Ben çok daha farklı bir sistemden bahsedeyim size: Back-up.Sistem diyorum çünkü bu bir sigorta değil.ıstanbul da oturuken bu sisteme eşimle birlikte üye idik.Şehir dışına taşınınca bırakmak zorunda kaldık çünkü ıst. dışında yaygın değildi o zaman.Şimdiki durumunu ise bilmiyorum.Bir yıllık üyelik ücreti 12 taksitte ödeniyor.Başlangıçta ayrıntılı bir çekaptan geçiriliyorsunuz.Ama öyle ayrıntılı bir çekap ki 1 yıllık ücret ancak o testlerin parası olabilir.Kan vermeye isterseniz kendiniz gidiyorsunuz, çalışıyorsanız işyerinize randevu alıp geliyolar.Çekap sonuçlarını vermek için randevu ile evinize bir doktor geliyor.Sorduğu sorularla hastalık geçmişinizi çıkartıyor ve kaydediyor.Bundan sonra her hastalandığınızda eğer onları ararsanız sizi doğru bir şekilde yönlendiriyorlar.Yılda iki kez ücretsiz ambulans hizmeti veriyolar.Ambulanslarında gelen doktor sizinle ilgili tüm hastalık geçmişinizi biliyor.ısterseniz evde tedavi isterseniz tercih ettiğiniz hastaneye sizi götürüyorlar.Her hastalandığınızda sizi doğru şekilde yönlendiriyolar.Aramanız yeterli ve ücretsiz.Umarım reklam gibi olmamıştır ama internet sitelerine bi girip bakın isterseniz.Bu sadece sağlık hizmetleri ismi Dr.Back-up.Ayrıca başka hizmetleri de var.Tavsiye ediyorum.