Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
türkiyede tanıdığın yok mu gidip gelirken sana alsa da getirse bol bol

yaa kızlar hani bunlar tablet gibi ya mesela onun tekini atıp kaynatıoruz tmam peki sonra onu atıcakmıyız yoksa tekrar kullanılıomu yada o şeyi kırıp mı atıorz YARDIMCI OLUN :(

cezveye 1 bardak su koy
içine 1 tane değil 3-4 tane kök zencefil at kaynat
sonra at onları bir daha kullanılmaz
her seferinde yenisini kullanacaksın

kizlar
ben bu aksam ucuncu uygulamayi yaptim
sacima hacim verdi baya parlatti dogrusu
ben icine bir parca da kabuk zencefil attim
umarim uzatir da :1rolleyes:
kuru zencefille yapmistim ama yarinki uygulamayi taze zencefille yapicam

Saçımda şuan sarımsaklı yağ var ardından zencefille yıkıcam sonuçları yazarım (:

sanki zncefil bana fayda etmiyomuş gibi geldi bıraktım en sn saçımı onla durulayp çıkıodum her duştan snra ama hafif kazıklaştırıyo gibi geldi gerçkten işe yaradığını düşünen varmı oona göre devam edicemde

bende işe yaradı yani uzama açısından henüz birşey diyemiyorum ama saçlarımın parlamasını sağladı daha bi güzel gösterdi :1rolleyes: bugün 9. günüm

ben de çok merak ettim ilk fırsatta yapacağım hatta birazdan hazırlarım evde vardı zencefil. Turplu suyu da turplar çıkar çıkmaz deneyeceğim. ben yeni duydum bu turplu suyu. millet 2 yıl önce yapıyormuş ppeeeehhhh

ben de çok merak ettim ilk fırsatta yapacağım hatta birazdan hazırlarım evde vardı zencefil. Turplu suyu da turplar çıkar çıkmaz deneyeceğim. ben yeni duydum bu turplu suyu. millet 2 yıl önce yapıyormuş ppeeeehhhh

Bende bu kış yaptım çok memnunum

kaynattım 3 zencefili 1,5 su bardağı suda. ocağı kapattım içine çubuk tarçın, lavanta, birkaç tane de karanfil koydum. soğumasını bekliyorum. spreyli bir şişeye koyup uygulayacağım. 2 saat önce duştan çıkıp örmüştüm saçlarımı şimdi nemlidir saç diplerim. tekrar yıkamaya gerek yoktur sanırım.
mevsimi olsa turp suyu da deneyeceğim ama mecburen zamanını bekleyeceğim.
bu arada bu karışım müthiş kokuyor. çok güzel kokuyor.

Back