Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimseden cevap yok, açıkçası evet gerçekten uzatıyor cevabını kimseden duyamadım...Yoksa zencefilli su da şehir efsanelerinden biri mi:(

Bu akşam hep turplu su hemde bu formülü denedim, sonuç normalde yumuşacık ve pırıl pırıl olsan saçlarım korkunç matlaştı ve kabardı ayrıca normalde çok çabuk kuruyan saçlarım kurumak bilmedi bir türlü ne alakası var anlayamadım :( Bazı saç tiplerinde işe yaramıyor galiba, fikri olan var mı? Çok üzüldüm :(

ikisini farklı farklı zamanlarda dene bi de, hangisinin sebep olduğunu anlarsın o zaman.

kızlar ben konu sahibi olarak zencefilin faydasını çok gördüm yani gerçekten hızlı uzatıyor fakat bunu yapamayacak arkadaşlar hergün dayanabildikleri kadar soğuk su ile saçlarını yıkasın ve haftada bir kere maske yapmak yeterli ben bu aralar uğraşamadığım için bunu deniyorum ve gerçekten hızlı uzatıyor
koomikcocuksimiles131yt3.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
zencefilli su benim saçlarımı sertleştirdi ve çatır çatır kırıldı tararken bidaha denemeye korkuyorum artık ama tuplu suyun içine karıştırırsam olumu acaba?

turplu suyun içinde de aynısı oluo arkadaşım, hiç ziyan etme turplu suyunu da. zencefili saçın temizken diplere sür sadece, masaj yap 10-15 dakika, sonra durula. durulamadan bırakırsan kaşındırıyo. ama kullanmaya devam et bence çünkü gerçekten faydalı.

zencefilli su benim saçlarımı sertleştirdi ve çatır çatır kırıldı tararken bidaha denemeye korkuyorum artık ama tuplu suyun içine karıştırırsam olumu acaba?

Eğer saçlarında kötü etkisi olduysa durulamanı tavsiye ederim canım a.s.

Kızlar bugün taze zencefil buldum birde taze zencefil maskesi duydum onu denicem artık
uzun süre bişi yapamadım yinede normal uzadı fakat zencefil suyunu kullandığım zamanlar gibi uzamadı tabiki
artık efsane geri dönüyor :dance:

slm kedı arkdsım :) bu zencefılı bende denedım de cook sertlestrdıgı ıcın bırakmıstm etkısını göremeden ..
tahmını olark kac hftada kac cm uzatıo???

slm kedı arkdsım :) bu zencefılı bende denedım de cook sertlestrdıgı ıcın bırakmıstm etkısını göremeden ..
tahmını olark kac hftada kac cm uzatıo???

cnm kişiden kişiye değişiyor
sonuçta genler beslenme kan oranı herşey etkiliyor saçın uzamasını
fakat haftada ortalama yarım cm ve 1cm arası değişiyor

başka sonuç alan varsa yazabilrmi.. artk uzasın şu saçlar yaaa mafoldumben

valla kizlar kafaya surmedik bisey kalmadi ama deniycem zencefili kesin 1 ay sonra sonucu yazarim artikhihoyyyt

valla kizlar kafaya surmedik bisey kalmadi ama deniycem zencefili kesin 1 ay sonra sonucu yazarim artikhihoyyyt

Dene canım gerçekten işe yarıyo ben uzun süredir üşeniyorum :kedi:
Hatta taze zencefil bulabilirsen rendeleyip suyuyla yap aynısını daha etkili sositososito

tazesini bulurum canim burda taze zencefil her yerdevar bugun basliycam denemeye insallh uzar ya soyle saclarimi sallaya sallaya gezmek istiyorumzemuszemus

tazesini bulurum canim burda taze zencefil her yerdevar bugun basliycam denemeye insallh uzar ya soyle saclarimi sallaya sallaya gezmek istiyorumzemuszemus

Oh inşallah cnm uzun saçlarımızı savurarak gezeriz bu yaz zemuszemus

dün akşam entele yaptım saçlarımı yıkadım kurutmadan önce zencefilli suyu sürdüm ve o şekilde kuruttum...bugün akşamda sürdüm aklıma estikçe sürüyorum..dün ve bugün sadece 2 kere ama saçım uzamış gibi geliyor...

Son düzenleme:
canim su turp isini anladim ama mesela bi turpu tamamen haslayip yada rendeleyipmi kaynatiyoz yoksa bi turpu esit iki uc parcaya bölüp yapsak olar mi acaba zaten bu mevsimde bulabilirmiyim bilmiyomCADIARZU

canim su turp isini anladim ama mesela bi turpu tamamen haslayip yada rendeleyipmi kaynatiyoz yoksa bi turpu esit iki uc parcaya bölüp yapsak olar mi acaba zaten bu mevsimde bulabilirmiyim bilmiyomCADIARZU

turpu haşlamıyorsun..kabuğuyla rendeleyip 2 bardak suyla kaynatıyorsun..sonra süzüp ılıklaşınca saçına sürüyorsun 2 saat bekletiyorsun ve yıkıyorsun..istersen içine yumurta sarısıda koyabilirsin..ben koymuyordum daha etkili oluyordu...bende denemiştim de önceden...a.s

turpu haşlamıyorsun..kabuğuyla rendeleyip 2 bardak suyla kaynatıyorsun..sonra süzüp ılıklaşınca saçına sürüyorsun 2 saat bekletiyorsun ve yıkıyorsun..istersen içine yumurta sarısıda koyabilirsin..ben koymuyordum daha etkili oluyordu...bende denemiştim de önceden...a.s

tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim onu da deneycem kesin:teytey:

Back