- Konu Sahibi MeDuSa
arkadaşlr zencefilli suyla saçımızı duruladıktan sonra havlu sarcakmıyız yoksa fazla suyu aldıktan sonra direkt olarak saçı kurutuyormuyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlara bakılırsa kızlar bu da iyi bir yöntem.. Ama ben önce turplu suyu denemek istiyorum.. Bakalım ona göre bunu da uygularım belki, kök zencefili bulabilir miyim diye düşünüyorum..
ben bir haftadır yapıyorum zencefili. denemekte hiç bir sakınca görmedim ve denedim:):):):) burada okuduğumda çok mantıklı gelmişti, sonuçta zencefil metabolizmayı hızlandırıyor, zencefil çayının yağ yakıcı özelliği yıllardır bilinen bir şey. zencefil suyunun sürüldüğü yerdeki kan dolaşımı hızlanıyor. ve kan dolaşımı hızlanınca saç kökleri besleniyor, dolayısıyla saç daha hızlı uzuyor.
ayda 1 cm uzayan saçım, 1 haftada yaklaşık 1 cm uzadı.
bazı arkadaşların kurutmuş ama bazıları da çok parlattığını söylüyor bütün sayfaları okudum ben
bir kere dene bence canım
ben de öyle karar vereceğim devam edip etmeyeceğime
tamam canım deneyip örecez artık:))) bende paylaşrm denedikten sonra ya bu çamterebetini kullandm çok kötü oldu saçım saç dipleri kaşınıyo bitli gibi(