- Konu Sahibi MeDuSa
diplerim 1 cm falan çıktı.o zaman boyamayayım ben hemen biraz daha erteleyeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diplerim 1 cm falan çıktı.o zaman boyamayayım ben hemen biraz daha erteleyeyim.
inşlll.canım saçlarım uzundu kızıla boyamaktan yıprandı bende kısa kestirmiştimşimdi omuzlarımdan az aşağıda.inşallah bunları yapa yapa yaza uzun saçlarla girerim:))
Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.
Sonra görün bakalım ne oluyor :)
Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)
Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)
Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.
Sonra görün bakalım ne oluyor :)
Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)
Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)
Evet ilk defa yaptım, bir de onları karıştırarak yapayım dedim sonuç ne olacak.
Dökülme olmadı, sadece saçlarımı kuruttuğumda sonuçtan mutlu olmuştum :)
Ne olur ne olmaz, ben 1 hafta denerim, sonucu tekrar yazarım. Bir anda saça fazla yüklenmek gibi geldi bana çünkü. O yüzden benim saçımda birşey yapmazken deneyenlerde farklı sonuçlar olabilir.
kızlar ben sabah geç kalktım şimdide eve geldim kaynatıp çıkacam hemen büroya dönecem akşam b,ilgi veririm size:))) öpüyorum canlarım.iyi günlerrrrr Şeniz
canalrım benim ya vallaha bende çok seviyorum sizi.turplu suyu aksam denedim.zencefilimde var evde onuda bi denyei bakalım upuzun saclarım olacak sonunda.rabbim sana sükürler olsunnnnn :lepi:
merhaba kızlar bende yeni geldim ama 2 hafta önce okudum turp olayını ama zor geliyo yaa off.. zencefile p.tesi başladım şimdilik tek onu yapıyorum.. saçıma bioform yaptırdım yıprandı boyattım kuaför karamel boyadı bende sinir oldum gittim 3 gün sonra siyaha boyattım.. tabi kesti saçlarımı bengü modelinde ve şuan kıvırcık.. anlayacağını çok kötü duruyo ne toplayabiliyorum ne salabiliyorum acil uzaması lazım oysaki yazın saçlarım sırtımdaydıof ya of :-(..
canım tşk ederim hoş bulduk.. inşallah uzar da burda anlatırım size :)cnm aramıza hoşgeldin :1hug:
bir hafta sadece zencefilli suyu dene bakalım farkı göreceksin inşallah :Saruboceq: