M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
hülyalı mrb canım ben bugün turplu suyu denicem =) bu zencefilide denemek istiorum geçen aktarda gördüm ama kök şeklinde olan diildi sanırım bnm gördüüm yani kurutulmuş kayısı gbi duruodu ama rengi açık sarıydı,bu snn kaynattığın nası bişi foto koyablrmsn??
bence doğrusunu görmüşsün canım tahtaya benziyor gibi dimi:)))doğru görmüşsün bence.sorsaydın ya aktara kök zencefil istiyorum diye onu verirdi kesin. hihoyyyt
bence doğrusunu görmüşsün canım tahtaya benziyor gibi dimi:)))doğru görmüşsün bence.sorsaydın ya aktara kök zencefil istiyorum diye onu verirdi kesin. hihoyyyt
kök zencefil dediginiz bumudur...evde varmış geçen yıl kızımın bogazları agrıyınca aktar vermişti bi kaç şey daha verdi kaynatıp içirmiştim ama tahminim zeencefil bu....
[/IMG]
Kızlar kac dk kaynatıyorsunuz?
sevgili hülyalı bişey sormak istiyorum cnm kişisel olacak ama:1rolleyes:resimdeki senmisin???
eğer sensen çok güzel saçların var çıt çıt mı orjinal mi??
eğer orjinalse niye bunlarla uğraşıp dahada uzatmak istiyosun şekerim..görenlerin canı yokmu görüyoruz canımız çekiyo herhalde ........:çok üzgünüm:
canım resimdeki Hillary Duff olması gerekiyor yerimseniben
Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.
Sonra görün bakalım ne oluyor :)
Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)
Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)
Tamamdır, iki kez denedim ama, absürd bir sonuç yok, harıl harıl uzar artık :sm_cool:
Ay valla kıskandım cnm bende mi böle yapsam acep :1rolleyes:
Ama çok uğraşamıom ya annem zaten kızıp duruyo çok uğraşıon die :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemileBeniMde kocişim söylüyo kel kalcakmışımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?