- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi MeDuSa
Kimseden cevap yok, açıkçası evet gerçekten uzatıyor cevabını kimseden duyamadım...Yoksa zencefilli su da şehir efsanelerinden biri mi![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zencefilli su benim saçlarımı sertleştirdi ve çatır çatır kırıldı tararken bidaha denemeye korkuyorum artık ama tuplu suyun içine karıştırırsam olumu acaba?
slm kedı arkdsım :) bu zencefılı bende denedım de cook sertlestrdıgı ıcın bırakmıstm etkısını göremeden ..
tahmını olark kac hftada kac cm uzatıo???
valla kizlar kafaya surmedik bisey kalmadi ama deniycem zencefili kesin 1 ay sonra sonucu yazarim artikhihoyyyt
tazesini bulurum canim burda taze zencefil her yerdevar bugun basliycam denemeye insallh uzar ya soyle saclarimi sallaya sallaya gezmek istiyorumzemuszemus
canim su turp isini anladim ama mesela bi turpu tamamen haslayip yada rendeleyipmi kaynatiyoz yoksa bi turpu esit iki uc parcaya bölüp yapsak olar mi acaba zaten bu mevsimde bulabilirmiyim bilmiyomCADIARZU
turpu haşlamıyorsun..kabuğuyla rendeleyip 2 bardak suyla kaynatıyorsun..sonra süzüp ılıklaşınca saçına sürüyorsun 2 saat bekletiyorsun ve yıkıyorsun..istersen içine yumurta sarısıda koyabilirsin..ben koymuyordum daha etkili oluyordu...bende denemiştim de önceden...a.s