Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar 4 gundur uyguluyorum,ama sacimda röfle falan olmadigi icin daha anlayamadim uzadigini bi sure daha devam edicem,cok kolay bi kur,kokmuyoda,ben de sertlesme falan da olmadi,arada yine paylasicam sizle sonuclari:lepi:

acaba 100 gr ne kadar yani çokluğu ne kadar
3 ay kadar yeter mi ki?
birde mesela bu 100 gr. hepsini kaynatıp bi fısfıslı şişeye koysak ondan alıp alıp sıksak olurmu
yada yapacagımız zaman yeteri kadar zencefili kaynatıp mı yapmamız gerek??

acaba 100 gr ne kadar yani çokluğu ne kadar
3 ay kadar yeter mi ki?
birde mesela bu 100 gr. hepsini kaynatıp bi fısfıslı şişeye koysak ondan alıp alıp sıksak olurmu
yada yapacagımız zaman yeteri kadar zencefili kaynatıp mı yapmamız gerek??

hayir canim 3 ay yetmez,ben söyle yapiyorum kucuk cezvemin icine kesip 5 6 minik parca atiyorum kaynatiyorum sapsari su oluyo zaten,yetiyo,esim bana almis 200 g falan 10 gundur kullaniyorum yarisi daha duruyo,ben hep sacimi yikiyorum suyla fisfisli siseyi hic denemedim bilmiymzemuszemus

kızlar bencede bekleyince kokuyor kötü oluyor

yaa bu zencefılı deneyenlerrrre seslenıoruumm

ıse yarıoomu ne ıse yarıoo paylasın bızımle lutfeeennn

yaa bu zencefılı deneyenlerrrre seslenıoruumm

ıse yarıoomu ne ıse yarıoo paylasın bızımle lutfeeennn

canim ben yaklasik 10 gundur deniyorum hergun,ben de bir santim falan uzama oldu,ama benim saclarim hic uzamazdi,küsmustü,onun icin ben sonuctan memnunum,bence hergun yapmak lazim kizlar daha etkili oluyo,hemde iyi geliyo sacazemuszemus

sdce zencefılı kaynatıp mı kullanıoz?? baska bısı eklıomuu

hayir canim benim yaptigim gibi kucik cezvenin icine at kucuk 5 6 parca 5 dk kaynat ve demlenmeye birak soguyunca yika sacini öyle kurut,sac kurutmayla falan kurutma ama,ben böyle yaptim bende ise yaradi ama dun aksam saat yedi bucukta uyuya kalmisim ve daha simdi uyandim kaydirigubbakcemile2dun yapamadim yaaaananiknanik

hayir canim benim yaptigim gibi kucik cezvenin icine at kucuk 5 6 parca 5 dk kaynat ve demlenmeye birak soguyunca yika sacini öyle kurut,sac kurutmayla falan kurutma ama,ben böyle yaptim bende ise yaradi ama dun aksam saat yedi bucukta uyuya kalmisim ve daha simdi uyandim kaydirigubbakcemile2dun yapamadim yaaaananiknanik

ne kadar zamandır yapıyoun
gzel uzatıyormu??

Isırgan ve zencefili karıştırıp suyuyla durulasak faydası artar mı sizcee? deneyen var mı =) ya da ısırganlı şampuana zencefil suyunu karıştırsak?

dün aldım zencefil.adam 2 litre suyun
içine 5-6 tane at kaynat dedi.ve bu kaynattıgın zencefilleri tekrar tekrar kaynatabilirsin dedi anlamadım yaa kafam karıştı
çok sert bişi bide bu
biri yardım etsin ya nasıl kullanayım ben bunu??

dün aldım zencefil.adam 2 litre suyun
içine 5-6 tane at kaynat dedi.ve bu kaynattıgın zencefilleri tekrar tekrar kaynatabilirsin dedi anlamadım yaa kafam karıştı
çok sert bişi bide bu
biri yardım etsin ya nasıl kullanayım ben bunu??

canım 2 lıtre suya ıhtıyacın yokkı kucuk bı cezveyle kaynat 1 bardak kadar ıcıne de at bı kac parca mıık mınık yeter, valla bana bı kök zencefıl 15 gun yetıyozemuszemus

bi cezve suyu saçıma nasıl sürcemki az olmazmı
saçımızın neresine sürücez sadece dipleremi yoksa tümünemi??

kizlar ya ben yurtdisinda yasiyorum zencefili burda bulamadim bende türkiyedeki anneme söledim bana gönderdi ama kök zencefili cektirip toz haline getirmis sizce böyle kullansam faydasi olurmu ?

kizlar ya ben yurtdisinda yasiyorum zencefili burda bulamadim bende türkiyedeki anneme söledim bana gönderdi ama kök zencefili cektirip toz haline getirmis sizce böyle kullansam faydasi olurmu ?

zencefil asil yurtdisinda var ayol.. cinlilerin vazgecilmezi. Mesela annem cayini icer sacima surmek hic aklima gelmemisti ama hadi bakalim onuda deneyelim :D

bende bulabiliyorum marktlerde taze zencefil..
biraz arastir pazarlarda da var..

bi cezve suyu saçıma nasıl sürcemki az olmazmı
saçımızın neresine sürücez sadece dipleremi yoksa tümünemi??

canım sacının tümüne sürücen,bana tam yetıyo bı cezve ama senın sacın uzunsa mıktarı arttırabılırsın canım:dance:

Back