bundan sonra varsa yoksa bakım :enbuyukkk: :dance:

Sen beni az kıskandırmamıştın acımadan:dilcikar: konunu değerlendirdim 5 verdim , hay Allah işime yaramazsa 1'de veremicem simdi:delphin:
hahah :))))

hülyalım valla bende saçlarımı 5aydan beri boyatmıyorum :):)
Alacalı oldu resmen saçlarım.
Birde uçları çok sertti yıpranıktı ki hala öyle ama kestirmemektede inat ediyorum.:)
Badem yağı sürüyorum yavaş yavaş düzeltiyor:)
Birde bunu denicem işte:)
çook uzun bi süre de saçlarımı boyatmıcam:)
Dediiğin gibi varsa yoksa bakım:)

bende 6-7 ay oldu sanırım boyatmayalı
ama saçlar mahvoldu tabi önce siyah sonra kızıl sonra röfle isyan etti :çok üzgünüm:
en iyisi boyatmamak güzelim daha doğrusu ben beyazlarım çıkana kadar boyatmamak istiyorum hem saçı yıpratıyo hem nem dengesini bozuyo daha neler neler :1closedeyes:
en iyisi doğal saç :lepi:

Sen beni az kıskandırmamıştın acımadan:dilcikar: konunu değerlendirdim 5 verdim , hay Allah işime yaramazsa 1'de veremicem simdi:delphin:
hahah :))))

hatın gız boşuna üzülme çünkü işine yarıcak :roflol:

Zencefilim kaynadııhihoyyythihoyyyt ılımasını bekliyorum sonra saçlarıma dökücem ...kaydirigubbakcemile5

kızlar lavantaymış kaynatıp içiyon ama şimdilik yapmıcam onu vazgeçtim. akşam turplu suyu yaptım sonra da zencefil.. hafta da 1 gün turp hergün zencefil en kolayı bu

kızlar lavantaymış kaynatıp içiyon ama şimdilik yapmıcam onu vazgeçtim. akşam turplu suyu yaptım sonra da zencefil.. hafta da 1 gün turp hergün zencefil en kolayı bu

onuda denemek gerek cnm şimdilik bende turplu su ve zencefili denicem olmassa lavantada içeris :içelim:

yapmadığımız hiçbirşey kalmadı ki zaten :dance:
bu saçların duyguları fln olsa kesin bize acıdıkları için 1 gecede uzarlardı :roflol:
bu akşam yine zencefil günüm hihoyyyt eğer okuldan eve erken gelebilirsem turp da yapıcam :dance::dance::dance:

Back