Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlr zencefilli suyla saçımızı duruladıktan sonra havlu sarcakmıyız yoksa fazla suyu aldıktan sonra direkt olarak saçı kurutuyormuyuz?

Yorumlara bakılırsa kızlar bu da iyi bir yöntem.. Ama ben önce turplu suyu denemek istiyorum.. Bakalım ona göre bunu da uygularım belki, kök zencefili bulabilir miyim diye düşünüyorum..

Yorumlara bakılırsa kızlar bu da iyi bir yöntem.. Ama ben önce turplu suyu denemek istiyorum.. Bakalım ona göre bunu da uygularım belki, kök zencefili bulabilir miyim diye düşünüyorum..

kök zencefil aktarlarda kolayca bulunabilir

kızlar acaba ben zencefilli suyu şampuanıma karışırsam nolur :D işe yararmı sizce:D

ya ben bu gun zencefıl aldım ama toz:( yanlıs almısım baska bırsey ıcındı neyse okunu deyarın alırıs ınanın herseyı denıcemmm

ben de turplu su deniyorum
ama bu aralar turp bulamıyorum
pazartesi gidip hemen zencefil alacağım aktardan
umarım uzatır saçlarımı
paylaşım için teşekkürler
keşke daha önce baksaymışım buraya
:)

ben bir haftadır yapıyorum zencefili. denemekte hiç bir sakınca görmedim ve denedim:):):):) burada okuduğumda çok mantıklı gelmişti, sonuçta zencefil metabolizmayı hızlandırıyor, zencefil çayının yağ yakıcı özelliği yıllardır bilinen bir şey. zencefil suyunun sürüldüğü yerdeki kan dolaşımı hızlanıyor. ve kan dolaşımı hızlanınca saç kökleri besleniyor, dolayısıyla saç daha hızlı uzuyor.

ayda 1 cm uzayan saçım, 1 haftada yaklaşık 1 cm uzadı.

ben bir haftadır yapıyorum zencefili. denemekte hiç bir sakınca görmedim ve denedim:):):):) burada okuduğumda çok mantıklı gelmişti, sonuçta zencefil metabolizmayı hızlandırıyor, zencefil çayının yağ yakıcı özelliği yıllardır bilinen bir şey. zencefil suyunun sürüldüğü yerdeki kan dolaşımı hızlanıyor. ve kan dolaşımı hızlanınca saç kökleri besleniyor, dolayısıyla saç daha hızlı uzuyor.

ayda 1 cm uzayan saçım, 1 haftada yaklaşık 1 cm uzadı.

1 haftada 1 cm mi ? bu süper ! :dance:
ben de şimdi aldım geldim. ne kadarlık oranlarda karıştırıp kaynatmamız gerektiğine tekrar bakmak için açtım forumu. bugün başlıyorum yapmaya zemuszemus

Yorumlar o kadar olumluydu ki teşvik oldum
ben de olumlu / olumsuz sonucumu yazarım buraya

ya kızlar başka topiclerdedeokudum kurutuyomuş saçı benim saçm zaten sert ve kuru kullanan arkadaşlarn normalde nasl saçları kurumu sert olurmu iyice.

bazı arkadaşların kurutmuş ama bazıları da çok parlattığını söylüyor bütün sayfaları okudum ben
bir kere dene bence canım
ben de öyle karar vereceğim devam edip etmeyeceğime

bazı arkadaşların kurutmuş ama bazıları da çok parlattığını söylüyor bütün sayfaları okudum ben
bir kere dene bence canım
ben de öyle karar vereceğim devam edip etmeyeceğime

tamam canım deneyip örecez artık:))) bende paylaşrm denedikten sonra ya bu çamterebetini kullandm çok kötü oldu saçım saç dipleri kaşınıyo bitli gibi:((

tamam canım deneyip örecez artık:))) bende paylaşrm denedikten sonra ya bu çamterebetini kullandm çok kötü oldu saçım saç dipleri kaşınıyo bitli gibi:((

ben onu hiç kullanmadım canım ya
yorumları okuduktan sonra güvenemedim almak istemedim açıkçası :/

merhabalar ben zencefili 10 dk kaynatıp bir cezvede sonra içine 1 poşet ısırgan çayı sallıyorum...yani ikisi bi arada böyle deneyen var mı memnun mu?saçımı şapşal etmeyim!!!zeten 2 güne bir yağlarla maske yapıyorum bi de bu!!!hatta önce zencefil-ısırgan çayını sürüp 1-2 saat bekletip sonra da yaptığım yağ-ampul karışımlarını sürüyorum 1 saat de öyle bekliyorum sonra yıkıyorum...ertesi günü pas geçiyorum..yani amaç 2 günde bir yıkamak saçımı...gerçi o da belirsiz ya kimisi hergün yıkamayın saçlarınızı diyor;kimisi de hergün yıkayın suyla uzar saç...ne yapacağız şimdi?

her gün yıkayıp yıkamamak bunu uygulayan kişinin saçının cinsine bağlı bence
kiminin saçını kurutur saç gerekli vitaminleri alamadığı için uzamaz bakımsızlaşır ve sağlıksız görünür
ama kimisi de her gün yıkar saçı uzar
bunu saçının cinsine göre yapmalısın
sonra saçını küstürme a.s.

ya bu zencefil harika bi şey
daha 2. günüm, uzatmasını beklemiyorum tabi ama;
saçım kuruyken tüm saçıma ve saç diplerime sürdüm ve sonra taradım
saçlarım hafif dalgalıdır, düze yakın ama tamamen düz değil
inanın saçlarım dümdüz oldu fönlü gibi, yumuşacık tel tel oldu ve parladı
her gün sürerim ben bunu ya harika bi şey iyi ki burada bunu paylaştınız
çok iyi ya resmen fönlü gibi çok işe yaradı bende, umarım uzatma etkisini de en kısa zamanda görürüm

Kızlar ben tekrar başlıcam zencefile yokmu devam eden?

kaydirigubbakcemile2bende denemeye karar werdim. sıvı saç kremim wardı fısfıs şeklinde kaynatıp onun şişesine koyucam daha rahat kullanırım diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5

bugün işlerimin olmaması sebebiyle eski konulara baya göz attım bu zencefil çok pratik ve masrafsız geldi akşam çıkıştam hemen karşı aktardan alacağım ve deneyeceğim. okuduğum kadarıyla çoğunluk turplu suyla birlikte denemiş ama ben tek zencefil deneyeceğim. bir kaç ürünü bir arada kullanmayı sağlıklı bulmuyorum zaten tek birini kullanmak çok daha mantıklı. dengeyi bozmaz en azından. sonuçları kullandıkça yazacağım. birde saçı örmek uzatıyor derler ya bende düzleştiricii bırakmak ama şekilli kullanmak adına geceden bl bol fısfısla zencefilleyeceğim örüp ıslakken sabaha açacağım hemde şekil vermiş olacağım. inşallah işe yarar... yaz geldi zaten yıpranacak şimdiden yoğun bakım yapmakta yarar var.. :D

Back