- 17 Temmuz 2024
- 28
- 4
- 21
-
- Konu Sahibi buzmavisi23
Allah bağışlasın ne zaman yaptırdınız?Merhaba ben Zeki Akkum da yaptırdım harika bi doktor ekibi de çok ilgili ilk denememde üçüz tuttu
Allah razı olsun Mart ayında yaptırdım şu an hamileyimAllah bağışlasın ne zaman yaptırdınız?
Fiyatlar neydi acaba, süreç nasıl ilerliyor ne kadar sürüyor. Adet gününde mi gidilmesi gerekiyor ve transfer için bir sonraki adet mi bekleniyor ?Allah razı olsun Mart ayında yaptırdım şu an hamileyim
Ben denedim negatif oldu sebepsiz infertilite. Ama zeki bey güleryüzlü iyi biriKimse yokmu kızlar
Ben tedavi olduğumda 72 bin hastaneye 3 bin muayeneye verdik 14 bin rahim dinlendirme 18 bin de embriyo dondurma ödedik. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyosun herhangi bi problem yoksa o gün tedavi başlıyo. Yumurta ve embriyo çok olursa rahim dinlendirme yapılıp ilk adetle transfer hazırlıkları başlıyo. Yumurta Embriyo az olursa taze transfer yapılıyo yani buna doktor karar veriyoFiyatlar neydi acaba, süreç nasıl ilerliyor ne kadar sürüyor. Adet gününde mi gidilmesi gerekiyor ve transfer için bir sonraki adet mi bekleniyor ?
Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen
Teşekkür ederim canımBen tedavi olduğumda 72 bin hastaneye 3 bin muayeneye verdik 14 bin rahim dinlendirme 18 bin de embriyo dondurma ödedik. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyosun herhangi bi problem yoksa o gün tedavi başlıyo. Yumurta ve embriyo çok olursa rahim dinlendirme yapılıp ilk adetle transfer hazırlıkları başlıyo. Yumurta Embriyo az olursa taze transfer yapılıyo yani buna doktor karar veriyor
Bende zeki hocaya gidiyorum transferim yapıldı.Zeki Akkuma başka giden varmı
Merhaba cevap için teşekkür ederim, süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor fiyat nekadar ve doktor Zeki bey nasıl ilgileniyor hastalarınla?Bende zeki hocaya gidiyorum transferim yapıldı.
Merhaba cevap için teşekkür ederim, süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor fiyat nekadar ve doktor Zeki bey nasıl ilgileniyor hastalarınla?
Bende ağustos sonunda Zeki beye gitmek istiyorum
Güncel fiyatları nasıl şimdi biraz bilgi verebilir misinOzetle yumurta gelistiriliyor
Yumurta catlatiliyor
Yumurta toplanıyor
Eşinizden sperm aliniyor
Yumurta ve sperm döllendiriliyor
Sonrada transfer gerceklesiyor
Maşallah canım herhangi bir sorun varmıydı sebepsiz infertilitemiydiMerhaba ben Zeki Akkum da yaptırdım harika bi doktor ekibi de çok ilgili ilk denememde üçüz tuttu
Merhaba canım süreç nasıl ilerledi bende il dışından gidecem de ne kadar sürüyor ortalama yumurta toplama falanMerhaba kızlar ben de zeki Akkum da tedavi oluyorum iki gün önce yumurta toplama işlemi yapıldı doktor bey daha önce ilk adette gel demişti ama opu sonrası odaya bilgilendirme amaçlı gelen sorumlu bu adette değil diğer adette geleceksin dedi. Yurmuta toplama sonrası süreç nasıl ilerliyor çok merak ediyorum benimle paylaşır mısınız