zel salk sigortas kullananlar

pembepatron

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
5.814
76
özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum eşimi de kendimi de,aslında öğretmenim ama kızkardeşimin eşi 2 gün önce beyin kanaması geçirince yaşadıklarımız yüzünden karar verdik

eşimi de kapsasın istiyorum yardımcı olur fikir yazarsanız sevinirim

canım benimde eşiminde oğlumunda özel sigortası var ama bize eşimin iş yeri tarafından yapıldı gerçekten büyük rahatlık kesinlikle tavsiye ederim.

ayyy...nihayet cevap yazıldı çok teşekkür ederim..peki olumsuzluklarla karşılaştığınız oldu mu?şunu ödemez bunu ödemez gibi

Ben kendim kullanıyorum; ama benim sadece doğum ve ayakta tedavi.. Göz, diş karşılamıyor sadece...

benimkide öyle doğum ve ayakta tedavi gözü bilmiyorum ama diş psikoloji karşılanmıyor.yalnız ben katkı payı ödüyorum tamamen ücretsiz değil.

Ben çok daha farklı bir sistemden bahsedeyim size: Back-up.Sistem diyorum çünkü bu bir sigorta değil.ıstanbul da oturuken bu sisteme eşimle birlikte üye idik.Şehir dışına taşınınca bırakmak zorunda kaldık çünkü ıst. dışında yaygın değildi o zaman.Şimdiki durumunu ise bilmiyorum.Bir yıllık üyelik ücreti 12 taksitte ödeniyor.Başlangıçta ayrıntılı bir çekaptan geçiriliyorsunuz.Ama öyle ayrıntılı bir çekap ki 1 yıllık ücret ancak o testlerin parası olabilir.Kan vermeye isterseniz kendiniz gidiyorsunuz, çalışıyorsanız işyerinize randevu alıp geliyolar.Çekap sonuçlarını vermek için randevu ile evinize bir doktor geliyor.Sorduğu sorularla hastalık geçmişinizi çıkartıyor ve kaydediyor.Bundan sonra her hastalandığınızda eğer onları ararsanız sizi doğru bir şekilde yönlendiriyorlar.Yılda iki kez ücretsiz ambulans hizmeti veriyolar.Ambulanslarında gelen doktor sizinle ilgili tüm hastalık geçmişinizi biliyor.ısterseniz evde tedavi isterseniz tercih ettiğiniz hastaneye sizi götürüyorlar.Her hastalandığınızda sizi doğru şekilde yönlendiriyolar.Aramanız yeterli ve ücretsiz.Umarım reklam gibi olmamıştır ama internet sitelerine bi girip bakın isterseniz.Bu sadece sağlık hizmetleri ismi Dr.Back-up.Ayrıca başka hizmetleri de var.Tavsiye ediyorum.

özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum eşimi de kendimi de,aslında öğretmenim ama kızkardeşimin eşi 2 gün önce beyin kanaması geçirince yaşadıklarımız yüzünden karar verdik

Çok geçmiş olsun. İnsanın hayatında sağlıktan daha önemli bir değer yoktur ve malesef biz bunu ancak bu değeri kaybetmeye yaklaştığımızda önemsiyoruz. Benim eşim sigortacıdır. Danışmanlık almak isterseniz size özel mesajdan e-posta adresini iletebilirim.

İyi günler dilerim

ben çok memnunum ozel sigortamdan tabiki poliçenize göre değişir.benimki mednet güneş sigortazemuszemus

ben size bu anlamda yardımcı olabilirim. sigortacıyım bende özel saglık sigortaları uzerine çalısıyorum

X