Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ya ben yurtdisinda yasiyorum zencefili burda bulamadim bende türkiyedeki anneme söledim bana gönderdi ama kök zencefili cektirip toz haline getirmis sizce böyle kullansam faydasi olurmu ?

canım ben de almanyadayım,burda her yerde var büyük marketlere bakmanı tavsıye ederım canımalkisalkisalkis

canım sacının tümüne sürücen,bana tam yetıyo bı cezve ama senın sacın uzunsa mıktarı arttırabılırsın canım:dance:
bana hayatta yetmez saçım kısa ama yetmez bi cezve
saçlarım göğüs başlangıc
yerlerinde isTe.cezveden büyük bişiyle yaparım işte
peki içine kaç tane atayım
birde bana aktar
kaynattıklarını
2-3 kez daha kaynatabilirisn demişti?

bana hayatta yetmez saçım kısa ama yetmez bi cezve
saçlarım göğüs başlangıc
yerlerinde isTe.cezveden büyük bişiyle yaparım işte
peki içine kaç tane atayım
birde bana aktar
kaynattıklarını
2-3 kez daha kaynatabilirisn demişti?

canım bence bır ıkı defa yap o zaman sana ne kadar yetecek anlayacaksın,ben kullandıgım zencefıllerı atıyorum bı daha ıse yarar mı bılmıyorumhihoyyyt

arkadaşlar turp ve zencefili karıştırıp değil de sadece zencefil suyuyla saçını uzatan varsa acilll yazsın ben zencefili denemeyi düşünüyorum ama tek başına etkili mi yani illa turplu su ile mi yapılcak..

arkadaşlar turp ve zencefili karıştırıp değil de sadece zencefil suyuyla saçını uzatan varsa acilll yazsın ben zencefili denemeyi düşünüyorum ama tek başına etkili mi yani illa turplu su ile mi yapılcak..
tabiki sadece zencefil suyu deneyebilirsiniz biz daha etkili olsun diye ikisini düşünüyorduk a.s.
kizlar sonunda zencefil buldum ama tipki nane gibi kokuyo bu dogrumu aldim acaba :uhm:

evet nane gibi keskin bir kokusu var taze mi aldın cnm CADIARZU

ya arkadaşlar benm bi sorum olucak..şampuanmda şu evigenlerden fln var..turplu su+zencefil kullansam herhangi bi yan etkisi olmaz herhalde dimi?

ya arkadaşlar benm bi sorum olucak..şampuanmda şu evigenlerden fln var..turplu su+zencefil kullansam herhangi bi yan etkisi olmaz herhalde dimi?

yok cnm bende hepsini kullanıyorum bemiks falanda kattım bişi olmuo

bende başlıyorum zencefileee okudum yazdıklarınızı süpermiş zemuszemus

ya kızlar bişey sorucam kırıkların saçın uzamasıyla bi ilgisi varmı?kırıklar saçın uzamasını engeller mi :uhm:

ya kızlar bişey sorucam kırıkların saçın uzamasıyla bi ilgisi varmı?kırıklar saçın uzamasını engeller mi :uhm:

sacin uzamasini engellemez sanirim sonucta sac kafa derisinden itibaren büyüyor ucundan degil. Ama saclarin kötü durmasina sebep oluyor sac kiriklari.

Ama tam emin degilim

sacın uzaması olumsuz etkıler kırıklaar.aldırın kırıklarınızı saclarınız daha saglıklı uzasın vede görunsun

sağlıksız saç uçları kopa kopa kendiliğinden kısalır, uçlar incelir, uzasa bile farkedilmez ve ortaya hiç de estetik olmayan bi görüntü çıkar. çok görüyorum etrafta, saç diye sap saman saklıolar kafalarında, ama ne kadar uzun olursa olsun, hoş gözükmüyor.

bi kırık al diyosun götürüyolar tüm saçı ya :gitme:

orası öyle tabi, beni de kırptıydı biri seneler önce, kulak memesi hizasına getirdi omzumdan aşağıdaki saçlarımı:( sonra bi de "bu model daha çok yakıştı sana, yaşını gösterdi" dedi.
ama koltuğa oturmadan sıkı sıkı talimat vermek lazım o zaman, yani boy konusunda ne kadar hassas olduğunu vurgulamalısın ve hatta eğer kısa keserse carlayıp kavga edebileceğin hissini de vermelisin kuaföre. kontrolün onda değil sende olduğunu hissettirmelisin ki zaten saç senin saçın yani, yetki zaten sende.
kısacası kırık al deme sen de. eğer katlıysa "boydan kısaltma katlardan 1er cm kes" de, düzse de "1-2 cm kes" de. boydan kısaltmasa da gene düzeltmek için kesio 1-2 cm kadar. ben boydan kısaltma, katları düzelt bi de kahkül kes diorum, ööle yapıo saolsun ama çok iidir kuaförüm. işte şans meselesi biraz. ama saçların uçlarındaki hasarın boyutu da önemli tabi, benim gördüğüm örneklerdeki gibi 10 cm çatallaşmış, incelip yıpranmış saç varsa kuaför kesmesin de napsın.

yok canım ya çok fazla kırığım yok böle aralarda var ama onlar bile batıyo bana olmasınlar istiyorum zemuszemus ama kestirmicem sanırım şu zencefilede başlym biraz daha uzasınlar sonra bakıcam artık

Back