- 30 Aralık 2023
- 630
- 353
- 18
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Sonuçlarınız nasıl oldu? Pozitif alan var mı? Ben daha önce başka merkezde 2 kere denedim olmadı. Merkez değiştireceğim Zeki akkum düşünüyorum. Sizce nasıl bir merkez Diyarbakır bahçeci?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocam ben geçen yaz denedim 4 denemesi daha önce üç taneyi Erzurum da yapmıştım son olarak orda denedim negatif oldu yine ama çok iyiler çok anlyislilar doktor da çok iyi ve anlayışlı ben çok memnun kalmıştım.İki dondurulmuşum var şimdi çok tereddutteyim onu mu deneyeyim yeniden mi yapayım bu hafta içi doktorla.gorusmeye çalışacağımSonuçlarınız nasıl oldu? Pozitif alan var mı? Ben daha önce başka merkezde 2 kere denedim olmadı. Merkez değiştireceğim Zeki akkum düşünüyorum. Sizce nasıl bir merkez Diyarbakır bahçeci?
Embriyo kaliteniz nasıldı bir de tüp bebek yaptırma sebebiniz neydiHocam ben geçen yaz denedim 4 denemesi daha önce üç taneyi Erzurum da yapmıştım son olarak orda denedim negatif oldu yine ama çok iyiler çok anlyislilar doktor da çok iyi ve anlayışlı ben çok memnun kalmıştım.İki dondurulmuşum var şimdi çok tereddutteyim onu mu deneyeyim yeniden mi yapayım bu hafta içi doktorla.gorusmeye çalışacağım
Ben 19 Nisan da transfer oldum1 Mayıs'ta sonuç pozitif çıktı bugün yin test yaptircam değerleri Kontur amaçlı tek yumurta 3 gün dondurulmuş embriyo kalite 8 inşallah rabbim kucağıma almayı da nasip eder başka ne yaptıracak paramız var ne de maddi imkanımız kalmadıSonuçlarınız nasıl oldu? Pozitif alan var mı? Ben daha önce başka merkezde 2 kere denedim olmadı. Merkez değiştireceğim Zeki akkum düşünüyorum. Sizce nasıl bir merkez Diyarbakır bahçeci?
merhaba embriyolarınız 5.güne gitti mi bizim de sperm sayımız aynı takviye ile falan artmadı mıEmbriyo kalitem orta seviyeydi çünkü eşim de sperm yok denecek kadar az 300-400 bin filan
Embriyo kaliteniz neydi acaba bir de yaşınızBen 19 Nisan da transfer oldum1 Mayıs'ta sonuç pozitif çıktı bugün yin test yaptircam değerleri Kontur amaçlı tek yumurta 3 gün dondurulmuş embriyo kalite 8 inşallah rabbim kucağıma almayı da nasip eder başka ne yaptıracak paramız var ne de maddi imkanımız kalmadı
Yaşım 39 kalite 8 denildi benim pek bu konuda fikirim yok benim bir sıkıntım yok eşimden dolayı tüp Bebek yaptikEmbriyo kaliteniz neydi acaba bir de yaşınız
3.gün embriyosu 8 hücreli galiba kalitesi. Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alın inşallahYaşım 39 kalite 8 denildi benim pek bu konuda fikirim yok benim bir sıkıntım yok eşimden dolayı tüp Bebek yaptik
Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah benim de 3 gün embriyo tek yumurta sizin gibi aynı hücre değil kalite denildi3.gün embriyosu 8 hücreli galiba kalitesi. Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Allah razı olsun bizler için de dua edin herkes o duyguyu tatsın inşallahRabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah benim de 3 gün embriyo tek yumurta sizin gibi aynı hücre değil kalite denildi